Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 11 600 Ft - 4 500 000 Ft

Aktív szűrők

Haohmaru Szobor 1/4 -...

Haohmaru egy merész és szabadlelkű harcos, aki elhatározta, hogy elsajátítja a kardforgatás minden csínját-bínját. Utálja a gyávaságot, és országról országra utazik, hogy meglelje párbajellenfelét. A Kinetiquettes jóvoltából megjelent kb. 58 centiméter magas Haohmaru szobor a Samurai Shodown alapján készült, a híres Gairyu-sziget növekvő algáival, lámpásával és hullámaival együtt. Ha te is imádod ezt a karaktert, akkor ne hagyd ki a lehetőséget és szerezd meg a gyűjteményedbe mielőbb! 

Ár 525 800 Ft
 • Új

Rogue Rebirth Bishoujo...

A Kotobukiya örömmel mutatja be a legújabb szobrát a Bishoujo szoborsorozatából, amely most a Rogue Rebirth elnevezést kapta! Ezúttal ismét egy anime/manga megjelenésű kiadást szerezhetünk be a gyűjteményünkbe, méghozzá Rogue-ot a 90'-es évekbeli, mára már klasszikusnak számító öltözetében és frizurájával.. Shunya Yamashita elképzelése alapján alkotta meg a méltán híressé vált Takaboku Busujima (BUSUJIMAX) szobrász, aki mesterien kidolgozta a különféle elemeket. Ha neked is elnyerte a tetszésedet, akkor most itt az alkalom, hogy beszerezd a kollekciódba!

Ár 72 900 Ft
 • Új

Batman ARTFX Szobor 1/6 -...

A világ talán egyik leghíresebb sorával, az "I'm Batman"-el a Batman (1989) legendás hőse visszatér a legújabb Flash: A Villám című mozifilmben! A Kotobukiya pedig most végre elhozza a rajongók kedvencét, a Michael Keaton féle Batman-t egy 1/6 méretarányú ARTFX szobor formájában! A klasszikus batarangot megragadva, időtlen dizájnjával ez a szobor a dobozból azonnal bemutatásra kész! Ha neked is nagy kedvenced, akkor most itt az alkalom, hogy a gyűjteményedbe kerülhessen!

Ár 87 900 Ft
 • Új

Baroness SDCC 2023...

G.I. Joe bárónője végre megmutatja igazi "színét" és azonnal támad! Általában feketét hord, de minden porcikájában Cobra, ezért vette most fel eredeti kék ruháját a Diamond Select gyártó Exclusive Gallery szobrának alakjában. Ez a szobor kb. 25 centiméter magas, és kiváló minőségű festési, valamint szobrászati technológiával készült. Világszerte mindösszesen 1500 db létezik belőle, így azt javasoljuk, hogy ne késlekedj a beszerzésével! 

Ár 22 400 Ft
 • Új

Toothless Master Craft...

Világunk legtávolabbi zugaiban, egy olyan birodalomban, ahol hatalmas sárkányok uralkodnak, most egy mindent magával ragadó mese bontakozik ki. Toothless egy imádnivaló sárkány, aki olyan egyediséggel rendelkezik, amely megkülönbözteti őt a társaitól. Amikor találkozik az elbűvölő Light Fury-val, már első pillanatban a szerelem meséje gyúlik fel szívükben. A kapcsolatuk azonban fenyegetéseket hoz magával, amely a Berk-sziget létét veszélyezteti. Ha te is imádod a How To Train Your Dragon című mesét, akkor a Beast Kingdom Toys kb. 24 centiméter magas szobra neked készült! 

Ár 124 600 Ft
 • Új

Dark Flash Exclusive Gold...

Miközben feszegeti erejének határait, Barry Allen-nek egy titokzatos és szörnyű látomása lesz a Speed ​​Force energiájában. Pontosan nem tudja, de valami, vagy valaki látszólag aljas célokra akarja használni a Flash képességeit. A Mcfarlane Toys a Gold Label sorozatában, a The Flash mozifilm kapcsán már meg is alkotta nekünk annak karaktereit, hogy bővíthesd a DC kollekciódat egy "Dark Flash" exclusive verziójú, kb. 30 centiméteres szoborral is!

Ár 17 800 Ft
 • Új

Rocky Deluxe Verzió Szobor...

