Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Aktív szűrők

Elsa (Frozen 2) Ver. A...

Elsa a trónörökös hercegnő, Anna nővére, aki mindig is igen különc volt varázsereje miatt, és midig is nehezen találta meg a helyét. Ha neked is nagy kedvenced a Jégvarázs és te sem tudsz ráunni, akkor a Banpresto legújabb Q Posket Mini-je garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 10 900 Ft
 • Új

Anna (Frozen 2) Ver. A...

Anna hercegnő Elsa húga, aki egy kedves, jószívű, naiv és minden lében kanál lány. Ha neked is nagy kedvenced a Jégvarázs és te sem tudsz ráunni, akkor a Banpresto legújabb Q Posket Mini-je garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 10 900 Ft
 • Új

Kevin Smith szobor - Q...

Kevin Smith nem akármilyen alak, igazi egyéniség, ráadásul igen sok terepen megállja a helyét; híres forgatókönyvíró, rendező, színész, képregényíró, podcaster. Ha te is nagy rajongója vagy Kevin-nek és imádod a humorát, akkor ez a Q Posket polcod vidám darabja lehet.

Ár 13 300 Ft
 • Új

The Professor POP! figura -...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, The Professor-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Moscow POP! figura - Money...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Moscow-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Helsinki POP! figura -...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Helsinki-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Nairobi POP! figura - Money...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Nairobi-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Oslo POP! figura - Money...

A Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Oslo-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Lunch Ver. A szobor -...

Újabb Q Posket figura csatlakozik a Banpresto kínálatához, ezúttal Lunch-ot a Dragon Ball Z-ből szerezhetjük be. Lunch egy kedves vidám lány, aki furcsa rendellenességgel született, ahányszor tüsszent személyiséget vált. Ha te is imádod a Dragon Ball-t, gyerekkorod óta követed és rajongsz a sorozatért, akkor ez a Lunch figura sem maradhat le a polcodról.

Ár 10 000 Ft
 • Új

Ruby Rose szobor - RWBY - Q...

A Banpresto újabb Q Posket Mini-t hoz a RWBY rajongók nagy örömére. Ruby Rose a RWBY főhősnője, aki szintén a Beacon Academy-n tanult. Ő maga tervezte a Crescent Rose névre keresztelt fegyverét. Tehetségnek és elhivatottságának köszönhetően ő lett a RWWBY team vezetője.

Ár 13 500 Ft
 • Új

Blake Belladonna szobor -...

Te is nagy RWBY rajongó vagy? A Banpresto most újabb Q Posket Mini-vel áll elő, méghozzá Blake Belladonna-val. Blake a RWBY egyik főhősnője, aki a Beacon Academy-n lett kiképezve. Fegyvere a Gambol Shroud, ami képes alakot váltani, karddá, katanává, de akár pisztollyá is alakulhat. 

Ár 13 500 Ft
 • Új

Kyouyama Anna szobor -...

Anna egy itako, egy tradicionális japán sámán, aki különleges képességekkel rendelkezik, az úgynevezett channeling a specialitása, mellyel bárhol és bárhonnan elő tud hívni spirit-et, még a mennyből is, ahova mások ereje nem ér el. Ha neked is nagy kedvenced a Shaman King sorozat, akkor ez az Anna figura neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 65 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4