Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 4 000 Ft - 4 800 000 Ft

Aktív szűrők

Keyleth Szobor 34 cm - Vox...

A Sideshow most örömmel mutatja be a Keyleth - Vox Machina szobrát, amely egy tisztelgésként készült a parti bölcs és hatalmas természetvédőjének. Itt egy magas szintű kalandorként ábrázolják, aki az ősi "Mantle of the Tempest" köpenyét viseli. Jobb kezével pedig elemi légmágiát varázsol. Cserjék és sziklák képződnek a csizmája alatt, ami újabb bizonyítéka a természet uralmának. Részletes dizájnját a karja és a mellkasa mentén tetoválások teszik teljessé, jellegzetes agancsát pedig virágok díszítik. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a csodás szobor, akkor ne maradj le róla!

Ár 127 400 Ft
 • Új

Playback Memories...

A Megahouse büszkén mutatja be a méltán híres "One Piece" című anime sorozatból Red-Haired Shanks karakterét egy kb. 21 cm magas szobor formájában. Shanks, aki becenevét a jól feltűnő vörös hajáról kapta, a Gol D. Roger legénységének egykori tagja. Mindenhol mélyen tisztelik, annak ellenére, hogy gyengéd és barátságos természete van. A gyártótól jól megszokott, gyönyörű kivitelezéssel készült, odafigyelve a legapróbb részletekre is. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a különleges darab, akkor ne maradj le róla! 

Ár 107 700 Ft
 • Új

Uta szobor - Bubble - Pop...

A népszerű anime movie-ból a Bubble-ből érkezik Uta is a Good Smile Company Pop Up Parade vonalába. A történet egy lányról és egy fiúról szól, Uta-ról és Hibiki-ről, akik a gravitáció nélküli Tokyo-ban találkoztak és a sors összekötötte a sorsukat és végzetüket. Vajon mi lehet a titokzatos hang amit hallanak? Ha te is izgatottan követted, ahogy megváltoztatják a világot Uta és Hibiki, akkor ennek az aranyos figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 19 200 Ft
 • Új

Iron Man Mark III Maquette...

Az egyik legnépszerűbb bosszúálló, Tony Stark, avagy a Vasember egyik ikonikus és nagy jelentőséggel bíró szerelése volt a Mark III páncélzata, hiszen ez volt az első piros-arany páncélja. Most a Sideshow újabb lélegzetelállító, látványos darabbal lepi meg a rajongókat, mely led világítással is el lett látva. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy és ráadásul neked is kedvenced Tony Stark, akkor ez az Iron Man Mark III Maquette neked is garantáltan nagy kedvenced lesz!

Ár 401 400 Ft
 • Új

Yoda szobor - Star Wars...

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Star Wars történelem egyik talán legmeghatározóbb jedi lovagja Yoda mester, és talán az egyik legnépszerűbb is a rajongók között. Ő volt az ortodox jedi rend legmagasabb rangú tagja, aki számos jedi-t képzett ki. Bár öregnek és lassúnak tűnt, ha harcra került a sor gyorsasága vetekedett a fiatalokkal, erőérzékelése és tapasztalata pedig felülmúlt mindenkit. A Sideshow jóvoltából most beszerezheted kedvenc jedi mestered akcióban, világító lézerkarddal!

Ár 461 200 Ft
 • Új

Batman Triumphant (Concept...

Prime 1 Studio újabb meglepetéssel áll elő a DC rajongóknak, most kedvenc sötét lovagunk újabb verzióban léphet polcunkra, méghozzá a Jason Fabok által megálmodott különleges dizájnban. Ha te is régóta követed ennek a sötét bűnüldöző hősnek a történetét, és mindig is a kedvenc szuperhősödként tekintesz és fogsz rá tekinteni, akkor garantáltan ez a limitált, hatalmas 1/3-as szobor garantáltan gyűjteményed egyik kedvence lesz!

Ár 865 600 Ft
 • Új

Nathan Drake Deluxe Bonus...

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Uncharted videójáték sorozatból újabb szobor érkezik a Prime 1 Studio-tól, méghozzá a hős Nathan Drake, aki a legszorosabb helyzetben is helyt áll. Ha te is kijátszottad már ezt az izgalmas és kalandos játékot, de nem tudsz ráunni, akkor ez a Nathan Drake Deluxe Bonus Version Premium Masterline szobor az Uncharted 4: A Thief's End Ultimate-ből neked is garantáltan nagy kedvenced lesz!

Ár 871 500 Ft
 • Új

Nathan Drake szobor -...

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Uncharted videójáték sorozatból újabb szobor érkezik a Prime 1 Studio-tól, méghozzá a hős Nathan Drake, aki a legszorosabb helyzetben is helyt áll. Ha te is kijátszottad már ezt az izgalmas és kalandos játékot, de nem tudsz ráunni, akkor ez a Nathan Drake Premium Masterline szobor az Uncharted 4: A Thief's End Ultimate-ből neked is garantáltan nagy kedvenced lesz!

Ár 776 200 Ft
 • Új

Black Adam Champion Edition...

Prime 1 Studio Museum Masterline vonalához most csatlakozik Black Adam is, a hamarosan moziba érkező Black Adam filmből, ahol nem más, mint Dwayne Johnson alakítja majd a főszereplőt. Teth-Adam egy egyiptomi fiú volt, akit Shazam utódjának választott, de Mighty-Adam-ként hatalmas ereje korrupttá tette és mestere ellen fordult... Ha te is nagy DC rajongó vagy, és izgatottan várod már a filmet, melyben megismerkedhetsz Black Adam tragikus és sötét múltjával, akkor ez a Prime 1 Studio Champion Edition szobor neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 1 023 400 Ft
 • Új

Black Adam Vigilante...

A Prime 1 Studio Museum Masterline vonalához most csatlakozik Black Adam is, a hamarosan moziba érkező Black Adam filmből, ahol nem más, mint Dwayne Johnson alakítja majd a főszereplőt. Teth-Adam egy egyiptomi fiú volt, akit Shazam utódjának választott, de Mighty-Adam-ként hatalmas ereje korrupttá tette és mestere ellen fordult... Ha te is nagy DC rajongó vagy, és izgatottan várod már a filmet, melyben megismerkedhetsz Black Adam tragikus és sötét múltjával, akkor ez a Prime 1 Studio Vigilante Edition szobor neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 1 023 400 Ft
 • Új

Penguin (Concept Design By...

Újabb különlegességet kínál a Prime 1 Studio a DC rajkongóknak, ezúttal Pingvin érkezik a híres Jason Fabok által megálmodott dizájn alapján. Fekete kalap, ballonkabát, ódivatú öltözék, esernyő, mogorva arc és hosszú orr... ez bizony nem is lehet más, mint Oswald Cobblepot avagy Pingvin, Batman egyik legádázabb ellensége! Ha te is nagy DC rajongó vagy, akkor ez a különleges limitált darab biztosan a DC gyűjteményed egyik kedvenc darabja lesz!

Ár 910 400 Ft
 • Új

Penguin (Concept Design By...

Újabb különlegességet kínál a Prime 1 Studio a DC rajkongóknak, ezúttal Pingvin érkezik a híres Jason Fabok által megálmodott dizájn alapján. Fekete kalap, ballonkabát, ódivatú öltözék, esernyő, mogorva arc és hosszú orr... ez bizony nem is lehet más, mint Oswald Cobblepot avagy Pingvin, Batman egyik legádázabb ellensége! Ha te is nagy DC rajongó vagy, akkor ez a különleges limitált darab biztosan a DC gyűjteményed egyik kedvenc darabja lesz!

Ár 716 400 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4