Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 2 000 Ft - 1 014 000 Ft

Aktív szűrők

Sandy Cheeks Bendyfigs...

A Noble Collection örömmel jelenti be, hogy a Nickelodeonnal való együttműködésének során megjelent a legújabb termékcsalád, valamint Bendyfigs nevű figurasorozatuknak a legújabb tagjai, a SpongyaBob Kockanadrág című meséből. Szandi Csovi, SpongyaBob másik jó barátja, aki egy levegővel töltött üvegházban él. Tudós, és SpongyaBob tenger alatti világának felfedezésével tölti az idejét. Ez a hajlítható Szandi figura kb. 16 cm magas és a noteszával illetve egy talapzattal érkezik.

Ár 8 000 Ft
 • Új

Squidward Bendyfigs Figura...

A Noble Collection örömmel jelenti be, hogy a Nickelodeonnal való együttműködésének során megjelent a legújabb termékcsalád, valamint Bendyfigs nevű figurasorozatuknak a legújabb tagjai, a SpongyaBob Kockanadrág című meséből. A meglehetősen arrogáns Tintás Tunyacsáp, SpongyaBob másik szomszédja. Egy türkiz színű polip, aki tehetséges művésznek és zenésznek képzeli magát. Ez a hajlítható Tunyacsáp figura kb. 18 cm magas, és a klarinétjával, Clarryvel érkezik illetve egy talapzattal.

Ár 8 000 Ft
 • Új

Patrick Bendyfigs Figura 16...

A Noble Collection örömmel jelenti be, hogy a Nickelodeonnal való együttműködésének során megjelent a legújabb termékcsalád, valamint Bendyfigs nevű figurasorozatuknak a legújabb tagjai, a SpongyaBob Kockanadrág című meséből. Csillag Patrik, SpongyaBob meglehetősen ostoba, de hűséges barátja és szomszédja. Ez a hajlítható Patrik figura kb. 16 cm magas, és a fagylaltjával illetve egy kiállító talapzattal együtt érkezik.

Ár 8 000 Ft
 • Új

SpongeBob Bendyfigs Figura...

A Noble Collection örömmel jelenti be, hogy a Nickelodeonnal való együttműködésének során megjelent a legújabb termékcsalád, valamint Bendyfigs nevű figurasorozatuknak a legújabb tagjai, a SpongyaBob Kockanadrág című meséből. A mindig vidám SpongyaBob egy ügyetlen tengeri szivacs, aki egy hatalmas ananászházban lakik kedvenc csigájával, Csigusszal. Ez a hajlítható SpongyaBob figura kb. 12 cm magas, és a medúzahálójával illetve egy kiállító talapzattal együtt érkezik.

Ár 8 000 Ft
 • Új

Exusiai nendoroid - Arknights

Neked is nagy kedvenced a népszerű Arknights játék? Kedveled akkor te is ezt az szuper aranyos, angyali kinézetű karaktert, Exusiai-t, aki a Penguin Logistics-nak dolgozik és az egyik legjobb lőfegyveres harcos. Most végre cuki Nendoroid formában is betoborozhatod csapatodba ezt az aranyos és op DPS-t!

Ár 29 600 Ft
 • Új

Justice Nendoroid - Helltaker

Végre a Helltaker puzzle játék rangóinak nagy örömére a Good Smile Company egy Justice Nendoroid-dal lepi meg a fanokat. Justice a hetedik démon, akivel a játék során találkozhatsz, és persze a leglazább, barátságosabb és menőbb. Tőle nem kell félni, nincs olyan lehetséges opció, hogy megöl, csak chillel veled egyet és bíztat, hogy így tovább... Ha neked is nagy kedvenced a játék és ez a mókás karakter, akkor szerezd be Justice-t is a gyűjteményedbe!

Ár 26 500 Ft
 • Új

Anya Forger Limited Edition...

Anya egy árvaházba került lány volt, akit Twilight a kém egy küldetés miatt fogadott örökbe. De senki sem gondolta volna, hogy ez az aranyos kis lány titkos képessége, hogy olvas a gondolatokban, ezért is talált nehezen családot, nem beszélve eltitkolt múltjáról... Ha te is rajongója vagy ennek az izgalmas és mókás sorozatnak, akkor biztosan nem tudod kihagyni te sem gyűjteményedből a MegaHouse-nak ezt az aranyos kis limitált Anya figuráját!

