Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Népszerű termékek

46 termék található.

1-12 / 46 elem mutatása

Azuki szobor - Nekopara Pop...

Bár látszatra nem úgy tűnik, de Azuki a legidősebb a Minaduki cicalányok közül. Vidám, cuki, és nem fél a véleményét hangoztatni. Ha te is nagy Nekopara rajongó vagy, imádod a játékot és ők a kedvenc cicalányaid, akkor ez a Pop Up Parade figura nagy kedvenced lesz. Ne maradj le, szerezd be kedvenc cicalányaid! 

Ár 15 000 Ft

Master Chief & Grappleshot...

Ha neked is nagy kedvenced a Halo Trilogy játék és a főhős John-117, avagy Master Chief, aki a UNSC Naval Special Warfare Command Spartan II kommandósa, akkor most végre beszerezheted te is a Dark Horse Comics-tól a legújabb Master Chief & Grappleshot szobrot. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas játéksorozatnak, akkor ez a szobor nem hiányozhat a polcodról neked sem!

Ár 25 300 Ft

Yang Xiao Long szobor -...

Yang Xiao LongRWBY egyik főhősnője, aki a szintén a Beacon Academy-n tanult és a RWWBY team tagja lett. Ő a csapat fizikálisan legerősebb tagja. Különleges stílusa és fegyvere van, hiszen egy kesztyűt; Ember Celica-t választotta és puszta kézzel harcol. Ha te is kedveled a RWBY sorozatot, akkor most kedvenc Hunter-öd is betoborozhatod RWBY csapatodba.

Ár 15 000 Ft

Geralt Deluxe Statue -...

Geralt a Witcher 3 Heart of Stone című kiegészítőjében ördögi alkut köt a Tükör Mesterrel Gaunter O Dimm-el melyből csak akkor szabadulhat ha begyűjti amivel Olgierd Von Everec tartozik a démonnak. A Dark Horse Comic elhozta neked Geraltot pont úgy ahogy a Witcher 3 legsötétebb hangulatú kiegészítőjében láthattad!

Ár 17 300 Ft

The Dark Knight Returns...

A Frank Miller nevével fémjelzett Batman: The Dark Knight Returns című egy sötét jövőbe látogatunk el melyben egy Mutánsok névre hallgató banda uralja Gotham Utcáit!  A csapat vezetője gyávának nevezte Batmant és kihívta egy az egy ellen. Az első csatát az öreg hős elveszítette A visszavágó helyszínét azonban a Sötét Lovag választotta meg és mindent tapasztalatát latba vetve küzdött, végül legyőzte a bandavezért! Az Iron Studio művészei Ivan Reis-t is a ringbe hívták, hogy megörökítsék a győzelem pillanatát, ezen a részletgazdag 1/6-os méretarányú Diorámán!

Ár 229 400 Ft

Harley Quinn (Damaged...

Érkezik a bűnözők őrült koronázatlan hercegnője, Harley Quinn is a Funko The Suicide Squad POP! Movies figurák vonalába. Ő az egyik legnépszerűbb női DC karaktere a sötét oldalról. Ha neked is nagy kedvenced, akkor ez a figura biztosan nagy kedvenced lesz. 

Ár 5 400 Ft

Wolverine (Laura Kinney)...

A legújabb karakter aki csatlakozik a Kotobukiya Marvel Bishoujo csapatához nem más, mint Wolverine, Laura Kinney. A remekművet a híres Yamashita Shunya illusztrációja alapján TSUBAME öntötte szobor formába. Ha te is első látásra beleszerettél, akkor ne hagyd ki a lehetőséget, hogy szuperhős csapatodhoz add Wolverine-t is.

Ár 54 000 Ft

Dante - Devil May Cry 5 -...

Sparda fia Dante a legendás démonvadász és a Devil May Cry magánnyomozó iroda tulajdonosa, kinek nevét rettegik a démoni hordák. Ki ne félne egy olyan fickótól aki metal zenére vagány módon örökké stílusosan aprítja a szörnyetegek seregeit? Kit ne fogna el a jeges borzongás mikor észreveszi, hogy Dante mosolyogva veti magát a harc sűrűjébe. Ez mosoly szinte a védjegyévé vált, melyet ezen a fotorealiszikus minőségű szobron is megcsodálhatsz! Ha szeretnéd, hogy valaki minden nap rád mosolyogjon Dante-val megütöd a Jackpot-ot!

Ár 388 500 Ft

Kirby 30th Anniversary...

Kirby sorozat a Nintendo talán egyik legismertebb játékai egyike. 30 éves évfordulója alkalmából pedig a Good Smile Company egy különleges nendoroid-ot kínál a Nintendo fanoknak. Kirby azért harcol, hogy megmentse otthonát a Popstar bolygón a különféle fenyegetésektől. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az aranyos és klasszikus játéknak, akkor ez a különleges kiadású Kirby nendoroid te polcodról sem hiányozhat!

Ár 19 800 Ft

Zatanna Premium Format...

A Sideshow büszkén mutatja be a Zatanna Premium Format szobrát, mely a DC Comics lenyűgöző bűvésznőjét / varázslónőjét ábrázolja. Egy láthatatlan asztalon pihen? Lebeg? Egy bűvész soha nem fedi fel titkait. A DC Comics-ban való megjelenése által ihletett Zatanna, egy vegyes technikával készült anyagfelhasználást tartalmaz, szövethálókkal, amelyek kiegészítik bűvészruhájának részletes megjelenését. Fekete cilinderével a kezében és combig érő fekete csizmájával, amely kiegészíti megjelenését, Zatanna Zatara varázslatos képességeivel elbűvöli a bámészkodókat. Ha téged is rabul ejtett az illúziója, akkor ne maradj le róla!

Ár 310 500 Ft

Sonya Blade Szobor 1/10 -...

Az Iron Studio bemutatja a legújabb Sonya Blade szobrát, melyet a Mortal Kombat III című videojátékból hoztak el nekünk egy 1/10 méretarányú kiadásban. Sonya az egyik legklasszikusabb pózát kapta, miközben egy csókot fúj, amely halálos kimenetelű lesz annak, aki kihívja. A régi sírokkal és a lábánál elhagyott koponyákkal, a játék egyik szakaszában látható régi temetőt ábrázolja, mely kiegészíti a sportos, arany hajú harcost, aki klasszikus zöld-fehér sportruházatát viseli fekete részletekkel. Most kihívhatod te is, hogy a gyűjteményed része lehessen! 

Ár 79 200 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4