Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Aktív szűrők

Agatsuma Zenitsu Nendoroid...

Zenitsu egy kedves fiú, aki igazából mindentől retteg, főleg a démonoktól. Ami mókás, hiszen ő maga egy is démonvadász, TanjiroNezuko és Inusuke barátja és társa. Ha viszont öntudatlan állapotba kerül, akkor hirtelen a félénk énje eltűnik, és egy másik személyisége jön elő, és félelmetes harcossá válik - amiből persze semmire nem emlékszik, amire magához tér. Ha te is imádod ezt a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot, a Kimetsu no Yaiba: Demon Slayer-t, akkor Zenitsu nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 30 600 Ft
 • Új

Hashibira Inosuke Nendoroid...

Inosuke egy különc Demon Slayer, aki hajlamos túlbecsülni saját erejét, bárkinek képest gondolkozás nélkül nekirontani, és a veszteséget soha nem fogadja el. Mindig verseng, hogy ő lehessen a legerősebb, és elég türelmetlen is, de a szíve a helyén van, és TanjiroNezuko és Zenitsu legjobb barátja lesz. Ha te is imádod ezt a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot, a Kimetsu no Yaiba: Demon Slayer-t, akkor Inosuke nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 29 000 Ft
 • Új

Tutankhamun: DX Ver....

Tutankhamun is visszatért a The Table Museum sorozatából, ráadásul DX verzióban! Akik elszalasztották 2017-ben, azoknak most végre ismételten lehetőségük van beszerezni ezt az egyszerre komoly és mókás darabot. Ha rajongsz a művészetért, és imádod a klasszikus és a modern remekműveket is, akkor ez az alkotás, mely a kettő elegye, garantáltan a kedvenced lesz. Alkosd meg kedvenc pozíciódban, garantáltan imádni fogod.

Ár 59 500 Ft
 • Új

The Thinker akciófigura -...

A Gondolkodó is visszatért a The Table Museum sorozatából! Akik elszalasztották 2017-ben, azoknak most végre ismételten lehetőségük van beszerezni ezt az egyszerre komoly és mókás darabot. Ha rajongsz a művészetért, és imádod a klasszikus és a modern remekműveket is, akkor ez az alkotás, mely a kettő elegye, garantáltan a kedvenced lesz. Alkosd meg kedvenc pozíciódban, és légy részese Rodin művészetének.

Ár 29 000 Ft
 • Új

Tutankhamun akciófigura -...

Tutankhamun is visszatért a The Table Museum sorozatából! Akik elszalasztották 2017-ben, azoknak most végre ismételten lehetőségük van beszerezni ezt az egyszerre komoly és mókás darabot. Ha rajongsz a művészetért, és imádod a klasszikus és a modern remekműveket is, akkor ez az alkotás, mely a kettő elegye, garantáltan a kedvenced lesz. Alkosd meg kedvenc pozíciódban, garantáltan imádni fogod.

Ár 43 000 Ft
 • Új

Shibuya Kanon akciófigura -...

Love Live! School Idol Project rajongók nagy örömére érkezik a Max Factory-tól egy cuki Shibuya Kanon akciófigura is. Kanon a Love Live! Superstar!! öt főhősének egyike, elsőéves a Yuigaoka Girls' High School-ban és a Liella! vezetője. Ha te is odavagy ezért a vidám és karakteres lányért, akkor toborozd be őt is Idol csapatodba.

Ár 28 000 Ft
 • Új

Hero akciófigura - Persona...

Joker civil nevén Akira Kurusu a szívek fantom tolvajainak vezetője, akik nem kisebb célt tűztek ki maguk elé mint a társadalom megváltoztatását az egyének szívének megérintése által. Az biztos, hogy a Persona 5 sok játékos szívét nyerte el világ szerte, hiszen az egyik legjobb JRPG-ként tartják számon a mai napig. Ha te is nagy rajongója vagy a sorozatnak, akkor ez a figura biztosan a te szívedet is elnyeri.

Ár 36 000 Ft
 • Új

Kyouyama Anna szobor -...

Anna egy itako, egy tradicionális japán sámán, aki különleges képességekkel rendelkezik, az úgynevezett channeling a specialitása, mellyel bárhol és bárhonnan elő tud hívni spirit-et, még a mennyből is, ahova mások ereje nem ér el. Ha neked is nagy kedvenced a Shaman King sorozat, akkor most beszerezheted Anna-t is a Max Factory-tól 3 cserélhető arccal és kiegészítőkkel.

Ár 37 000 Ft
 • Új

Jasmine Ver. A szobor -...

Újabb Disney hercegnő csatlakozik a Banpresto Q Posket Mini vonalához, ezúttal a keleti hercegnőt Jasmine-t adhatjuk a gyűjteményünkhöz. Ha te is nagy Disney rajongó vagy és te is oda vagy a Q Posket aranyos stílusáért, akkor ennek a figurának te sem fogsz tudni ellenállni.

Ár 11 000 Ft
 • Új

Master Chief POP! figura -...

Neked is nagy kedvenced a Halo Trilogy játék, ráadásul imádod a Funko POP! figurák stílusát? Ha te is rajongsz a főhősért John-117-ért, avagy Master Chief-ért, aki a UNSC Naval Special Warfare Command Spartan II kommandósa, akkor most végre beszerezheted te is a Funko legújabb figuráját a sorozatból.

Ár 4 900 Ft
 • Új

Captain Jean-Luc Picard...

Picard igencsak más személyiség, mint a Flotta hőskorának nagyjai: Kirk vagy Archer kapitány. Higgadt, megbízható, nagyon korrekt, bár kissé visszahúzódó. Fiatal korában régésznek készült, és annyira tehetséges volt, hogy Galaxis-szerte híres professzora, Richard Galen, az utódjának szemelte ki, de Picard végül inkább a flottakarrier mellett döntött. Ha te is nagy Star Trek rajongó vagy, akkor ez a szuper élethű akciófigura biztosan neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 95 000 Ft
 • Új

Cap Kirk in Chair POP!...

Kirk egy hihetetlenül tehetséges ember, aki két Enterprise nevű hajó kapitánya is volt. Kiemelkedő eredménnyel végezte el a Csillagflotta Akadémiát, ő volt az első, akinek a program meghackelésével sikerült győznie a Kobayashi Maru teszten, amiben normális esetben mindenki veszített. Ha te is nagy Star Trek rajongó vagy, akkor ez a Funko POP! figura biztosan neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 4 900 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4