Ár 20 300 Ft
 • Új

Anya Forger szobor - Spy x...

A népszerű Spy x Family sorozatból most csatlakozik Anya is a SEGA Tip'n'Pop PM vonalához! Anya egy árvaházba került lány volt, akit Twilight a kém egy küldetés miatt fogadott örökbe. Így lettek egy család Loid Forger és Anya Forger álnéven, akikhez csatlakozott egy papíron elintézett házasság által Yor Forger is. Persze ez még nem minden, hiszen Anya titos képessége, hogy olvas a gondolatokban, Yor pedig bérgyilkos... Ha te is izgatottan követed ezt a mókás és izgalmas sorozatot, akkor ennek az imádnivaló Anya figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

A csomag 1 darab figurát, a két színvariáns véletlenszerű egyikét tartalmazza csak!

Ár 8 700 Ft
 • Új

Anya szobor - Spy x Family...

A hatalmas népszerűségnek örvendő Spy x Family sorozatból most a Furyu egy aranyos Anya Noodle Stopper-rel lepi meg a rajongókat. Anya egy árvaházba került lány volt, akit Twilight a kém egy küldetés miatt fogadott örökbe. Így lettek egy család Loid Forger és Anya Forger álnéven, akikhez csatlakozott egy papíron elintézett házasság által Yor Forger is. Persze ez még nem minden, hiszen Anya titos képessége, hogy olvas a gondolatokban, Yor pedig bérgyilkos... Ha te is izgatottan követed ezt a mókás és izgalmas sorozatot, akkor ennek az imádnivaló Anya figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 8 700 Ft
 • Új

Yor Forger akciófigura -...

A világszerte elsöprő sikert arató Spy x Family sorozatból végre érkezik Yor is a Tamashii Nations S.H. Figuarts vonalába. Yor egy bérgyilkos, aki találkozik egy nap Twilight-tal, a profi kémmel, akinek legújabb küldetése, hogy beépüljön mint családos ember, így örökbe fogadja az árvaházból Anya-t. Loid Forger és Anya Forger álnéven alkotnak családot, akikhez csatlakozott Yor Forger is, mint feleség és anyuka. Persze ez még nem minden, hiszen Anya titkos képessége, hogy olvas a gondolatokban, Yor pedig bérgyilkos, és természetesen Anya-n kívül nem tudnak egymás titkairól... Ha te is izgatottan követed ezt a mókás és izgalmas sorozatot, akkor ennek a Yor figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 26 500 Ft
 • Új

Agatsuma Zenitsu szobor -...

Zenitsu egy kedves fiú, aki igazából mindentől retteg, főleg a démonoktól. Ami mókás, hiszen ő maga egy is démonvadász, TanjiroNezuko és Inusuke barátja és társa. Ha viszont öntudatlan állapotba kerül, akkor hirtelen a félénk énje eltűnik, egy másik személyisége jön elő és félelmetes harcossá válik - amiből persze semmire nem emlékszik, amire magához tér... Ha te is rajongója vagy a népszerű Kimetsu no Yaiba sorozatnak, akkor biztosan nem tudod kihagyni te sem gyűjteményedből a MegaHouse-nak ezt az aranyos kis Look Up figuráját!

Ár 15 400 Ft
 • Új

Hashibira Inosuke szobor -...

Inosuke egy különc Demon Slayer, aki hajlamos túlbecsülni saját erejét, bárkinek képest gondolkozás nélkül nekirontani, és a veszteséget soha nem fogadja el. Mindig verseng, hogy ő lehessen a legerősebb, és elég türelmetlen is, de a szíve a helyén van, és TanjiroNezuko és Zenitsu legjobb barátja lesz. Ha te is rajongója vagy a népszerű Kimetsu no Yaiba sorozatnak, akkor biztosan nem tudod kihagyni te sem gyűjteményedből a MegaHouse-nak ezt az aranyos kis Look Up figuráját!

Ár 15 400 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4