Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Kategóriák

Kategóriák

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 2 000 Ft - 4 800 000 Ft

Aktív szűrők

Alakazam Pop Figura 9 cm -...

A Funko ezúttal Alakazam karakterét hozza el nekünk a nagy sikerű Pokémon című animéből / videojátékból egy POP! figura formájában, amely kb. 10 cm magas! Alakazam egy 1. generációs pokémon és Psychic típusú. Ha neked is nagy kedvenced, akkor most itt az alkalom, hogy levadászd őt is a gyűjteményedbe!

Ár 7 900 Ft
 • Új

Batman Rebirth Page...

Kisgyermekként Bruce Wayne végignézte, ahogy a szüleit brutálisan meggyilkolják Gotham City bűnnegyedében, Crime Alley-ben. A tragédia után szinte azonnal megfogadta, hogy életét a bűnözés elleni harcnak szenteli. Így született meg Batman, a sötét lovag! A McFarlane Toys DC Direct Page Punchers vonalához most csatlakozik a denevérember kb. 8 centiméteres, legalább 5 darab mozgatási ponttal rendelkező akciófigurája is, akit egy angol nyelvű Batman Rebirth képregénnyel és fóliás csomagolásban vihetsz haza! 

Ár 5 300 Ft
 • Új

Sarah Hoshikawa Szobor 20...

Furyu készítői fáradhatatlanok, ezért az anime vonaluk legújabb tagjaként bemutatják ezt a cuki japán virtual girl-t, kinek neve Sarah Hoshikawa. Sarah a NIJISANJI Project, valamint a 2019-ben debütált az „Orihimeboshi” YouTuber trió tagjaként lett ismert Fumi és Yamagami Karuta mellett. Ha neked is megtetszett ez a mosolygós, és láthatóan tele energiával lévő lány, akkor bővítsd anime kollekciódat a kb. 20 centiméter magas szobrával

Ár 34 900 Ft
 • Új

Albedo So-bin Verzió Szobor...

A sokak számára kedves anime sorozat, az Overlord rajongóinak hozta el újdonságát a Furyu, mégpedig a kifogástalan szépségű, koromfekete hajú, a bal és jobb halántékán megjelenő szavakkal, valamint a derekán egy pár fekete angyalszárnnyal megismert istennőjét, Albedo-t. Ha te is kedveled az Overlord sorozatot, akkor egészítsd ki a gyűjteményedet ezzel a kihívó, so-bin verziójú szoborral, aminek magassága kb. 24 centiméter!

Ár 199 900 Ft
 • Új

Berserker Predator Szobor...

A Prime 1 Studio megalkotta vérszomjas ragadozóját, a Berserker Predator-t, aki egy Yautja Super Predator, egyúttal a hozzá hasonló szuperragadozók klánvezetője. A vadászat számára nemcsak sport és trófea gyűjtés, hanem pszichológiailag is imádja kínozni a zsákmányát. A Prime 1 Studio tehetséges művészei keményen dolgoztak azon, hogy a gyilkos lény csodálatosan nézzen ki, különös figyelmet fordítva a maszkjára, a kiálló csontos állkapcsára, vagy a fogaira. Szerezd meg ezt a kb. 100 centiméter magas monstrumot, és tölts el órákat azzal, hogy a fej indáin, a tüskéin, a pikkelyes bőrén vagy a páncélján minden részletet szemügyre veszel, és hogy ez ne legyen elég, a sisakra szerelt célzólézer és a bal karján lévő vezérlőpult LED-el van megalkotva a még félelmetesebb hatás elérése érdekében. 

Ár 1 700 000 Ft
 • Új

Thranduil Mini Epics Figura...

Thranduil, Bakacsinerdő birodalmának királya és tündéje, akit kitűnően ismerhetünk az őt sereg csatájából, amikor is fehér szarvasán lovagolva vezette harcba tündeseregét. Ugyan nem fogad senkit tárt karokkal, inkább hidegség és felsőbbrendűség jellemzi, annak azért bizonyosan örülne, ha a Weta Workshop híres 3D szobrásza, Jorgelina Yeme által faragott kb. 16 centiméteres Mini Epics figurájaként a gyűjteményedbe kerülne

Ár 15 200 Ft
 • Új

Autobot Hound Akciófigura...

