Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 5 400 Ft - 509 355 Ft

Aktív szűrők

Bumblebee DLX Akciófigura...

A ThreeZero most egy újabb DLX akciófigurával jelentkezik a Transformers rajongóinak.. ezúttal BumbleBee-t hozza el nekünk egy 1/6 méretarányú kivitelben a Transformers: Rise of the Beasts című film alapján! A figura minden részletében és megjelenésében hűen reprodukálja a film dizájnját, gondosan ábrázolva a Bumblebee stílusos új bot-módját. A szemkomponensei cserélhető, kétszínű piros és kék LED-lámpákkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen megelevenítik a Bumblebee harci módját. A karosszéria kerekei puha, gumiszerű anyagból készültek. A hajlítási pontok zökkenőmentes és széles körű mozgást tesznek lehetővé az egész testében, beleértve a hátsó szárnyakat is. A termékhez 8 db AG13 elemre van szükség, amelyeket a készlet nem tartalmaz.

Ár 89 000 Ft
 • Új

Ultramarines Intercessor...

Turbózd fel a Warhammer 40k-s kollekciód egy menő, újonnan megjelent akciófigurával! A Joy Toy kiadása kb. 12 centiméter magas, a neve pedig Ultramarines Intercessor Veteran Sergeant Brother Aeontas, ami a gyártóra jellemző módon aprólékos és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és a csomagja most rengeteg különböző cserélhető fegyverekkel, valamint kiegészítőkkel lehet a tied. Szerezd meg mielőbb a csapatodba őt is! 

Ár 15 800 Ft
 • Új

Ultramarines Victrix Guard...

Bővítsd a Warhammer 40k-s gyűjteményed egy menő, újonnan megjelent akciófigurával! A Joy Toy kiadása kb. 12 centiméter magas, a neve pedig Ultramarines Victrix Guard, ami a gyártóra jellemző módon aprólékos és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és a csomagja most különböző cserélhető fegyverekkel, valamint kiegészítőkkel lehet a tied. Szerezd meg mielőbb a csapatodba őt is! 

Ár 19 200 Ft
 • Új

Ultramarines Primarch...

Te is rajongója vagy a Warhammer 40k játéknak és a meglévő gyűjteményed közé szívesen beszereznél egy újdonságot is? Úgy a Joy Toy most megjelenő akciófigurája neked készült! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Primarch Roboute Guilliman, ami a gyártóra jellemző módon aprólékos és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és a csomagja most különböző cserélhető fegyverekkel, valamint kiegészítőkkel lehet a tied. Szerezd meg mielőbb a csapatodba őt is! 

Ár 63 700 Ft
 • Új

Ultramarines Primaris...

Ha te is rajongója vagy a Warhammer 40k játéknak és a meglévő gyűjteményed közé begyűjtenél egy újabbat is, akkor a Joy Toy most megjelenő akciófigurája neked készült! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Primaris Chaplain Brother Varus, ami a gyártóra jellemző módon aprólékos és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és a csomagja most különböző cserélhető fegyverekkel, valamint kiegészítőkkel lehet a tied. Szerezd meg mielőbb a csapatodba őt is! 

Ár 28 300 Ft
 • Új

Raven Guard Intercessors...

Ha te is imádod a Warhammer 40k világát és a meglévő gyűjteményed közé begyűjtenél még egyet, akkor a Joy Toy legújabb akciófigurája neked készült! A kb. 12 centiméter magas figura neve Raven Guard Intercessors Sergeant Rychas, ami a gyártóra jellemző módon aprólékos és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és a csomagja most rengeteg cserélhető fegyvert, valamint kiegészítőt tartalmaz. Szerezd meg mielőbb a csapatodba őt is!

Ár 18 400 Ft
 • Új

Ultramarines Primaris...

Szeretnéd az imádott Warhammer 40k-s gyűjteményed tovább bővíteni? Most a Joy Toy legújabb akciófigurájával megteheted! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Primaris Company Champion Brother Parnaeus, ami a gyártóra jellemző módon aprólékos és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és a csomagja most cserélhető fegyvereket, valamint kiegészítőket tartalmaz. Szerezd meg mielőbb a csapatodba őt is! 

Ár 17 200 Ft
 • Új

Ultramarines Primaris...

Most figyelj, hiszen az imádott Warhammer 40k-s kollekciód most a Joy Toy-nak köszönhetően egy újabb fantasztikus akciófigurával egészítheted ki! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Primaris Techmarine Brother Tybestis, ami a gyártóra jellemző módon finom és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és most rengeteg cserélhető fegyverrel, valamint kiegészítővel lehet a tied. Szerezd meg mielőbb és legyél a boldog tulajdonosa! 

Ár 33 500 Ft
 • Új

Ultramarines Chapter Master...

A Joy Toy-nak köszönhetően most egy újabb menő akciófigurával egészítheted ki a Warhammer 40k-s kollekciód! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Chapter Master Marneus Calgar, ami a gyártóra jellemző módon finom és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és most fegyverekkel, egy cserélhető fejjel és köpennyel lehet a tied. Szerezd meg a csapatod tagjának mielőbb! 

Ár 34 800 Ft
 • Új

Ultramarines Intercessors...

Joy Toy jóvoltából most egy újabb menő akciófigurával bővítheted a Warhammer 40k-s gyűjteményed! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Intercessors, ami a gyártóra jellemző módon finom és részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és most rengeteg kiegészítővel és fegyverrel lehet a tied. Bővítsd ki vele a harci csapatod mielőbb!

Ár 15 800 Ft
 • Új

Ultramarines Primaris...

Ha te is imádod Warhammer 40k játékot, akkor a Joy Toy jóvoltából most egy újabb akciófigurával bővítheted a gyűjteményed! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Primaris Lieutenant Argaranthe, ami a gyártóra jellemzően részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és kiegészítőkkel, valamint fegyverekkel érkezik hozzád. Bővítsd ki vele a csapatod mielőbb! 

Ár 14 500 Ft
 • Új

Ultramarines Veteran...

Te is szereted a Warhammer 40k játék világát? Akkor a Joy Toy legújabb akciófigurája neked készült! A kb. 12 centiméter magas figura neve Ultramarines Veteran Sergeant Icastus, ami a gyártóra jellemzően részletgazdag külsővel készült. A harcos több ponton mozgatható és rengeteg kiegészítővel, valamint fegyverrel érkezik hozzád. Egészítsd ki vele a csapatod mielőbb! 

Ár 34 200 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4