Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 8 800 Ft - 1 000 000 Ft

Aktív szűrők

Elsa (Frozen 2) Ver. A...

Elsa a trónörökös hercegnő, Anna nővére, aki mindig is igen különc volt varázsereje miatt, és midig is nehezen találta meg a helyét. Ha neked is nagy kedvenced a Jégvarázs és te sem tudsz ráunni, akkor a Banpresto legújabb Q Posket Mini-je garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 10 900 Ft
 • Új

Anna (Frozen 2) Ver. A...

Anna hercegnő Elsa húga, aki egy kedves, jószívű, naiv és minden lében kanál lány. Ha neked is nagy kedvenced a Jégvarázs és te sem tudsz ráunni, akkor a Banpresto legújabb Q Posket Mini-je garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 10 900 Ft
 • Új

Kevin Smith szobor - Q...

Kevin Smith nem akármilyen alak, igazi egyéniség, ráadásul igen sok terepen megállja a helyét; híres forgatókönyvíró, rendező, színész, képregényíró, podcaster. Ha te is nagy rajongója vagy Kevin-nek és imádod a humorát, akkor ez a Q Posket polcod vidám darabja lehet.

Ár 13 300 Ft
 • Új

Ogre Art Scale szobor - God...

Az Ogre a Skandináv Mitológia egyik legrettegettebb szörnyetege! De még ő sem lehetett ellenség Kratos és Atreus párosának mikor azok háborút hírdettek mindennek és mindenkinek aki az útjukat állta. Az Iron Studios Battle Diorama Series Ogre szobrával pedig újraélheted ezt a legendás csatát.

Ár 132 000 Ft
 • Új

Kratos és Atreus Art Scale...

Kartos és Atreus vállt válnakvetve számos csatát vívott meg a skandináv világok legmagasabb hegyéhez vezető zarándoklatuk során. Ezeknek csatáknak állíthatsz maradandó emléket az Iron Studios Battle Diorama Series Art Scale szobrával, mellyen apát és fiát láthatod amint együttes erővel vetik harcba magukat egy hóval borított csatatéren. 

Ár 73 000 Ft
 • Új

Lunch Ver. A szobor -...

Újabb Q Posket figura csatlakozik a Banpresto kínálatához, ezúttal Lunch-ot a Dragon Ball Z-ből szerezhetjük be. Lunch egy kedves vidám lány, aki furcsa rendellenességgel született, ahányszor tüsszent személyiséget vált. Ha te is imádod a Dragon Ball-t, gyerekkorod óta követed és rajongsz a sorozatért, akkor ez a Lunch figura sem maradhat le a polcodról.

Ár 10 000 Ft
 • Új

Echidna Relax Time szobor -...

Echidna a kapzsiság boszorkánya, aki a tudást hajszolja. Hatalmas ereje van, de tudásvágyát semmi nem elégíti ki, és ha valami újat, ismeretlent talál akkor nem tud neki ellenállni. Ezért lépett kapcsolatba Subaru-val is, hiszen a Return by Death képessége érdekelte. Ha neked is nagy kedvenced ez az izgalmas sorozat, és elbűvöl Echidna szépsége, akkor ez a figura biztosan egyik kedvenced lesz.

Ár 13 000 Ft
 • Új

Rem szobor - Re: Zero...

Banpresto ismételten a Re:ZERO fanoknak kedvez, egy újabb aranyos Rem figurát kínál, ezúttal nem a megszokott maid ruhában. Ha neked is nagy kedvenced Rem, akkor ez a nem szokványos színekben és stílusban pompázó cuki figura biztosan elnyeri a tetszésed.

Ár 11 000 Ft
 • Új

Rem szobor - Re: Zero...

Ha azt hitted már mindent láttál, akkor íme egy újabb ötletes Rem & Ram páros, mely a Banpresto-tól érkezik. Ez az aranyos kis pillangó formájában tetszelgő Rem megint csak elvarázsolja és meghódítja a rajongók szívét. Ha te is beleszerettél első látásra, akkor most végre előrendelheted és őt is a polcodon tudhatod hamarosan.

Ár 11 000 Ft
 • Új

Rem szobor - Re: Zero...

A Banpresto most a Re:ZERO rajongók örömére ismételten egy újabb Rem figurát kínál a rajongóknak. Ez a fehér, kissé átlátszó ruha, és aranyos arckifejezése igazán ellenállhatatlanul cukivá teszi. Te sem tudsz neki ellenállni, igaz?

Ár 13 000 Ft
 • Új

Kaname Madoka szobor -...

A Banpresto újabb cuki Madoka figurát hoz a rajongók legnagyobb örömére. Madoka egy aranyos lány, aki mindig készen áll segíteni barátainak és megvigasztalni őket. Kedves és önfeláldozó, de elég félénk és nincs sok magabiztossága. Egy nap egy új lány jelenik meg a suliban, és furcsa beszélő cica, majd rengeteg megmagyarázhatatlan esemény veszi kezdetét, ami megváltoztat mindent. Ha neked is egyik kedvenc sorozataid egyike a Puella Magi Madoka, akkor ez a cuki figura nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 11 000 Ft
 • Új

Espresto See Through...

Banpresto újabb lányt hoz a népszerű The Idolmaster Cinderella Girls játékból. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas és aranyos játéknak, ráadásul neked is egyik kedvenced Miho Kohinata, akkor ez az aranyos figura nem maradhat ki az Idolmaster gyűjteményedből.

Ár 11 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4