Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Aktív szűrők

Albedo életnagyságú...

Az Overlord rajongóinak nagy meglepetésére a Furyu egy nem mindennapi különlegességet hoz, méghozzá egy hatalmas életnagyságú Albedo mellszobrot! Albedo kedves, kötelességtudó és nagyon hűséges. Ő felügyeli Nazarick sírjának őrzőit. Ha te is nagy rajongója vagy az Overlord-nak, akkor ez a lehengerlően gyönyörű és méretes Albedo mellszobor új kedvenc darabja lesz gyűjteményednek!

Ár 2 863 000 Ft

Faun Mellszobor 1/1 - Pans...

A Faun labirintusa egy sötét fantasy film, amelyet Guillermo del Toro Oscar-díjas filmrendező írt és rendezett. A spanyol polgárháború utáni Spanyolországban játszódó történet Ofeliát, egy fiatal lányt követi nyomon, aki beteg anyjával és egy zűrzavarban lévő országgal küzd. Az Elite Creature Collectibles büszkén mutatja be Guillermo del Toro Pán labirintusa című filmjének 3. műalkotását, a múzeumi minőségű Faun mellszobrot. Kiváló minőségű, gyantából öntött és kézzel festett részleteivel illetve kézzel készített üvegszemeivel elképesztően élethű látványt nyújt! Világszerte összesen 299 darab készül belőle és mindegyik eredeti Miyo Nakamura által aláírt tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ár 1 145 500 Ft

Tusken Raider Mellszobor...

A Gentle Giant most elhozza nekünk a "Legends in 3D Bust" sorozatából a Star Wars: A New Hope című filmben is látható Tusken Raider-eknek az 1/2 méretarányú mellszobrát. Gondosan, minden apró részletre odafigyeltek a készítésükkor, hogy a lehető legjobban adják vissza a Buckalakók ikonikus kinézetét. Világszerte mindösszesen 1000 db-ra limitált kiadás! 

Ár 65 600 Ft

Stormtrooper Mellszobor 1/2...

A Gentle Giant most elhozza nekünk a "Legends in 3D Bust" sorozatából a Star Wars: A New Hope című filmben is látható Stormtrooper-eknek az 1/2 méretarányú mellszobrát. Gondosan, minden apró részletre odafigyeltek a készítésükkor, hogy a lehető legjobban adják vissza a Birodalmi rohamosztagosok ikonikus páncélzatát. Világszerte mindösszesen 1000 db-ra limitált kiadás! 

Ár 70 400 Ft

Sauron Mellszobor 39 cm -...

Minden Fantasy rajongó hallott már Sauron-ról a Gyűrűk Ura filmek fő gonoszáról. A Nemesis Now most elhozza nekünk Sauron sötét nagyúr mellszobrát. Természetesen az Egy Gyűrű sem hiányozhat az ujjáról! Szerezd be ezt a remek mellszobrot és uralkodj vele Mordor seregei felett! 

Ár 91 700 Ft

The Green Goblin mellszobor...

Norman Osborn, avagy Zöld manó dr. Mendel Stromm-mal alapított közös céget, de kapzsisága miatt Stromm-ot börtönbe juttatta, hogy megszerezzen mindent magának. Osborn létrehozott Stromm meglévő terve alapján egy szérumot, mely zöld színűre változott, és felrobbant Osborn kezében. A szérum megnövelte Norman erejét, de őrültté és kordában tarthatatlanná tette. A Diamond Select Toys jóvoltából a te is beszerezheted Green Goblin-t kedvenceid mellé a gyűjteményedbe, méghozzá egy 1/2-es mellszobor formájában!

Ár 57 000 Ft

The Thing mellszobor -...

A Lény, avagy Ben Grimm egy kutató és űrhajós volt aki egy utazás során a kozmikus sugárzás hatására mutáción esett át és barátaival együtt életük örökre megváltozott. A Diamond Select Toys jóvoltából a te is beszerezheted őt kedvenceid mellé a gyűjteményedbe, méghozzá egy 1/2-es mellszobor formájában!

Ár 59 800 Ft

Professor X mellszobor -...

A Diamond Select Toys X-Men Marvel Animated Series mellszobor vonalához most csatlakozik Professor X, avagy Charles Xavier is. Professor X egy nagyon erős telepatikus képességekkel rendelkező mutáns, egyben kutató és mutáns szakértő is, akinek célja, hogy a normál emberek a mutánsokkal megértsék és támogassák egymást, békében együtt tudjanak élni. Ha te is nagy X-Men rajongó vagy, akkor Professor X nem hiányozhat mutánsaid éléről polcodon!

Ár 31 200 Ft

Sylvanas Windrunner...

Az Infinity Studio és a Blizzard elhozza nekünk a világhírű "World of Warcraft" franchise-ból, az 1/3 méretarányú Sylvanas Windrunner mellszobrát! Kiváló minőségű kézműves munkáikkal alkották meg, minden szenvedélyüket beleadva ebbe a mellszoborba, remélve, hogy a valaha volt legcsodálatosabb Sylvanas kollekciót hozzák el nekünk! A talapzat elképesztően részletes domborművei méltó kompozíciót adnak a karakteréhez. Ha neked is nagy kedvenced és szeretnél valami egyedülálló darabot a gyűjteményedbe, akkor ne maradj le róla!

Ár 222 200 Ft

T-Rex Limited Edition...

Jurassic Park világának újabb ikonikus tagja csatlakozhat most gyűjteményedhez egy különleges limitált mellszobor formájában. A kicsik és nagyok kedvenc ragadozóját, a mémkirály T-Rex-et  is beszerezheted most gyűjteményedbe. Ha te is nagy rajongója vagy a dinoszauruszok világának és ennek a klasszikus filmsorozatnak, akkor ez az ikonikus és rettegett T-Rex sem hiányozhat a polcodról!

Ár 22 800 Ft

Blue Limited Edition...

Neked is nagy kedvenced az ikonikus velociraptor, Blue, aki persze Owen Grady szívéhez is olyan közel állt és a Jurassic World film- és játéksorozatban hűségesen támogatja Owen-t? Ha te is nagy Jurassic World rajongó vagy, akkor ennek a különleges limitált mellszobornak te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 22 800 Ft

City Hunter Mellszobor 1/3...

A Prime 1 Studio büszkén mutatja be a legújabb mellszobrát, amelyre már minden rajongó várt, a "City Hunter Predator Premium Bust"-ot egy 1/3 méretarányú gyönyörűen kidolgozott szobor formájában a Predator 2 című filmből! A bonyolult, igencsak részletesen kidolgozott megmunkálás nemcsak a fejen, hanem a talapzaton is, a páncélon és a bőrön is mindent elmond, amit tudnia kell a Prime 1 Studio minőség iránti elkötelezettségéről. Ráadásként LED megvilágítású vállra szerelhető plazmacasterrel is fel van szerelve. Továbbá ez a kiadás egy kiegészítő csomagként is szolgál a "City Hunter Predator Szobor 1/3 - Predator 2 - Prime 1 Studio" termékhez, hogy sisak nélküli fejjel is kiállítható legyen! A szobor mérete kb. 40 × 32 × 22 cm. 

Ár 451 900 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4