Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Aktív szűrők

Nemesis Deluxe Version...

Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző Nemesis-től. Most Jill mellé beszerezheted Nemesis-t is, hogy kiegészítsd a tökéletes dioráma csapatod. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 909 900 Ft
  • Új

Nemesis szobor - Resident...

Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző Nemesis-től. Most Jill mellé beszerezheted Nemesis-t is, hogy kiegészítsd a tökéletes dioráma csapatod. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 849 700 Ft
  • Új

Jill Valentine szobor -...

Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző zombiktól. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 788 900 Ft
  • Új

Jill Valentine Deluxe...

A Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző zombiktól. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 849 700 Ft
  • Új

Friendly Neighborhood...

A Hot Toys most örömmel jelenti be sokak nagy kedvencét, Tobey Maguire Pókemberét a Spider-Man: No Way Home című filmből. A mára már klasszikusnak számító Pókember trilógiából visszatért a képernyőkre és ennek köszönhetően bezsebelhetjük ezt a hihetetlenül részletgazdag 1/6 méretarányú akciófigurát, ráadásul egy deluxe verzióban, amely egy hatalmas Homokember talapzatot is kapott a rengeteg kiegészítője mellé! Ha neked is régi vágyad volt beszerezni ezt a klasszikus kinézetű Spider-Man figurát a gyűjteményedbe, akkor most itt az alkalom! 

Ár 257 000 Ft
  • Új

The Witch King of Angmar...

A Prime 1 Studio izgatottan várta, hogy leleplezhesse a fenséges és lenyűgöző új szobrát, Sauron második parancsnoka formájában. Bemutatjuk a legújabb 1/4-es méretarányú "The Witch-King of Angmar" szobrot a Lord of the Rings: The Return of the King című filmből! Most a Prime 1 Studio ügyes szobrászai és festői a legfélelmetesebb képében mutatják be! Jellegzetes tüskés sisakjától, a fekete köntöséig.. ez a csodálatos szobor a Boszorkánykirály megfélemlítő fenségéről tanúskodik. A páncéljain, köpenyén és a fegyverein alkalmazott hihetetlen időjárási és légköri hatások valóban lenyűgözőek! Ha te is szeretnél csatlakozni Mordor seregéhez, akkor ne maradj le erről az elképesztő darabról! 

Ár 670 000 Ft

The Witch King of Angmar...

A Prime 1 Studio izgatottan várta, hogy leleplezhesse a fenséges és lenyűgöző új szobrát, Sauron második parancsnoka formájában. Bemutatjuk a legújabb 1/4-es méretarányú "The Witch-King of Angmar" Ultimate verziójú szobrot a Lord of the Rings: The Return of the King című filmből! Most a Prime 1 Studio ügyes szobrászai és festői a legfélelmetesebb képében mutatják be! Jellegzetes tüskés sisakjától, a fekete köntöséig.. ez a csodálatos szobor a Boszorkánykirály megfélemlítő fenségéről tanúskodik. A páncéljain, köpenyén és a fegyverein alkalmazott hihetetlen időjárási és légköri hatások valóban lenyűgözőek! A Boszorkánykirály éppen most szállt le ijesztő és vad Fellbeastjéről, amely bőrszerű szárnyával, hatalmas testével és kígyózó nyakával veszi körül a talapzatot. 

Ár 914 000 Ft

Mohawk Szobor 1/1 -...

Gremlinék visszatértek, és ezúttal egy New York-i csúcstechnológiás felhőkarcoló felett vették át az irányítást! A folytatás visszahozza Gizmot, a szerethető Mogwait és Mohawkot, az ördögi, pusztító Gremlint, egy filmben, amely még kaotikusabb és felforgatóbb, mint az eredeti. Az Elite Creature Collectibles büszkén mutatja be az 1/1 méretarányú Mohawk szobrát. Ez az elképesztően részletgazdag szobor impozáns, kb. 79 cm magas, és tökéletesen visszaadja azt a jelenetet, amelyben Mohawk megörökíti Gizmot az irodában. Ez a múzeumi minőségű szobor polystone-ból és áttetsző gyantából készült, minden egyes darabja egyedileg, kézzel festve, megragadva a legapróbb részleteket is. Világszerte összesen 299 darab készül belőle.

Ár 1 658 900 Ft

Padme Amidala Szobor 23 cm...

A Gentle Giant most elhozza nekünk a Nabooi királynőből lett szenátort, Padme Amidala-t egy kb. 23 cm magas szobor formájában. A szobor a Star Wars: Episode II alapján készült, mikor Padme menekül a Geonosis-i arénából, láncaiból kiszabadulva és Natalie Portman képmását ábrázolja. Világszerte 3000 db-ra korlátozott kiadás! 

Ár 64 500 Ft

Mer-Man Szobor 1/5 -...

A Sideshow és a Tweeterhead örömmel mutatja be a Mer-Man 1/5 méretarányú szobrot, a Masters of the Universe kollekciójuk legújabb darabját, ahogy Eternia óceánjainak ura emelkedik ki egy homályos "Snake Mountain" témájú talapzatból. Mer-Man sárga és narancssárga páncélját kagyló és korallszerű formák és textúrák jellemzik, így ez félelmetes tüskés sziluettet kölcsönöz neki. A csomag két különböző portrét (cserélhető fejet) is tartalmaz, hogy a neked leginkább tetsző módon állíthasd ki a gyűjteményedbe! Ha neked is ő az egyik kedvenc karaktered, akkor ez egy igazi ereklye lehet a gyűjteményedben!

Ár 271 900 Ft

Blue and Beta Mini Co....

Az Iron Studios örömmel mutatja be a „Blue and Beta – Jurassic World: DominionMiniCo” szobrot, amelyen a Jurassic filmek legkedveltebb dinoszaurusza, Blue látható kicsinyével. Blue összetéveszthetetlen a hátán végigfutó, fehér kontúrú kék csíkkal, mely a kékes-szürke bőrén csak úgy virít. Ha téged is magával ragadott ez a kis szobor, akkor csapj le rá! Mérete: 13 cm x 12 cm x 14 cm

Ár 21 600 Ft

Rocket Bike D-Stage Dioráma...

A Beast Kingdom Toys most elhozza nekünk a Minions 2 című filmből a D-Stage mini diorámái közé ezt a kis Rocket Bike szobrocskát, melyen a Minions trió, valamint Gru száguldozik éppen az utcán. A részletes 3D-modellezés segítségével a rajongók 360 fokos szórakozást élvezhetnek. A dioráma minden oldala egy-egy új titkot tár fel, megtalálod mindet?

Ár 22 200 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4