Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

  • 3 600 Ft - 1 014 000 Ft

Aktív szűrők

Venti Akril Figura 14 cm -...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Venti karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

Ayato Akril Figura 14 cm -...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Ayato karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

Amber Akril Figura 14 cm -...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Amber karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

Jean Akril Figura 14 cm -...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Jean karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

Barbara Akril Figura 14 cm...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Barbara karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

Kaeya Akril Figura 14 cm -...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Kaeya karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

Lisa Akril Figura 14 cm -...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Lisa karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

Klee Akril Figura 14 cm -...

A MiHoYo most elhozta nekünk a méltán híres "Genshin Impact" című videojátékból Klee karakterét egy kb. 14 cm magas, 2D kiállítható akril táblácska formájában. Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy remek dísztárgy lehet akár az asztalodra vagy polcodra, hogy feldobd vele a környezetedet! 

Ár 5 600 Ft
  • Új

No Face Music Box -...

Most beszerezheted Arc Nékülit is egy különleges zenélő doboz formájában. A Chihiro szellemországban Ghibli animációs filmben Chihiro szüleivel egy titokzatos és mágikus világba téved, ahol szülei óvatlansága és falánksága miatt Chihiro a szellemek világában ragad, ahol egyetlen esélye az életben maradásra a kemény munka. Ha te is nagy rajongója vagy a Ghibli filmeknek és nagy kedvenced a Spirited Away, akkor ez az aranyos No Face zenedoboz garantáltan nagy kedvenced lesz neked is!

Ár 21 000 Ft
  • Új

Cerberus Plüssfigura 39 cm...

Az ItemLab most elhoz nekünk egy Cerberus plüsst a Capcom egyik legnépszerűbb Resident Evil játéksorozatából, ráadásképp újrahasznosított anyagokból! A rendkívül részletes, kb. 39 cm méretű plüss újrahasznosított poliészterből készült, és egy különleges funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy választhass egy aranyos kiskutya vagy egy fertőzött, halálos gyilkos között egy levehető húsdarabbal, attól függően, hogy éppen melyik oldalon áll. Szerezd be ezt az ennivaló és környezetbarát kutyust és hagyd, hogy megvédje otthonodat a nem kívánt behatolóktól!

Ár 14 200 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4