Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

UNIVERZUM

UNIVERZUM

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

  • 86 899 Ft - 86 900 Ft

Aktív szűrők

Holo Szobor 1/4 - Spice and...

A 15. évfordulóját ünneplő "Spice and Wolf" manga sorozatból érkezik Holo 1/4 méretarányú szobra a FREEing gyártótól! Holo, a bölcs farkas titokzatos tekintetét és ártatlan mosolyát hűen megőrizték ennek a szobornak a formájában. Ha te is nagy rajongója vagy Holo-nak, akkor ez a szobrocska biztosan elfogja nyerni a tetszésedet!

Ár 132 200 Ft
  • Új

Cyberlover: Pink Szobor 1/4...

A Sideshow és a Damtoys bemutatja a CoalDog sorozatuk következő darabját, a "Cyberlover: Pink" elnevezésű 1/4 méretarányú szobrot! Ezt az elbűvölő karaktert egy fejre illeszthető "fejfedővel" látták el, amely lehetővé teszi az egyik megjelenítési lehetőséget és a Cyberlovert teljes futurisztikus külsejével mutatja be. A másik megjelenítési mód pedig (levéve a fejfedőt) kiemeli a tökéletesen rózsaszín haját egy monokróm környezetben. Ha neked is megtetszett, akkor ne maradj le erről a stílusos sci-fi szoborról! Mérete: 41 cm x 23 cm x 18 cm

Ár 297 500 Ft

Dejah Thoris Szobor 1/3 -...

A Sideshow és a Premium Collectibles Studio bemutatja a Dejah Thoris 1/3 méretarányú szobrát, amely Edgar Rice Burroughs marsi regényeinek alapján készült a rajongók számára. A gyönyörű Mars-hercegnő fogságba esett ebben a lenyűgöző szobortervezésben, amely minden sci-fi rajongó gyűjteményének tökéletes középpontja lehet. Éppen a megmentését várja John Carter-től, egy hőstől, aki megfogadja, hogy megvédi a hercegnőt és Hélium királyságát. Ez a rendkívül részletes szobor közelebb hozza az otthonodhoz Barsoom világát!

Ár 630 500 Ft

Kozuki Erina Szobor 1/4 -...

A BINDing most elhozta nekünk Kozuki Erina karakterét, akit az egyre népszerűbb Mimoza illusztrálta és most egy 1/4 méretarányú szoborként adhatjuk a gyűjteményünkhöz. A kék hajának végeit világos kiemelésekkel látták el, amelyek szintén passzolnak babakék ruhájához, rózsaszín szalagjához és egyéb kiegészítőihez. Elfelejtettük megemlíteni a díszes ruhája alatt rejlő csábítást? A ruháit kifejezetten úgy alakították ki, hogy teljesen levetkőztethető legyen, ezzel felfedve gyönyörű csupasz testét! Erina elbűvölő mosolyával és pózával biztosan téged is rabul ejtett!

Ár 124 900 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4