Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

  • 63 900 Ft - 795 000 Ft

Aktív szűrők

Scorpion mellszobor -...

Hanzo Hasashi, avagy ismert nevén Scorpion visszatér a holtak közül, hogy a Mortal Kombat világában harcoljon. Megszállottan bosszút akar állni családja és klánja halála miatt. Ha te is nagy rajongója vagy a Mortal Kombat játéknak és filmeknek, akkor most a Diamond Select Toys jóvoltából, egy hatalmas 1/2-es mellszobrot szerezhetsz be gyűjteményedbe kedvenc hősödről.

Ár 52 000 Ft
  • Új

Storm Shadow mellszobor -...

Storm Shadow a Cobra Commander ninja egy hírhedt testőr és bérgyilkos. Feltett szándéka megtalálni unokabátyja gyilkosát, és ezért bármire képes lenne. De szerencsére Snake-Eyes nem hagyja, hogy legjobb barátja rossz útra térjen. Ha te is imádod ezt a fantasztikus ninja világot, akkor Storm Shadow a G.I. Joe Legends in 3D mellszobor nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 55 900 Ft

Doctor Octopus mellszobor -...

Neked is egyik kedvenc Marvel gonoszod ez a fondorlatos zseni, ikonikus frizurájával? Most végre a Diamon Select Toys jóvoltából mellszobor gyűjteményedhez adhatod Doc Oct-ot is, hogy ő se hiányozzon kedvenc Marvel antihős csapatodból.

Ár 26 000 Ft

Joker prémium mellszobor -...

A Prime 1 Studio elhozta nektek Heath Ledger Joker-ének Prémium mellszobrát, mely minden tekintetben méltó a színész legendás alakításához! A kb. 26 cm es 1/3 as méretarányú alkotás remek kísérő darab lehet egy hasonló méretarányú szoborhoz, de ön magában is kiválóan megállja a helyét. 

Ár 133 000 Ft

Joker életnagyságú...

Arthur Fleck vagyis Joaquin Phoenix újraértelmezett Jokere meghódította a világot. A karakter újra értelmezésesben egy meg nem értett komédiást, ismerhetünk meg akit a társadalom szorított perifériára és taszított őrületbe. Az Infinity Studios művészeit pedig szinte megbabonázta, az újra értelmezett karakter és az Oscar díjas színész legendás alakítása. Ez nyomon követhető azon az értő gondoskodáson amellyel Joker Hiperrealisztikus mellszobrát készítették.

Ár 1 450 000 Ft

Mysterio mellszobor -...

Quentin Beck, ismertebb nevén Mysterio, Spider-man és Daredevil nagy ellensége. Különös, de semmi szupererővel nem rendelkezik, viszont hihetetlenül tehetséges illuzionista, aki ezt kihasználva szívesen okoz felfordulást. Most pedig egy különleges Mysterio mellszoborral gazdagíthatod az Marvel antihős gyűjteményed.

Ár 21 500 Ft

Captain America mellszobor...

Az első Bosszúálló, Steve Rogers, vagyis Amerika kapitány az 1940-es évek elején jelentkezett az USA hadseregébe, hogy hazáját szolgálva harcoljon. Alkalmatlannak találták gyenge testalkata miatt, de felajánlották neki, hogy részt vegyen egy titkos katonai kísérletben. Ennek során Rogers izomzata, reflexei és állóképessége az emberi szervezet természetes lehetőségein és terhelhetőségén belül a tökéletességig fejlődött. Ha neked is nagy kedvenced Rogers és régóta követed történetét, mind a képregényekben és filmvásznakon, akkor ez a mellszobor nem hiányozhat a szuperhős gyűjteményedből.

Ár 23 000 Ft

Cable mellszobor - Marvel

Cable az egyik legkomplexebb Marvel szereplő, időutazásáról híres. Nem játszik különösebben nagy szerepet az emberiség történetének alakulásában, de elszántan küzd családja megmentéséért. Bár kilóg a többi "jó" mutáns közül, kaotikus viselkedésével, ugyanakkor helyén a szíve és mindent megtesz, hogy megmentse családját. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, izgalommal követed Cable történetét is, akkor ez a mellszobor különösen tetszeni fog neked.

Ár 56 000 Ft

Commander Rex mellszobor -...

CT-7567, ismertebb nevén Rex klón századosként harcolt a klónok háborújában, ami a Köztársaság és a Független Rendszerek Konföderációja között zajlott. Remek katona volt, aki Obi-Wan-nal és Anakin-nal, illetve legjobb barátjával Cody-val harcolt együtt. Most te is végre betoborozhatod Rex-et a rohamosztagos csapatodba. Bevetésre fel!

Ár 36 000 Ft

TIE Pilot mellszobor - Star...

Vigyázat, itt a Galaktikus Birodalom egy elit harcosa, a sötét oldal akcióba lendült ismételten. Te is imádod a Star Wars-t, és előszeretettel toborzol a gyűjteményedbe a sötét oldal seregeiből is? Akkor ez a TIE Pilot mellszobor nem maradhat ki a csapatodból, a birodalom legjobb vadászpilótájának a gyűjteményedben a helye.

Ár 52 000 Ft

Licker életnagyságú...

Imádod a szörnyeket és valami igazán különleges és ijesztőre vágysz? Akkor ezt az életnagyságú Licker mellszobrot imádni fogod. Ha te is nagy rajongója vagy a Resident Evil játéknak, akkor ezt a darabot nem hagyhatod ki a gyűjteményedből. 

Ár 380 000 Ft

Skeletor Legends Life-Size...

Ha egy hátborzongató és különleges darabra vágysz a gyűjteményedbe, akkor imádni fogod ezt a Skeletor Legends életnagyságú mellszobrot. Gonosz, elszánt, és uralni akarja az univerzumot. Lehet, hogy a világuralomra törésének kísérletét meghiúsították, de vigyázz, most a gyűjteményed akarja uralni. Nem tudsz neki ellenállni, igaz?

Ár 347 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4