Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

  • 4 800 Ft - 27 145 Ft

Aktív szűrők

Mandragora plüssfigura -...

Te is nagy rajongója vagy a Final Fantasy játéksorozatnak? Most egy igazán cuki plüssfigurát adhatsz a gyűjteményedhez, méghozzá egy fifikás kis ellenfelet a játékbók, egy Mandragora-t! Ha te is végigjátszottad a játékokat és a filmek is nagy kedvenceid, akkor ez a mókás kis plüssállat neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 22 800 Ft

Cactuar kötött plüssfigura...

Te is nagy rajongója vagy a Final Fantasy játéksorozatnak? Most egy igazán cuki plüssfigurát adhatsz a gyűjteményedhez, méghozzá egy Cactuar-t, egyenesen a Cactuar Nation-ből! Ha te is végigjátszottad a játékokat és a filmek is nagy kedvenceid, akkor ez a mókás kis plüssállat neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 20 300 Ft

Moogle kötött plüssfigura -...

Te is nagy rajongója vagy a Final Fantasy játéksorozatnak? Most egy igazán cuki plüssfigurát adhatsz a gyűjteményedhez, méghozzá Moogle-t! Ha te is végigjátszottad a játékokat és a filmek is nagy kedvenceid, akkor ez a kedves kis állatka most a te kis summoned monster-öd is lehet!

Ár 20 300 Ft

Cthulhu Zippermouth...

A Quantum Mechanix most bemutatja a Zippermouth kollekciójából Cthulhut, a H.P. Lovecraft által írt nagy sikerű "The Call of Cthulhu" novellából. Cthulhu egy félelmetes és ősi idős isten. A Nagy Öregek egyikeként is ismert kozmikus entitás részben polip, részben sárkány és részben ember. Nyisd ki a plüss száját, hogy előtárulkozzon belőle a vörös, villás nyelve és egy mini hajó, amelyet éppen felfalni készül! Mint minden Zippermouth plüsst, ezt a darabot is nagy pontossággal varrták, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, és úgy tervezték, hogy megtartsa az alakját, függetlenül attól, hogy mennyi ideig rekedt a Csendes-óceán alatt az elsüllyedt R'lyeh városában. Ha neked is elnyerte a tetszésedet, akkor most megragadhatod az alkalmat, hogy a polcodra kerülhessen! 

Ár 16 700 Ft

Jumpy Dumpty Mines Plüss...

A MiHoYo most elhozza nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Jumpy Dumpty Mines-t egy édes, plüss kulcstartó formájában, hogy mindig veled lehessen!

Figyelem: A csomag 1 db kulcstartót tartalmaz, amelyet véletlenszerűen választunk ki!

Ár 5 400 Ft

Miku plüssfigura - Hatsune...

A töretlen népszerűségnek örvendő Miku-t most egy cuki pufi nyomogatható plüsskulcstartó formájában is beszerezheted. Ha te is nagy Vocaloid rajongó vagy, akkor ennek az aranyos kis Miku-nak te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 4 800 Ft

Jiji Fluffy Beanie...

Most a Studio Ghibli jóvoltából beszerezheted Jiji-t is kedvenc plüsseid közé. Jiji egy fekete macska, de nem akármilyen, hiszen Kiki a boszorkány cicája, akivel sülve főve együtt vannak és együtt élik kalandos életüket. Ha te is nagy rajongója vagy a Ghibli filmeknek és nagy kedvenced a Kiki's Delivery Service, akkor ez a cuki plüss Jiji garantáltan nagy kedvenced lesz neked is!

Ár 4 800 Ft

Fluffy Little Totoro...

Most a Studio Ghibli jóvoltából beszerezheted Totoro-t is kedvenc plüsseid közé. Totoro az erdő titokzatos lénye, aki bár első látásra hatalmas és ijesztő lehet, de végtelenül kedves és barátságos. Ha te is nagy rajongója vagy a Ghibli filmeknek és nagy kedvenced a Totoro, akkor ez a cuki plüss garantáltan nagy kedvenced lesz neked is!

Ár 6 000 Ft

Fluffy Big Totoro...

Most a Studio Ghibli jóvoltából beszerezheted Totoro-t is kedvenc plüsseid közé. Totoro az erdő titokzatos lénye, aki bár első látásra hatalmas és ijesztő lehet, de végtelenül kedves és barátságos. Ha te is nagy rajongója vagy a Ghibli filmeknek és nagy kedvenced a Totoro, akkor ez a cuki plüss garantáltan nagy kedvenced lesz neked is!

Ár 13 200 Ft

Kaonashi No Face...

Most a Studio Ghibli jóvoltából beszerezheted most Arc Nékülit is kedvenc plüsseid közé. A Chihiro szellemországban Ghibli animációs filmben Chihiro szüleivel egy titokzatos és mágikus világba téved, ahol szülei óvatlansága és falánksága miatt Chihiro a szellemek világában ragad, ahol egyetlen esélye az életben maradásra a kemény munka. Ha te is nagy rajongója vagy a Ghibli filmeknek és nagy kedvenced a Spirited Away, akkor ez a cuki plüss No Face garantáltan nagy kedvenced lesz neked is!

Ár 6 600 Ft

Jiji plüssfigura - Studio...

Most a Studio Ghibli jóvoltából beszerezheted Jiji-t is kedvenc plüsseid közé. Jiji egy fekete macska, de nem akármilyen, hiszen Kiki a boszorkány cicája, akivel sülve főve együtt vannak és együtt élik kalandos életüket. Ha te is nagy rajongója vagy a Ghibli filmeknek és nagy kedvenced a Kiki's Delivery Service, akkor ez a cuki plüss Jiji garantáltan nagy kedvenced lesz neked is!

Ár 8 400 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4