Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

  • 2 000 Ft - 1 014 000 Ft

Aktív szűrők

Unhooded Palpatine POP!...

Most a Funko a POP! Enamel Pins sorozathoz újabb tag csatlakozik a Star Wars rajongók nagy örömére. Palpatine császár, avagy Darth Sidious a Sith-ek törzséből származik, és a legnagyobb titokban két személyiségben élt hosszú ideig, szenátorként és sötét nagyúrként. Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ennek a menő Unhooded Palpatine POP! kitűzőnek te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 5 600 Ft
  • Új

Mace Windu POP! kitűző -...

Most a Funko a POP! Enamel Pins sorozathoz újabb tag csatlakozik a Star Wars rajongók nagy örömére. Mace Windu mester a Jedi rendet és a Köztársaságot szolgálta, ő volt Yoda után a legmagasabb tisztséget betöltő jedi mester, aki rengeteg jedit képzett ki. Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ennek a menő Mace Windu POP! kitűzőnek te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 5 600 Ft
  • Új

General Grievous POP!...

Most a Funko a POP! Enamel Pins sorozathoz újabb tag csatlakozik a Star Wars rajongók nagy örömére. Grievous Qymaen jai Sheelal néven született a Kalee bolygón. Amikor szerelmét megölték a hukok, akkor átpártolt a sötét oldalra, átnevezte magát Grievous-nek, és bosszút akart állni. Később Dooku képezte ki a kardforgatásra, és egyik leghűségesebb alattvalója lett. Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ennek a menő General Grievous POP! kitűzőnek te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 5 600 Ft
  • Új

Commander Cody POP! kitűző...

Most a Funko a POP! Enamel Pins sorozathoz újabb tag csatlakozik a Star Wars rajongók nagy örömére. Commander Cody, avagy CC-2224 a köztársaság seregének egyik legkiemelkedőbb klón katonája, aki Obi-Wan Kenobi egyik jobb keze volt. Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ennek a menő Commander Cody POP! kitűzőnek te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 5 600 Ft
  • Új

Adventi Kalendárium -...

Szeretnéd meglepni egyik szerettedet vagy magadat idén egy igazán különleges Adventi kalendáriummal? Akkor ezt a Pokémon-os kiadást neked találták ki! Minden napra egy apró meglepetést tartalmaz, melyek közül lehet akár az egyik egy figura is vagy egy karácsonyi dekorációs elem is akár. A csomag a figurákon és egyéb apró ajándékokon felül tartalmaz egy diorámát is, melyben szépen kiállíthatóak kibontás után, ezzel igazi karácsonyi hangulatot teremtve. 

Ár 27 700 Ft

Claire Redfield's Replika...

Ha neked is nagy kedvenced Claire Redfield, akkor most megszerezheted a világszerte mindössze csak 2019 db-ra korlátozott eredeti licencelt nyakláncát, hogy magadon viselhesd a mindennapokon vagy csak a gyűjteményedet ékesítsd vele.

Ár 10 200 Ft

R.P.D Replikakulcs Készlet...

Rendőrkapitányság.. Zárt szobák.. Semmi gond! Ez a limitált kiadású replikakulcs készlet a játék 4 egyedi fémkulcsát tartalmazza, gyönyörű zománcfestékkel festve a még valósághűbb hatás érdekében. Világszerte 2019 darabra korlátozva, egyedileg számozott dobozban. Ha te is nagy rajongója vagy a videojátéknak, akkor ez a darab nem maradhat ki a gyűjteményedből! 

Ár 11 800 Ft

R.P.D Welcome Pack -...

Üdvözöld Racoon City rendőrségét ezzel a világszerte korlátozott számú csomaggal! Mindösszesen 2019 db-ot gyártottak belőle. Ez a készlet tartalmazza a Racoon City Police jelvényt, a Weapons Locker kulcskártyát és egy parkolási engedélyt. A városban való eligazodás megkönnyítése érdekében a készlet egy Racoon City térképet is tartalmaz. Minden elemhez tartozik egy mini állvány. Ha te is beállnál Racoon City rendőrei közé, akkor most itt az alkalom! 

Ár 15 000 Ft

Pokémon Trainer's Toolkit...

Ebben a csomagban minden megtalálható, amire szükséged van egy erős kártyapakli felépítéséhez! Rengeteg Trainer kártyát és Booster kártyát tartalmaz, valamint egy Deck Builder's Guide-ot, amely segítségével felépítheted a paklidat, hogy a legjobb Pokémonjaidat bemutató paklit hozz létre! 

Ár 17 900 Ft

1983 Ford LTD Crown...

Mindenki ismeri Arnold Scwarzenegger-t és a hatalmas sikert aratott Terminátor filmeket. Most beszerezheted a sorozat ikonikus járművei közül ezt az 1983 Ford LTD Crown Victoria Police Diecast Model-t is. Ha te is nagy Terminátor rajongó vagy, ráadásul szenvedélyes autómodell gyűjtő, akkor ez a darab a te gyűjteményedből sem hiányozhat!

Ár 3 700 Ft

1980 Ford LTD Country...

Mindenki ismeri Arnold Scwarzenegger-t és a hatalmas sikert aratott Terminátor filmeket. Most beszerezheted a sorozat ikonikus járművei közül ezt az 1980 Ford LTD Country Squire Diecast Model-t is. Ha te is nagy Terminátor rajongó vagy, ráadásul szenvedélyes autómodell gyűjtő, akkor ez a darab a te gyűjteményedből sem hiányozhat!

Ár 3 700 Ft

Krampus Maszk - The Krampus

Te is nagy rajongója vagy a klasszikus horror filmeknek? Most egy igazán hátborzongató darabot szerezhetsz be a Trick or Treat Studios jóvoltából, méghozzá egy licenszes Krampus Maszk-ot Michael Dougherty karácsonyi horror-vígjáték filmjéből, A Krampuszból. Ez a hátborzongató darab biztos neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 28 900 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4