Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Új termékek

Elementalist Lux szobor -...

Lux egy elszigetelt királyságból, Demacia-ból származik, ahol félelemmel és gyanakvással tekintenek a varázslókra. Képes akaratával irányítani a fényt, de mindig is rettegésben élt, hogy ki ne tudódjon titka, saját és családja érdekében. Ha te is nagy Lol rajongó vagy, akkor ez a csodálatos Lux figura biztosan polcod egyik kedvenc lakója lesz.

Ár 99 000 Ft
 • Új

Gandalf the Grey szobor -...

"Egy varázsló sohasem késik, sohasem jön korán, mindig pontosan akkor érkezik, amikor érkeznie kell."

Szürke Gandalf, az idős varázsló, aki a hobbitok is kedvelnek, a tündék és törtpék is tisztelnek és persze a Gyűrűk Ura rajongók egyik legkedveltebb alakja is. A Weta Workshop most újabb figurát hoz kedvenc öreg varázslónkról a LoTR fanok nagy örömére.

Ár 38 000 Ft
 • Új

The Last Ronin szobor -...

Képzelj el egy sötét és kietlen jövőt ahol Shredder(Zúzó) és  Foot Clan(Fürge-láb harcosok)  nindzsaklán, átvette az uralmat a világ felett. Ebben az elkeseredett disztópiában a Tini Nindzsa Teknőcök(Teenage Mutant Ninja Turtles) utolsó életben maradt tagja Michelangelo az utolsó ronin(The Last Ronin) küzd, az igazság utolsó szikrájáért. Ám nincs egyedül testvérei a síron túlról is támogatják. A PCS Collectibles látnoki szobrának Supreme verziójával pedig ezt hangsúlyozzák hiszen 2-2 jobb és bal kar opció mellett egy Donatello, Lenardo és Raphael szellemét mintázó dioráma tartozékkal érkezik. 

Ár 635 000 Ft
 • Új

The Last Ronin szobor -...

Képzelj el egy sötét és kietlen jövőt ahol Shredder(Zúzó) és  Foot Clan(Fürge-láb harcosok)  nindzsaklán, átvette az uralmat a világ felett. Ebben az elkeseredett disztópiában a Tini Nindzsa Teknőcök(Teenage Mutant Ninja Turtles) utolsó életben maradt tagja Michelangelo az utolsó ronin(The Last Ronin) testvérei fegyvereivel felvértezve küzd, az igazság utolsó szikrájáért. Félelmetes nem igaz? A PCS Collectibles látnoki szobrával most polcodra tehetsz egy darabot ebből a lidérces vízióból. A szobor 2-2 bal és jobb kar opcióval érkezik. 

Ár 350 000 Ft
 • Új

Hulkbuster Special Edition...

Újabb hihetetlenül mini és részletes figurát kínál a Beast Kingdom, ezúttal egy apró, csupán 10-13 cm magasságú kis Hulkbuster érkezik, a sima verzió után ez Special Edition is napvilágot lát. Szuper kicsi, szuper részletes és kidolgozott, ráadásul még ledvilágítást is kapott! Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, és valami igazán különlegesre, szokatlanra vágysz a gyűjteményedbe, ez a kis mini figura garantáltan tetszeni fog.

Ár 15 500 Ft
 • Új

Hulkbuster szobor -...

Újabb hihetetlenül mini és részletes figurát kínál a Beast Kingdom, ezúttal egy apró, csupán 10-13 cm magasságú kis Hulkbuster érkezik. Szuper kicsi, szuper részletes és kidolgozott, ráadásul még ledvilágítást is kapott! Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, és valami igazán különlegesre, szokatlanra vágysz a gyűjteményedbe, ez a kis mini figura garantáltan tetszeni fog.

Ár 14 500 Ft
 • Új

Donald Duck Classic Version...

A Beast Kingdom újabb meglepetéssel áll elő, most egy klasszikus, mindenki által ismert és kedvelt Disney karaktert hoz, méghozzá Donald kacsát. Ez az ikonikus karakter amilyen idős már, olyan népszerű is, hiszen ki ne kedvelné és találná szórakoztatónak ezt a mókásan beszélő kacsát, aki igen könnyen vált hangulatot, ráadásul igen vicces dolgokba is keveredik rendszerint. Ha neked is nagy kedvenced Donald, és egy klasszikus, ikonikus Disney darabra vágysz a gyűjteményedbe, akkor ő lesz a tökéletes választás.

Ár 29 000 Ft
 • Új

Luke Hobbs Limited Edition...

Luke Hobbs a Diplomatic Security Service ügynöke, rettenthetetlen és félelmetes harcos, aki a legnehezebb küldetéseket kapja. Ha te is izgatottan követted kalandjait és nagy Fast & Furious rajongó vagy, akkor garantáltan imádni fogod a Beast Kingdom Luke Hobbs Limited Edition akciófiguráját, mely cserélhető kezekkel és menő gépfegyverrel és pisztollyal érkezik majd hozzád.

Ár 46 000 Ft
 • Új

Disney Class Series D-Stage...

Hakunamatata! A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb klasszikussal folytatja a Disney Class Series D-Stage diorámák vonalát, ezúttal Simba-t, Pumba-t és Timon-t adhatjuk gyűjteményünkhöz, akik vidáman élvezik az életet a dzsungel mélyén. Ha neked is nagy gyerekkori kedvenced volt az Oroszlánykirály, akkor nem hiányozhat neked sem a polcodról kedvenc triód.

Ár 12 000 Ft
 • Új

Disney Story Book Series...

A mesekönyv kinyílik és a történet megelevenedik. A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb varázslatos diorámát ad hozzá a Disney Story Book Series D-Stage vonalához, ezúttal Rapunzel és kis barátja Pascal a kaméleon kelhetnek életre a te polcodon is. Ha neked is nagy kedvenced ez az mókás, naiv és álmodozó kis művész Rapunzel, akkor ennek a mesés diorámának biztosan nem tudsz te sem ellenállni.

Ár 12 000 Ft
 • Új

Disney Story Book Series...

A mesekönyv kinyílik és a történet megelevenedik. A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb varázslatos diorámát ad hozzá a Disney Story Book Series D-Stage vonalához, ezúttal Alice landolhat a polcodon egyenesen Csodaországból. Ha neked is nagy kedvenced ez a furcsa világba keveredett lány Alice, akkor ennek a mesés diorámának biztosan nem tudsz te sem ellenállni.

Ár 12 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4