Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

  • 16 200 Ft - 207 500 Ft

Aktív szűrők

Hatsune Miku: Date Outfit...

Good Smile Company Nendoroid Doll szériájához most Miku is csatlakozik egy hihetetlenül cuki Date Outfit szerelésben. Ha neked is nagy kedvenced Miku, az első számú vocaloid, ráadásul szereted a nendoroid doll-okat kedvenc pozícióidba kiállítani és öltöztetni, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget, szerezd be ezt a kis cuki Miku-t is gyűjteményedbe.

Ár 36 000 Ft

Chucky Good Guys Doll...

Ezt a hivatalos engedéllyel rendelkező Chucky Good Guys Doll Replikát 100%-ban a képernyőn használt formák felhasználásával fejlesztették ki, beleértve a tényleges öntvényeket és szövetmintákat, amelyeket a filmben szereplő baba elkészítéséhez használtak. A baba testváza POM (polioximetilén) hőre lágyuló csatlakozókból készül, puha, rugalmas habbal körülvéve, így tetszés szerint pózoltathatod a babát. A csomagolását a filmekből jól ismert kinézettel látták el!

Ár 150 400 Ft

Chucky Doll Replika 1/1 -...

A Chucky Doll Replika hivatalosan licencelt termék, a valaha gyártott legpontosabban kivitelezett minőségű replika. Ezt a babát Tony Gardner és az Alterian Inc. fejlesztette ki, a cég, amely felelős a ténylegesen filmben szereplő babának az elkészítéséért! Ennek a babának minden részlete közvetlenül a képernyőn használt formákból származik, beleértve a ruházatot is, amelyet a képernyőn használt színminták segítségével reprodukáltak. A baba teste puha, rugalmas habszivacsból készült, amelyet egy sűrű, ipari szilárdságú alumínium keret vesz körül, amely maximális tartósságot és stabilitást biztosít, így lehetővé teszi, hogy bárhogyan pózoltathassa a babát! Ez a darab egy igazán kivételes ereklye lehet a gyűjteményedben! 

Ár 212 900 Ft

Glen Doll Replika 1/1 -...

A Glen Doll Replika hivatalosan licencelt termék, a valaha gyártott legpontosabban kivitelezett minőségű replika. Ezt a babát Tony Gardner és az Alterian Inc. fejlesztette ki, a cég, amely felelős a ténylegesen filmben szereplő babának az elkészítéséért! Ennek a babának minden részlete közvetlenül a képernyőn használt formákból származik, beleértve a ruházatot is, amelyet a képernyőn használt színminták segítségével reprodukáltak. A baba teste puha, rugalmas habszivacsból készült, amelyet egy sűrű, ipari szilárdságú alumínium keret vesz körül, amely maximális tartósságot és stabilitást biztosít, így lehetővé teszi, hogy bárhogyan pózoltathassa a babát! Ez a darab egy igazán kivételes ereklye lehet a gyűjteményedben! 

Ár 156 800 Ft

Tiffany Doll Replika 1/1 -...

A Tiffany Doll Replika hivatalosan licencelt termék, a valaha gyártott legpontosabban kivitelezett minőségű replika. Ezt a babát Tony Gardner és az Alterian Inc. fejlesztette ki, a cég, amely felelős a ténylegesen filmben szereplő babának az elkészítéséért! Ennek a babának minden részlete közvetlenül a képernyőn használt formákból származik, beleértve a ruházatot is, amelyet a képernyőn használt színminták segítségével reprodukáltak. A baba teste puha, rugalmas habszivacsból készült, amelyet egy sűrű, ipari szilárdságú alumínium keret vesz körül, amely maximális tartósságot és stabilitást biztosít, így lehetővé teszi, hogy bárhogyan pózoltathassa a babát! Ez a darab egy igazán kivételes ereklye lehet a gyűjteményedben! 

Ár 162 200 Ft

Hatsune Miku Humming Doll...

Good Smile Company Humming Doll szériájához most Miku is csatlakozik klasszikus szerelésében. Ha neked is nagy kedvenced ez az aranyos széria, ráadásul nagy vocaloid rajongó vagy, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget, szerezd be ezt a kis cuki Miku-t is gyűjteményedbe.

Ár 103 500 Ft

Tiffany replika Baba -...

NECA-tól sosem állt távol a Horror tematika vagy a Life-Size gyűjtői darabok. Miután megérkezett hozzájuk Chucky baba életnagyságú replikája, már mindenki tudta, hogy hamarosan csatlakozik hozzá Tiffany is. Hiszen ők jegyben járnak. A párokat pedig nem illik elszakítani egymástól, ebben az esetben nem is érdemes. Ember legyen a talpán, aki magára vonja a figyelmüket és haragjuk célpontjává válik. Nem véletlen, hogy ez az 1:1-es replika is ilyen autentikus, film hű minőséget tükröz, hisz a közreműködő művészek is valószínűleg Chucky szúrós tekintete mellett tevékenykedtek.

Ár 196 200 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4