Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Új termékek

Carnage POP! figura -...

Venom mellé egy újabb menő Marvel POP! figura verziót kínál most a Funko, méghozzá egy vicsorgó Carnage-t adhatunk most a gyűjteményünkhöz. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, és imádod a Funko-t, akkor ez a darab nem hiányozhat a gyűjteményedből! 

Ár 4 800 Ft
 • Új

Venom POP! figura - Venom:...

Egy újabb szuper Marvel POP! figurát kínál most a Funko, méghozzá egy nagyon menő Venom-ot adhatunk most a gyűjteményünkhöz. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, és imádod a Funko-t, akkor ez a darab nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 4 800 Ft
 • Új

Vehicle Ecto-1 -...

Te is nagy Ghostbusters rajongó vagy? Már meg is van a saját szellemirtó csapatod a polcodon? Akkor az ikonikus Ecto-1-es csodajármű sem maradhat ki ki a gyűjteményedből. Szerezd be te is a film inspirálta Ecto-1-es szellemirtó autót a Hasbro jóvoltából.

Ár 23 900 Ft
 • Új

Glow-in-the-Dark Peter...

Peter egy pszichológus és parapszichológus, aki remek szociális érzékekkel rendelkezik, így ha bárkivel tárgyaláson van a sor, akkor ő képviseli a csapatot. Ő az egyike a parapszichológiával foglalkozó tudósoknak, akik New York-ban egy szellemfogó vállalkozást indítanak. Eleinte csak kisebb sikereket érnek el munkájukkal, de amikor kiderül, hogy az egyik felhőkarcoló a spirituális aktivitás gócpontja, ahol az ókori istent, Gozer-t akarják megidézni, az egész világ sorsa múlik csapatukon. Most végre saját szellemirtó csapatodba toborozhatod Peter-t is a Hasbro jóvoltából, ráadásul sötétben világító verzióban.

Ár 9 700 Ft
 • Új

Glow-in-the-Dark Winston...

Winston lett a csapat negyedik tagja, aki egy nap megjelent, hogy látta az álláshirdetést és jelentkezne szellemirtónak. Így ő is része lett a csapatnak a három parapszichológiával foglalkozó tudóssal együtt, akik New York-ban elindították a szellemfogó vállalkozásukat. Eleinte csak kisebb sikereket érnek el munkájukkal, de amikor kiderül, hogy az egyik felhőkarcoló a spirituális aktivitás gócpontja, ahol az ókori istent, Gozer-t akarják megidézni, az egész világ sorsa múlik csapatukon. Most végre saját szellemirtó csapatodba toborozhatod Winston-t is a Hasbro jóvoltából, ráadásul sötétben világító verzióban.

Ár 9 700 Ft
 • Új

Glow-in-the-Dark Egon...

Egon egy nem túl jó szociális érzékekkel rendelkező ember, viszont elképesztően intelligens, és nagy elkötelezetten végzi munkáját. Ő a Szellemirtó csapat feje, egyike a parapszichológiával foglalkozó tudósoknak, akik New York-ban egy szellemfogó vállalkozást indítanak. Eleinte csak kisebb sikereket érnek el munkájukkal, de amikor kiderül, hogy az egyik felhőkarcoló a spirituális aktivitás gócpontja, ahol az ókori istent, Gozer-t akarják megidézni, az egész világ sorsa múlik csapatukon. Most végre saját szellemirtó csapatodba toborozhatod Egon-t is a Hasbro jóvoltából, ráadásul sötétben világító verzióban.

Ár 9 700 Ft
 • Új

Glow-in-the-Dark Ray Stantz...

Ray szakértője a paranormális történelemnek és a kovácsolásnak, imádja a fém szerkezeteket, és rettentően lelkes tud lenni. Ő az egyike a parapszichológiával foglalkozó tudósoknak, akik New York-ban egy szellemfogó vállalkozást indítanak. Eleinte csak kisebb sikereket érnek el munkájukkal, de amikor kiderül, hogy az egyik felhőkarcoló a spirituális aktivitás gócpontja, ahol az ókori istent, Gozer-t akarják megidézni, az egész világ sorsa múlik csapatukon. Most végre saját szellemirtó csapatodba toborozhatod Ray-t is a Hasbro jóvoltából, ráadásul sötétben világító verzióban.

Ár 9 700 Ft
 • Új

Mighty Morphin Dragon...

Neked is gyerekkorod nagy kedvence a Power Rangers? Izgatottan követted színes hőseink harcait? Akkor ennek a Mighty Morphin Dragon Dagger-nek biztosan nem tudsz ellenállni. Bizony, ez nem más, mint Tommy Oliver tőrje, mellyel Dragonzord-ot hívta elő a tenger mélyéről. Ráadásul világít és hangeffektek rendelkezik. 

Ár 25 800 Ft
 • Új

Marvel Legends Series...

A Hasbro most egy életnagyságú Amerika kapitány pajzzsal lepi meg a rajongókat. Egy legenda relikviája, ráadásul állítható pántokkal, így akár jelmezhez is lehet viselni, nem csupán vitrinben kiállítani. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor ez a darab nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 54 000 Ft
 • Új

Doshima Illustration Senior...

A híres illusztrátor, Doshima egyik eredeti rajza alapján elkészítette a UnionCreative ezt a szexi Senior Office Lady szobrot, mely arra vár, hogy polcodra kerülve neked pózoljon. Ha imádod az egyedi darabokat, akkor ez a Lady csak rád vár.

Ár 69 000 Ft
 • Új

Cup of Eternal Solid Gold...

A Myethos egy fantasztikus egyedi sorozatot tervezett, a National Treasure vonalat, melynek legújabb darabja a Qing Dinasztia 6. császárának, Qianlong császárnak az arany serlege inspirált és öltött emberi alakot a Myethos által. Bár a kehely célja az ország és a Qing dinasztia megerősítése, a gazdaság fellendítése volt, ez sajnálatos módon elbukott, viszont még ma is a múzeumban díszeleg a csodaszép kehely, Kína nemzeti kincsei között.

Ár 57 500 Ft
 • Új

Yuigahama Yui: Rock Ver....

Yuigahama Yui egy kedves, bohókás és vidám lány, tele energiával. Az OreGairu sorozat főhőse, akinek története úgy kezdődik, hogy az iskolában ő lesz a Service Club első kliense, amikor is süteményt rendel egy bizonyos valakinek, majd később ő maga is a klub tagja lesz, és Yukino által rengeteget változik. Ha te is kedveled ezt az aranyos történetet, akkor ennek a Rock verziós Yui szobornak biztos nem tudsz majd ellenállni. 

Ár 57 500 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4