Autobot Hound egy rettenthetetlen és hűséges autobot, aki mindenkor bátran küzd a Decepticon álcacsoport támadó vadászaival szemben, hogy megvédje társait, valamint Autobot City városát a végzetes pusztítástól. A Hasbro ismét elhozott nekünk egy, a Transformers: The Movie vonalába tartozó, vintage stílusú alakváltót, aki most a te kollekciódba is begurulhat, hogy aztán egy kb. 14 centiméteres akciófigurává változzon át a polcodon! 

Ár 17 800 Ft
 • Új

Jazz G2 Universe...

Jazz az autobotok egyik főhadnagya volt, egy vakmerő, jópofa és kellően beszédes karakter, aki remekül passzolt Optimus Prime komolyabb viselkedéséhez. Sajnos túlzott bátorsága végül a Mission City csatában bekövetkezett halálához vezetett, amikor Megatron lelőtte, majd kettévágta és ezáltal elpusztította őt. A Hasbro legújabb, Transformers Legacy Evolution vonalába tartozó, 2. generációs autobot most hozzád is begurulhat járgány formájában, hogy aztán egy kb. 14 centiméteres akciófigurává alakulhasson át a polcodon! 

Ár 12 500 Ft
 • Új

Thundercracker Akciófigura...

Thundercracker azt vallja magáról, hogy magasabb rendű, mint az összes többi élő cybertroni. Ő a Decepticon álcacsoport vadászainak egyike, akit 1984-ben ébresztették fel a Földön, miután négymillió éven át szunnyadt, majd deaktiválták új földi üzemmódjában, egy klasszikus F-15-ös sas sugárhajtású repülőgépben. A Hasbro legújabb, Transformers: The Movie vonalába tartozó, retro megjelenésű álca most a te kollekciód közé is berepülhet, hogy aztán egy kb. 14 centiméteres akciófigurává változzon át a polcodon! 

Ár 17 800 Ft
 • Új

Toxitron G2 Universe...

Réges-régen a Decepticons álcacsoport megpróbált egy szó szerint "embertelen" kísérleti alanyt egy pusztító harcossá alakítani. A tervük sikerült, hiszen megkapták Toxitron-t, a tudomány bugyraiból életre kapott szörnyeteget, aki ráadásul a hős Optimus Prime arcát viseli. Hasbro vadiúj, Transformers Legacy Evolution vonalába tartozó, 2. generációs álca most a te gyűjteményedbe is begurulhat, hogy aztán egy kb. 18 centiméteres akciófigurává alakulhasson át a polcodon! 

Ár 26 900 Ft
 • Új

Cloudcover G2 Universe...

Cybertron mérgező iszapmocsaraiból most Cloudcover tör fel közénk, pusztító és mérgező vihart szabadítva a világra! A Toxitron radioaktív harcosaiból álló csapat többi tagjával együtt a Cloudcover egy "mérgező" keresztes lovag, ha úgy tetszik. A Hasbro legújabb, Transformers Legacy Evolution vonalába tartozó, 2. generációs álca most a te gyűjteményedbe is berepülhet, hogy aztán egy kb. 18 centiméteres akciófigurává alakulhasson a polcodon! 

Ár 17 800 Ft
 • Új

Sméagol Limited Edition...

Sméagol hajdanán a békés hobbitok világát élte, mígnem rátalált a Végzet hegyének tüzében kovácsolt egy gyűrűre. A gyűrű gonoszsága teljesen felemésztette és kifordította magából, így megszületett a testileg és lelkileg is szörnyeteggé vált Gollum. Ha te is imádod a Lord of the Rings világát, akkor a Weta Workshop művészeti igazgatója, Mauro Santini által megalkotott Mini Epics sorozat kb. 12 centiméteres Sméagol figurájámeg kell szerezned!

Ár 17 200 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4