Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Aktív szűrők

Iron Man Mark50 Helmet...

Az egyik legnépszerűbb bosszúálló, Tony Stark, avagy a Vasember egyik legjellegzetesebb jelenetében a Mark50 sisakjába vette fel az üzeneteket a Végjáték elején, majd végül a trilógia lezárásaképpen feláldozza magát, hogy legyőzze Thanos-t és megmentse a világot. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy és ráadásul neked is kedvenced Tony Stark, akkor ezzel az ikonikus sisakkal most igazán méltó emléket állíthatsz önfeláldozásáról a polcodon.

Ár 151 000 Ft
  • Új

Power Sword életnagyságú...

"By the Power of Grayskull" Ezt az egyszerű parancsot kell a világba üvöltenie már már kinyilatkoztatnia Adam hercegnek, hogy a Power Sword-ot Eternia legendás kardját a kezében tartva He-Man-né változva védelmezze világát és Grayskull kastélyt! Sajnos abban nem tudunk segíteni, hogy varázsütésre kitömegeljünk. Abban viszont igen, hogy a legendás kard életnagyságú replikáját a faladra tehesd. A Factory Entertaiment ennek a kardnak az elkészítéséhez a legelső He-Man akció figura mellé csomagolt műanyag kardot vette alapul így amikor majd kezedbe veszed a popkultúránk legendás darabjának életnagyságú mását te is garantáltan szuperhősnek érzed majd magad.  A kard díszdobozban és fali display-jel érkezik.

Ár 247 000 Ft

Batarang replika - Batman...

A Batarang Batman egyik, ha nem a legikonikusabb eszköze, mely a Sötét lovag összes iterációjának arzenáljában megjelent. Az Ikon Design Studios jóvoltából a Batman Beyond című animációs filmben látható futurisztikus változat 1/1 méretarányú film akkurátus replikája a te Batbarlangodban is helyet kaphat. A replikához tartozik még egy a Wayne Enterprises logójával és a film névtáblájával készült állvány!

Ár 91 000 Ft

Black Series Electronic...

Boba Fett a Star Wars univerzum egyik legnépszerűbb szereplője, aki Jango Fett hírhedt fejvadász különleges klónja volt, és szintén nagyon tehetséges harcos. Te is nagy Star Wars rajongó vagy? Szereted beleélni magad a világűrben zajló ütközetek hullámába? Akkor ezt az interaktív sisakot tutira imádni fogod. 

Ár 54 000 Ft

Kong's Battle Axe replica -...

Évekkel azután hogy Godzilla diadalmaskodott Ghidorah felett és elnyerte a Szörnyek Királya címet, csupán Kong maradt a földön, aki nem hajtott még fejet neki. Amikor Godzilla elpusztít egy kutatóintézetet, Kong segítségével akarják őt megfékezni. Ha te is rajongsz a titánokért, és élvezettel nézed újra és újra a filmeket, akkor ez a Kong fejszéje replika nagyon fog tetszeni, ráadásul tartóval és beépített led világítással érkezik, hogy gyűjteményed egyik legékesebb darabja legyen.

Ár 1 440 000 Ft

Batarang replika - Batman 1989

A Batarang Batman egyik, ha nem a legikonikusabb eszköze, mely a Sötét lovag összes iterációjának arzenáljában megjelent. Az Ikon Design Studios jóvoltából az 1989-es Batman filmben látható változat 1/1 méretarányú film akkurátus replikája a te Batbarlangodban is helyet kaphat. A replikához tartozik még egy a Wayne Enterprises logójával és a film névtáblájával készült állvány!

Ár 89 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4