Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 2 000 Ft - 1 014 000 Ft

Aktív szűrők

Homeless Joe Akciófigura 15...

A Sideshow és a Damtoys izgatottan mutatják be a Damtoys - Death Gas Station című figurasorozatának az egyik legújabb darabját, aki nem más, mint Homeless Joe! A Death Gas Station egy eredeti figurasorozat, amelyben 1/12 méretarányban jelennek meg ezek a kisméretű, de annál részletgazdagabb akciófigurák. Homeless Joe, igazán sok kiegészítővel büszkélkedhet, annak ellenére, hogy hajléktalan. A csomagban megtalálunk többek között egy kis sátrat matraccal és a kedvenc ételét is serpenyőben. De egy nagyméretű hátizsákkal is fel van szerelkezve, hogyha portyázni menne, legyen mibe összegyűjtse a tűzifát és egyéb létszükségletes dolgait. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a kedves kis hobó, akkor most itt az alkalom, hogy elszállásold magadnál!

Ár 59 900 Ft
 • Új

Gorr Akciófigura 1/6 - Thor...

A Sideshow és a Hot Toys stúdiója elhozta Neked a következő darabot a Thor gyűjteményedbe! Egy halálos és borzongató lény, Gorr, eltökélte, hogy megöl minden istenséget az univerzumban… A Thor: Love and Thunder című filmben szereplő főgonoszt Christian Bale alakítja, ez a gondosan megformált, kb. 30 cm-es akciófigura az ő karakterének pontos mása. Ruhája mestermunka, ahogy a testén kialakított sebhelyek, az arca, fogai és a mozgatható szemei is. A fantasztikus figura mellé jár pár kiegészítő is - egy ép Necrosword kard, egy csatában eltört Necrosword, egy nyaklánc és Thor legendás Stormbreaker fegyvere. Egészítsd ki a kollekciódat ezzel az alkotással!

Ár 171 200 Ft
 • Új

Godzilla 4th Form Night...

Ez a kb. 18 cm-es, félelmetes akciófigura az iszonyatos Godzillát ábrázolja – méghozzá a 2016-os filmből. Az egyik harci jelentben Godzilla bőre vörösen izzik, ezt eleveníti fel a különleges festési eljárás, amely segítségével a figurán lévő bíbor foltok felizzanak... Ha szereted ezt az elképesztő szörnyeteget, akkor a kedvenced lesz ez a mozgatható és elképesztő részletességgel megalkotott figura!

Ár 59 900 Ft
 • Új

Gandalf the White...

A Sideshow és az Asmus Toys stúdiója most egy különlegesen részletgazdag akciófigurával vár Téged! Ez a fantasztikusan élethű darab a Gyűrűk Ura Fehér Gandalfját ábrázolja, elképesztő pontossággal mintázva meg Ian McKellent, a mágust megformáló színészt. A figura kb. 30 cm magas, 36 artikulációs pontjának köszönhetően számtalan irányban mozgatható. Szakálla és haja kézzel ragasztott gyapjú, ruhája pedig igen részletes – mellény, köpeny, nadrág, mintázott öv, hosszú ujjú köntös és kézzel készített textil csizmák öltöztetik a mágust. A csomagban megtalálod a hűséges lovát, Keselyüstököt, 5 db cserélhető kézfejet, Glamdring kardját, és az ikonikus botját is. Ha gyűjteményedbe keresel új darabot, netalán most szeretnéd elkezdeni a kollekciódat, akkor ez lesz a tökéletes darab!

Ár 219 900 Ft
 • Új

ARF Trooper & 501st Legion...

A Sideshow és a Hot Toys stúdiója örömmel mutatja be a fanoknak a legújabb darabot a Star Wars jármű kollekciójában – ezt a bámulatos gondossággal és gyönyörű részletekkel megalkotott 501st Legion ST-RT transzportert és irányítóját, az ARF Troopert! A harci járművet és a Troopert a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat alapján készítették, kb. 64 és 30 cm magasak, sok-sok artikulációs pontjuknak köszönhetően elképesztő hányféleképpen mozgathatóak és állíthatóak ki. A két lábon járó, nyitott fülkéjű jármű jellegzetes, kék festékréteget kapott karcolásnyomokkal, mintha csak a csatából érkezett volna meg! Ez az akciófigura páros csodálatos darabja lesz a Star Wars gyűjteményednek!

Ár 267 900 Ft
 • Új

501st Legion AT-RT...

