Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Népszerű termékek

24 termék található.

1-12 / 24 elem mutatása

Yennefer of Vengerberg...

Yennefer egy Aedirn fővárosából Vengerbergből származó hatalmas varázslónő, aki egyben a Nilfgaard-i császár tanácsadónője is. Ezen impozáns tulajdonságai és lenyűgöző szépsége már bőven a kontinens varázslnői felé emelik őt. Mégis ami igazán különlegessé teszi, az az hogy ő Geralt szerelme és Ciri kvázi nevelőanyja nem csoda hát, hogy a The Witcher 3 Wild Hunt során ő is a lány keresésére indult. A Prime 1 Studio jóvoltából útja hozzád viheti és 1/4-es méretarányú szobor formájában gyűjteményed részévé teheted! A Deluxe változatban a szépséges Yen mellett Uma is csatlakozhat hozzád!

Ár 347 800 Ft

Alita Battle Angel...

Ido Professzor nem is sejtette, hogy a roncstelepen talált kiborgban akit a lánya után Alitának nevezett el, egy igazi harcos lelke lakozik. A Prime1 Studio műveszei pedig meglátták a berzerkert a harc angyalában és elkészítették ezt a lélegzet elállító szobrot melynek minden Roncsvárosi ereklye vadász gyűjteményében a helye. A deluxe kiadás számos cserélhető elemmel teszi teljessé az Alita élményed.

Ár 418 100 Ft

The Mandalorian Premium...

A messzi messzi galaxis letávolabbi zugában is ismerik a nevét annak a fejvadásznak, aki oltalma alá vette a gyermeket. A maszkos harcos talpig beskar-ban a Mandaloriak útját járja, egy percig sem tágít az erőhasználó mellől, hiszen esküdt tett, hogy megoltalmazza bármi áron. "This is the Way!" Ha lélekbe te is ezen az úton jársz, akkor nem létezik számodra tökéletesebb gyűjtői relikvia. Ezzel az 1/4-es méretarányú, közel 51 cm magas polystone mesterművel nem csak a gyermek védelmében vehetsz részt, de mindezt Mando mentorálása alatt teheted meg.

Ár 229 400 Ft

Dante - Devil May Cry 5 -...

Sparda fia Dante a legendás démonvadász és a Devil May Cry magánnyomozó iroda tulajdonosa, kinek nevét rettegik a démoni hordák. Ki ne félne egy olyan fickótól aki metal zenére vagány módon örökké stílusosan aprítja a szörnyetegek seregeit? Kit ne fogna el a jeges borzongás mikor észreveszi, hogy Dante mosolyogva veti magát a harc sűrűjébe. Ez mosoly szinte a védjegyévé vált, melyet ezen a fotorealiszikus minőségű szobron is megcsodálhatsz! Ha szeretnéd, hogy valaki minden nap rád mosolyogjon Dante-val megütöd a Jackpot-ot!

Ár 388 500 Ft

Morgan Jones Sixth Scale...

Morgan Jones hosszú utat járt be mire végre békére lelt azonban a The Walking Dead 7. évadjában a béke szigete felett sötét fellegek kezdenek gyülekezni mikor Richard és a megmentők megjelennek a színen. Morgan épelméjüsége kés élen táncol, ahogy a keservesen megteremtet lelki békéje összeomlani látszik! Talán te vagy az utolsó esélye, hogy újra egyensúlyra leljen. Ha segítenél rajta fogadd be gyűjteményed közösségébe a Threezero figuráját.

Ár 66 600 Ft

Dark Trooper Sixth Scale...

Moff Gideon nagy tervét a 3. generációs Dark Trooper-ekre alapozta.Ennek érdekében a végső gyengeséget, az emberi tényezőt is kilúgozta belőlük. Ezek a droidok a birodalmi hadigépezet legfélelmetesebb egységei,melyeknek minden tábornok eszköztárában ott a helyük! A Hot Toys 1/6-os méretarányú figurája tökéletesen visszaadja a  Star Wars:The Mandalorian második évadjában látható droidokat, a beépített led light up funkciónak hála pont olyan rémisztőek mint amilyennek a képernyőn láthattad őket.

Ár 88 500 Ft

The Joker Exclusive Szobor-...

A Suicide Squad-ban egy nagyon Extrém külsejű Jokert ismerhettünk meg! Egy tökéletes pszichopatát aki senki iránt nem érez empátiát vagy szánalmat, akitől rettegnek Gotham City bűnözői hiszen Mr. J van a tápláléklánc csúcsán. Mindezek ellenére vagy talán pont ezért, különösen fontos számára barátnője Harley Quinn és mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze őt Amanda Waller karmai közül.

A Prime 1 Studio 1/3-as méretarányú szobra hűen adja vissza a Jared Letho által megformált karaktert!

Ár 292 300 Ft

Harley Quinn life-size...

Nem is tudunk elképzelni szebb dolgot mint Harley Quinn bolondos mosolyára ébredni minden egyes nap! Joker igazán szerencsés lehet, hogy egy ilyen baba kék szemű szépséggel uralkodik Gotham alvilága felett! Ha eddig irigyelted Mr. J. -t akkor örömhír lehet, hogy Sideshow Collectibles jóvoltából, Harley mosolya köszönthet mostantól mindörökké! Őrültség lenne kihagyni, ezt a életnagyságú  kb. 72 cm magas üveggyapot szobrot melynek nagyon jól áll a klasszikus DC Comics kosztüm és hűen visszaadja a karakter vidám természetét!

Ár 320 050 Ft

Tusken Raider Sixth Scale...

Ha a Tatooine-on jársz nem ildomos elhagyni a biztonságot nyújtó városkákat! Na nem a kietlen sivatag miatt, hanem a buckák között élő erősen territoriális barbár Tusken Törzs miatt. Ha valahogy, sikerül megtanulnod a nyelvüket és akárcsak Din Djarin a The Mandalorian főhőse akkor erős és leleményes szövetségesekre tehetsz szert. Ha pedig elfogadod a barátságukat akkor miért ne hívnád meg az egyik harcosukat a gyűjteményedbe!

Ár 105 450 Ft

Justice League 3000 Batman...

31. Évezredben a egy csak az Ötök névre hallgató isten szerű lények veszélyeztetik az ismert Galaxist! Ebben a jövőben már nem létezik senki aki képes lenne ellenállni ezeknek a hatalmas entitásoknak ezért a tudósok gondoltak egy merészet és az eredeti hősök DNS-ét felhasználva újra alkották az igazság ligájának tagjait köztük Batman-t. Akinek futurisztikus külseje a Batman Arkham Knight című videójátékban pedig viselhető skint kapot. Ez a kinézet volt az alapja a Prime 1 részletgazdag kidolgozású szobrának!

Ár 194 250 Ft

The Dark Knight Returns...

A Frank Miller nevével fémjelzett Batman: The Dark Knight Returns című egy sötét jövőbe látogatunk el melyben egy Mutánsok névre hallgató banda uralja Gotham Utcáit!  A csapat vezetője gyávának nevezte Batmant és kihívta egy az egy ellen. Az első csatát az öreg hős elveszítette A visszavágó helyszínét azonban a Sötét Lovag választotta meg és mindent tapasztalatát latba vetve küzdött, végül legyőzte a bandavezért! Az Iron Studio művészei Ivan Reis-t is a ringbe hívták, hogy megörökítsék a győzelem pillanatát, ezen a részletgazdag 1/6-os méretarányú Diorámán!

Ár 229 400 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4