Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Aniplex

Daki Akciófigura 1/12 -...

Az Aniplex most elhozza nekünk a méltán híres Demon Slayer című anime sorozatból Daki-t egy kb. 15 cm magas akciófigura formájában. A történetben Tanjiro és Nezuko családját démonok támadták meg, amíg Tanjiro távol volt és megöltek mindenkit Nezuko kivételével, aki a támadás következtében maga is démonná vált. Tanjiro ígéretet tett, hogy megtalálja a módját, hogy visszaváltoztassa emberré Nezuko-t. Ha neked is Daki az egyik kedvenc karaktered a Demon Slayer-ből, akkor ez a darab biztosan elnyeri majd a tetszésedet! 

Ár 58 200 Ft

Asuna szobor - Sword Art...

Az Aniplex most egy Asuna szoborral lepi meg a rajongókat, a népszerű Sword Art Online movie-ból. Asuna izgalmas története akkor kezdődött, amikor egy játékban ragadt és az életedért kellett küzdenie, ott ismerkedett meg Kirito-val és találtak egymásra, kapcsolatuk és kalandjaik pedig a játékból kijutással nem értek véget. Ha te is izgatottan követted Kirito és Asuna kalandjait és rajongsz a SAO-ért, akkor ez a szuper cuki figura sem maradhat ki a gyűjteményedből!

Ár 93 600 Ft

Tengen Uzui szobor - Demon...

Uzui Demon Slayer Corps Hashira-jaként lelkesen és kötelességtudóan végzi munkáját. Kedves és nagyon tehetséges harcos ninja, akinek három imádnivaló felesége van. A Demon Slayer hatalmas sikerű anime sorozata most folytatódik a második évaddal, melynek Uzui lett az egyik főszereplője. Ha te is szereted a Demon Slayer-t, és kedvenceid között van Uzui, akkor ez a figura neked sem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 98 800 Ft

Rengoku Kyojuro Complete...

A FREEing egy újabb különleges szobrot hoz a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba sorozat rajongóinak. Kyojuro a Demon Slayer Corps Hashira-jaként lelkesen és kötelességtudóan végzi munkáját. Kedvessége miatt mindenki kedveli, ráadásul nagyon tehetséges harcos. A Demon Slayer hatalmas sikerű anime sorozata kapott egy filmet is, mely még nagyobb sikert aratott világszerte, és Kyojuro az egyik főszereplője ennek. Ha te is szereted a Demon Slayer-t, és kedvenceid között van Kyojuro, akkor garantáltan imádni fogod ezt a lélegzetelállító, hatalmas figurát.

Ár 1 350 000 Ft

Rengoku Kyojuro szobor -...

A FREEing egy újabb különleges szobrot hoz a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba sorozat rajongóinak. Kyojuro a Demon Slayer Corps Hashira-jaként lelkesen és kötelességtudóan végzi munkáját. Kedvessége miatt mindenki kedveli, ráadásul nagyon tehetséges harcos. A Demon Slayer hatalmas sikerű anime sorozata kapott egy filmet is, mely még nagyobb sikert aratott világszerte, és Kyojuro az egyik főszereplője ennek. Ha te is szereted a Demon Slayer-t, és kedvenceid között van Kyojuro, akkor garantáltan imádni fogod ezt a figurát.

Ár 165 000 Ft

Asuna Roomwear Ver. szobor...

Az Aniplex most egy Asuna szoborral lepi meg a rajongókat, a népszerű Sword Art Online movie-ból. Asuna izgalmas története akkor kezdődött, amikor egy játékban ragadt és az életedért kellett küzdenie, ott ismerkedett meg Kirito-val és találtak egymásra, kapcsolatuk és kalandjaik pedig a játékból kijutással nem értek véget. Ha te is izgatottan követted Kirito és Asuna kalandjait és rajongsz a SAO-ért, akkor ez a szuper cuki figura sem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 71 000 Ft

Ruler/Qin szobor -...

Ha te is nagy Fate/Grand Order rajongó vagy, akkor biztosan imádni fogod az Aniplex legújabb figuráját a játékból, méghozzá Ruler/Qin-t. Ha neked is nagy kedvenced ez a különleges karakter Qin, aki a ruler class-t is új szintre emeli, szinte legyőzhetetlen defense-ével az egyik legnépszerűbb support karakter. Ne maradj le erről a különleges darabról, garantáltam imádni fogod a gyűjteményedben.

Ár 181 000 Ft

Akaza szobor - Demon...

Az Aniplex a hatalmas népszerűségnek örvendő Demon Slayer Mugen Train anime movie és sorozatból hozza nekünk Akaza-t, aki egy Upper Rank démon, hihetetlen erővel és vérszomjjal. Ha te is nagy rajongója vagy a sorozatnak, akkor ez a meghatározó ellenség nem maradhat le polcodról.

Ár 76 000 Ft

Rengoku Kyojuro szobor -...

Kyojuro a Demon Slayer Corps Hashira-jaként lelkesen és kötelességtudóan végzi munkáját. Kedvessége miatt mindenki kedveli, ráadásul nagyon tehetséges harcos. A Demon Slayer hatalmas sikerű anime sorozata kapott egy filmet is, mely még nagyobb sikert aratott világszerte, és Kyojuro az egyik főszereplője ennek. Ha te is szereted a Demon Slayer-t, és kedvenceid között van Kyojuro, akkor garantáltan imádni fogod ezt a figurát.

Ár 106 000 Ft

Little Nezuko szobor -...

Érkezik az Aniplex ConoFig vonálba Little Nezuko is, a hatalmas népszerűségnek örvendő Demon Slayer sorozatból. Nezuko békésen él családjával a hegyekben, de családját démonok támadták meg, amikor egyik testvére Tanjiro nem volt otthon. Nezuko maradt csak életben, de démonná változott, így Tanjiro útnak indul, hogy módot találjon rá, hogy testvérét visszaváltoztassa emberré. Ha te is nagy Demon Slayer fan vagy, akkor ennek a cuki figurának te sem fogsz tudni ellenállni.

Ár 27 000 Ft

Kamado Tanjiro Constant...

Tanjiro egy barátságos és kedves fiú, akinek démonok támadták meg a családját, és csupán testvére Nezuko maradt életben, de démonná változott. Így Tanjiro útnak indul, hogy módot találjon rá, hogy testvérét visszaváltoztassa emberré. A hatalmas népszerűségnek örvendő Demon Slayer sorozatból, most végre Tanjiro-t is hozzáadhatod a gyűjteményedhez a Constant Flux verzióban az Aniplex ConoFig vonalából.

Ár 34 000 Ft

Tomioka Giyu Szobor - Demon...

Giyu egy csendes, higgadt, fegyelmezett, de nagyon kedves és érzékeny démonvadász, aki ráadásul a Water Hashira a Demon Slayer Corps-ban. Ő talált rá Tanjiro-ra és Nezuko-ra és ő döntött amellett, hogy Nezuko-t életben hagyja, és segít Tanjiro-nak. Ha te is rajongsz a Kimetsu no Yaiba sorozatért, akkor Giyu sem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 28 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4