Rocky Balboa majdnem legyőzte a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et a Rocky című filmben. A Rocky II-ben Balboa megkapja a lehetőséget, hogy újra megmérkőzzön a bajnokkal. A Star Ace Toys a Rocky 45. évfordulójának tiszteletére hozta el a Sylvester Stallone által életre keltett boxlegenda kb. 30 centiméter magas deluxe verziójú szobrát, ami filmhű pontosan, aprólékos kézi festéssel készült, rengeteg cserélhető kiegészítővel és egy talapzattal a pózoláshoz. Ha te is imádod Rocky karakterét, akkor ez a kiadás méltó dísze lehet a polcodnak! 

Ár 152 700 Ft
 • Új

Spider-Punk D-Stage Dioráma...

Készen állsz egy kis dögös Rock N' Rollra egy univerzummentő szuperhőssel? A rendkívül népszerű animációs Spider-Man film, az "Across The Spider-Verse" megjelenésének kapcsán a Beast Kingdom egy fantasztikus D-Stage szobrot kínál a rajongóknak, amelyen kedvenc Punk hálószövőnk a klasszikus vörös-kék szerelésében feszít, de annak tipikus punk-rock témájú maszkjával, nadrágjával és elektromos gitárjával, egyúttal egy nagyon menő graffitikkel és hangfalakkal telepakolt dioráma színpadon. Ha kész vagy rá, hogy feldobd a "pókos" gyűjteményedet egy különlegességgel, akkor ez a kb. 15 centiméter magas szobor tökéletes lesz neked!

Ár 21 000 Ft
 • Új

The Joker Purple Craze...

A Mcfarlane Toys jóvoltából az őrült szélhámos Joker egyenesen a "Batman #93" képregény borítójáról vigyoroghatja fel magát a polcodra. Ez a csodás "Purple Craze" névre hallgató Joker szobor Tony Daniel művész és képregényíró dizájnja alapján készült, egy moziban ülve, jokerbotjával és egy törött Batman maszkkal a kezében. Ha neked is tetszik ez az ikonikus klasszikus, akkor vidd haza mielőbb a gyűjteményedbe!

Ár 45 300 Ft
 • Új

Batman Black & White Szobor...

A Mcfarlane Toys most ismételten Batman, a denevérember rajongóinak kedvez. Ez a lenyűgöző, kb. 19 centiméter magas Black & White szobor a híres amerikai képregényművész, Lee Weeks rajzai alapján, a "Batman #53" képregényben látott ikonikus megjelenésével lehet a gyűjtők és rajongók legújabb kedvence. Ha te is imádod Batman-t és a Mcfarlane DC Direct kiadásait, akkor ez a darab is garantáltan tetszeni fog!

Ár 45 300 Ft
 • Új

Harley Quinn Red White &...

Dr. Harleen Quinn, a fiatal pszichiáter úgy gondolja, hogy meglelte a gyógymódot a Gotham Cityben uralkodó őrület ellen. Hogy bizonyítsa elméletét, az Arkham, a betegesen őrült páciensek elmegyógyintézetének dolgozója lesz. Ott azonban találkozik egy fehér arcú és zöld hajú gazfickóval, az élete pedig onnantól gyökeresen megváltozik. A legendás antihős, Harley Quinn születéséről és Joker iránti szerelméről szól a Harleen című könyv, aminek lapjairól a Mcfarlane Toys most elhozta nekünk Harley-t egy kb. 19 centiméter magas "Red White & Black" szobor formájában. Ha neked is nagy kedvenced az ikonikus öltözetű bohóclány, akkor ez a DC Direct kiadás is garantáltan tetszeni fog!

Ár 45 300 Ft
 • Új

Gally Motorball Bonus...

A Prime 1 Studio örömmel halmoz el bennünket különböző kiadásokkal az Alita világából, így ezúttal ismét Iron City-be invitálnak bennünket egy Motorball verseny erejéig.. Alitát, azaz más nevén Gally-t csodálhatjuk meg ebben az aprólékosan kidolgozott diorámában, amelynek megjelenését Yukito Kishiro eredeti mangája ihletette. A szobor talapzatába beépített LED világításnak köszönhetően a sötét szobában is lehengerlő látványt nyújt, ráadásul ez a Bonus verzió egy sisak nélküli cserélhető fejet is tartalmaz, amellyel kedvünkre szabhatjuk a megjelenését. Ha neked is nagy kedvenced ez az izgalmas történet, akkor mindenképpen a gyűjteményedben van a helye!

Ár 694 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4