A Sideshow és a Hot Toys stúdiója örömmel mutatja be a fanoknak a legújabb darabot a Star Wars jármű kollekciójában – ezt a bámulatos gondossággal és gyönyörű részletekkel megalkotott 501st Legion ST-RT transzportert! A harci járművet a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat alapján készítették, kb. 64 cm magas, sok-sok artikulációs pontjának köszönhetően elképesztő, hányféleképpen mozgatható és állítható ki. A két lábon járó, nyitott fülkéjű jármű jellegzetes, kék festékréteget kapott karcolásnyomokkal, mintha csak a csatából érkezett volna meg! Ez az akciófigura csodálatos darabja lesz a Star Wars gyűjteményednek!

Ár 178 900 Ft
 • Új

Monsters Figura Szett - D&D...

Ez a menő kis Dungeons & Dragons szett 5 félelmetes kreálmányt tartogat. Mindegyik szörny a hamarosan megjelenő D&D: Honor Among Thieves játékhoz tartozik. A csomag tartalma: Owlbear, Mimic, Zselés kocka, Displacer Beast, és egy rejtélyes meglepetés szörny!

Ár 17 500 Ft
 • Új

Pseudodragon Életnagyságú...

Ez a Dungeons & Dragons Pseudodragon kb. 36 cm-es, és borzasztó jól érezné magát a szobádban a polcodon, a PS mellett, vagy az éjjeliszekrényeden! Finom soft foam anyagból készül, elképesztő, kézzel festett részleteiben órákig gyönyörködhetsz. Egy ilyen kis házőrző sárkányra mindenkinek szüksége van!

Ár 55 200 Ft
 • Új

He-Man Akciófigura 1/6 -...

Ez a kb. 30 cm-es akciófigura a Mondo stúdió Masters of the Universe kollekciójának legújabb darabja. A részletesen kidolgozott figura He-Man karakterét ábrázolja, vagyis a legendás akcióhőst, Eternia hercegét, Adamet. A 30 pontban mozgatható figura több kiegészítővel, és igazi textilből készült ruhákkal érkezik. Két cserélhető feje, a Power kardja, harci fejszéje, pajzsa, tőre és 5 db variálható kézfeje igazán izgalmassá teszi a kiállítását ennek a szuper darabnak!

Ár 127 900 Ft
 • Új

Iron Man Mark 2 Akciófigura...

Ez a Vasember akciófigura egy igazi különlegesség – a threezero és a Marvel Studios kollaborációjából létrejött alkotás Vasember első páncélzatát mintázza, amely prototípusként készült a Stark Industries műhelyében. Ez a minden részletében mozgatható akciófigura több réteg, speciális fémes festékréteget kapott, hogy hűen érzékeltesse Tony Stark eredeti páncélzatát, amelyet a Vasember filmekben láthattunk. Mellkasán és szemeinél LED fény világít, 5 pár cserélhető kézfejjel és két karra szerelhető fegyverrel érkezik. A DLX talapzat kifejezetten ehhez az akciófigurához készült, hogy minél többféle, lendületes pózban ki tudd állítani ezt a menő darabot!

Ár 59 900 Ft
 • Új

Black Panther Akciófigura...

T’Challa király halála után Wakanda Fekete Párduc nélkül marad. Miközben a világ nagy hatalmai megpróbálják megkaparintani a vibrániumot, egy új ellenség jelenik meg Wakanda határain. A legújabb Marvel Film: Fekete Párduc 2-ben együtt harcolnak kedvenc hőseink, hogy megvédjék az országot. A Sideshow és Hot Toys pedig elhozta nektek az új Fekete Párducot, 1:6 méretarányban, rendkívül részletesen kidolgozott, különösen jól pózolható és mozgatható formában, cserélhető kezekkel és fegyverekkel - vibranium kesztyűk, dárda és egy állvány. Szerezd be Fekete Párducot és védd meg Wakandát az ellenségeitől!

Ár 168 900 Ft
 • Új

Robin Akciófigura 1/12 - DC...

Segítőtárs, örökös, és a Dynamic Duo egyik fele: Robin most már kapható a One:12 Collective vonalában. A Csoda fiú a jellegzetes R szimbólummal ellátott kosztümjében, eszköz tároló övével, és a kapucnis, cakkos köpenyével (melyben beépített pózdrótot is találsz) valamint 3 különböző arckifejezéssel ellátott fejjel érkezik, egy gyűjtői dobozban. Ezenkívül pedig természetesen jár hozzá mindenféle fegyver, például madárbumeráng, katana, íj, nyilak és nindzsa bot. Damian Wayne, kilépve Batman árnyékából, most már teljes mértékben készen áll, hogy önmaga is megtudja védeni Gotham-et a bűnözőktől!

Ár 63 900 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4