Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Aniplex

Kocho Shinobu akciófigura -...

Kocho Shinobu ez az aranyos, kedvesen mosolygó lány, a Demon Slayer Corps Mushi Bashira-ja, aki hezitálás nélkül gyilkolja a démonokat, akik útjába esnek. Ha te is rajongója vagy a népszerű Kimetsu no Yaiba sorozatnak, akkor biztosan első látásra beleszerettél te is ebbe a gyönyörű Shinobu akciófigurába.

Ár 49 500 Ft

Caster / Altria Caster...

Ha te is nagy Fate/Grand Order rajongó vagy, akkor biztosan imádni fogod az Aniplex legújabb figuráját a játékból, méghozzá Caster - Altria-t. Ne maradj le erről a különleges darabról, garantáltam imádni fogod a gyűjteményedben.

Ár 109 000 Ft

Archer/Gilgamesh szobor -...

Ha te is nagy Fate/Grand Order rajongó vagy, akkor biztosan imádni fogod az Aniplex legújabb figuráját a játékból, méghozzá Archer - Gilgamesh-t. Ne maradj le erről a különleges darabról, garantáltam imádni fogod a gyűjteményedben.

Ár 27 500 Ft

Bedivere szobor -...

A Fate/Grand Order népszerű sorozatból az Aniplex most egy újabb figurát kínál a rajongóknak, ezúttal egy saber-class  Bedivere-t húzhatunk be a gyűjteményünkbe. Ha te is kedveled a Fate/Grand Order-t, akkor tuti imádni fogod ezt a figurát a gyűjteményedben.

Ár 76 000 Ft

Foreigner/Katsushika...

Ha te is nagy Fate/Grand Order rajongó vagy, akkor biztosan imádni fogod ezt a cuki Foreigner-class Katsushika Hokusai-t, aki Fujimaru Ritsuka által megidézett Servant. Ez a kis aranyos festő csodálatos színeket visz majd a gyűjteményedbe, ne maradj le erről az Aniplex Fate/Grand Order vonalának az újabb darabjáról.

Ár 85 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4