Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Aktív szűrők

Luna Ver. A szobor - Sailor...

Luna egy igazán különleges cica, hiszen nemcsak beszélni tud, hanem rengeteg trükköt és titkot is rejt a tarsolyában, ráadásul ő látja el tanácsokkal Usagi-t és a többi Sailor Senshi-t. Ha te is kiskorod óta nagy rajongója vagy a Sailor Moon sorozatnak, akkor ennek a cuki szőrös kis Luna figurának te sem tudsz majd ellenállni.

Ár 9 800 Ft
 • Új

Luna Ver. B szobor - Sailor...

Luna egy igazán különleges cica, hiszen nemcsak beszélni tud, hanem rengeteg trükköt és titkot is rejt a tarsolyában, ráadásul ő látja el tanácsokkal Usagi-t és a többi Sailor Senshi-t. Ha te is kiskorod óta nagy rajongója vagy a Sailor Moon sorozatnak, akkor ennek a cuki szőrös kis Luna figurának te sem tudsz majd ellenállni.

Ár 9 800 Ft
 • Új

Panda plüss - Jujutsu...

Panda a Jujutsu High másodéves tanulója aki grade 2 sorcerer, és bár külsőre egy bizarr beszélő pandának tűnik, de később kiderül, hogy valójában nem is igazi panda. Ha te is nagy rajongója vagy ennek a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatnak, akkor ez a cuki Panda plüss garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 9 800 Ft
 • Új

Minato Aqua szobor -...

Minato Aqua a Hololive Virtual YouTuber lányok egyike. Szeret megvicceli másokat, és gyakran megpróbál másokkal kitolni, de általában ő maga szívja meg a dolgot és lesz a vicc tárgya. Mókás, heves és gyerekes viselkedésű lány, de nagyon aranyos és nagy népszerűségnek örvend. Ha te is nagy rajongója vagy, akkor ennek a cuki figurának te sem fogsz tudni ellenállni.

Ár 11 000 Ft
 • Új

Laffey White Rabbit's Oath...

Ismételten egy újabb Azure Lane karakter érkezik a Furyu-tól, most Laffey a cuki nyuszilány csatlakozhat csapatodhoz egy igazán gyönyörű kékes színben pompázó ruhában. Ha te is rajongója vagy az Azure Lane játéknak, és ennek a tüneményes kis karakternek, akkor ez a darab nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 123 000 Ft
 • Új

Gyarados akciófigura -...

Gyarados, az első generációs pokémon-ok egyike, aki egy Water/Flying típusú pokémon. Magikarp fejlődik Gyadaros-sá, akinek végleges és leghatalmasabb formája a Mega Gyadaros. Ha te is nagy Pokémon rajongó vagy, akkor ez a különleges 25.-ik évfordulós figura neked sem hiányozhat a polcodról.

Ár 9 800 Ft
 • Új

Charizard akciófigura -...

Charizard avagy Lizardon, az első generációs pokémon-ok egyike, és egyben az egyik legerősebb és legnépszerűbb pokémon-ok közé tartozik. Charmander fejlődik Charmeleon-ná és Charmeleon kifejlett verziója pedig Charizard. Fire/Flying típusú, és nehézkes személyiségéről, rossz modoráról és lustaságáról is híres lett a sorozatban. Ha neked is nagy kedvenced Charizard, akkor ez a különleges 25.-ik évfordulós figura nem hiányozhat a polcodról.

Ár 10 500 Ft
 • Új

Venusaur akciófigura -...

Venosaur avagy Fushigibana, az első generációs pokémon-ok egyike, aki Grass/Poison típusú. Bulbasaur fejlődik Ivysaur-rá, és Ivysaur kifejlett verziója pedig Venusaur, aki tovább fejlődhet végleges és legerősebb formájába Mega Venosaur-rá. Ha te is nagy rajongója vagy, akkor itt a lehetőség, hogy elkapd őt is, és pokémon csapatodhoz add.

Ár 9 700 Ft
 • Új

Pikachu szobor - Pokémon...

Milliók kedvence ez az ikonikus kis makacs elektromos pokémon, Pikachu, aki ismételten szobor formájában is felbukkan, ezúttal ráadásul egy különleges világítós deluxe szobrot adhatunk gyűjteményünkhöz a Pokémon 25.-ik évfordulójának emlékére. Ha te is nagy rajongója vagy, akkor ez a különleges alkalomra kiadott, hangulatos kis szobor nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 35 000 Ft
 • Új

Great Ball replika -...

A most is hatalmas népszerűségnek örvendő Pokémon több téren is hódít, immáron 25 éve kicsit és nagyok kedvence a franchise játékai, sorozata és filmei. Ha te is nagy Pokémon rajongó vagy, akkor erre az 1/1-es gyönyörű Great Ball replikára neked is biztosan felcsillan a szemed. Ez a világítós, fém bevonatú különleges gyűjtői darab ráadásul díszdobozban érkezik, hogy igazán stílusosan állíthasd ki polcodra. 

Ár 37 000 Ft
 • Új

Ultra Ball replika -...

A most is hatalmas népszerűségnek örvendő Pokémon több téren is hódít, immáron 25 éve kicsit és nagyok kedvence a franchise játékai, sorozata és filmei. Ha te is nagy Pokémon rajongó vagy, akkor erre az 1/1-es gyönyörű Ultra labda replikára neked is biztosan felcsillan a szemed. Ez a világítós, fém bevonatú különleges gyűjtői darab ráadásul díszdobozban érkezik, hogy igazán stílusosan állíthasd ki polcodra. 

Ár 37 000 Ft
 • Új

Poké Ball replika - Pokémon...

A most is hatalmas népszerűségnek örvendő Pokémon több téren is hódít, immáron 25 éve kicsit és nagyok kedvence a franchise játékai, sorozata és filmei. Ha te is nagy Pokémon rajongó vagy, akkor erre az 1/1-es gyönyörű Poké labda replikára neked is biztosan felcsillan a szemed. Ez a világítós, fém bevonatú különleges gyűjtői darab ráadásul díszdobozban érkezik, hogy igazán stílusosan állíthasd ki polcodra. 

Ár 36 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4