Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Kategóriák

Kategóriák

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 4 600 Ft - 1 000 000 Ft

Aktív szűrők

Elsa (Frozen 2) Ver. A...

Elsa a trónörökös hercegnő, Anna nővére, aki mindig is igen különc volt varázsereje miatt, és midig is nehezen találta meg a helyét. Ha neked is nagy kedvenced a Jégvarázs és te sem tudsz ráunni, akkor a Banpresto legújabb Q Posket Mini-je garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 10 900 Ft
 • Új

Anna (Frozen 2) Ver. A...

Anna hercegnő Elsa húga, aki egy kedves, jószívű, naiv és minden lében kanál lány. Ha neked is nagy kedvenced a Jégvarázs és te sem tudsz ráunni, akkor a Banpresto legújabb Q Posket Mini-je garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 10 900 Ft
 • Új

Kevin Smith szobor - Q...

Kevin Smith nem akármilyen alak, igazi egyéniség, ráadásul igen sok terepen megállja a helyét; híres forgatókönyvíró, rendező, színész, képregényíró, podcaster. Ha te is nagy rajongója vagy Kevin-nek és imádod a humorát, akkor ez a Q Posket polcod vidám darabja lehet.

Ár 13 300 Ft
 • Új

Ogre Art Scale szobor - God...

Az Ogre a Skandináv Mitológia egyik legrettegettebb szörnyetege! De még ő sem lehetett ellenség Kratos és Atreus párosának mikor azok háborút hírdettek mindennek és mindenkinek aki az útjukat állta. Az Iron Studios Battle Diorama Series Ogre szobrával pedig újraélheted ezt a legendás csatát.

Ár 132 000 Ft
 • Új

Kratos és Atreus Art Scale...

Kartos és Atreus vállt válnakvetve számos csatát vívott meg a skandináv világok legmagasabb hegyéhez vezető zarándoklatuk során. Ezeknek csatáknak állíthatsz maradandó emléket az Iron Studios Battle Diorama Series Art Scale szobrával, mellyen apát és fiát láthatod amint együttes erővel vetik harcba magukat egy hóval borított csatatéren. 

Ár 73 000 Ft
 • Új

The Professor POP! figura -...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, The Professor-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Moscow POP! figura - Money...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Moscow-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Helsinki POP! figura -...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Helsinki-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Nairobi POP! figura - Money...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Nairobi-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Oslo POP! figura - Money...

A Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Oslo-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
 • Új

Lunch Ver. A szobor -...

Újabb Q Posket figura csatlakozik a Banpresto kínálatához, ezúttal Lunch-ot a Dragon Ball Z-ből szerezhetjük be. Lunch egy kedves vidám lány, aki furcsa rendellenességgel született, ahányszor tüsszent személyiséget vált. Ha te is imádod a Dragon Ball-t, gyerekkorod óta követed és rajongsz a sorozatért, akkor ez a Lunch figura sem maradhat le a polcodról.

Ár 10 000 Ft
 • Új

Echidna Relax Time szobor -...

Echidna a kapzsiság boszorkánya, aki a tudást hajszolja. Hatalmas ereje van, de tudásvágyát semmi nem elégíti ki, és ha valami újat, ismeretlent talál akkor nem tud neki ellenállni. Ezért lépett kapcsolatba Subaru-val is, hiszen a Return by Death képessége érdekelte. Ha neked is nagy kedvenced ez az izgalmas sorozat, és elbűvöl Echidna szépsége, akkor ez a figura biztosan egyik kedvenced lesz.

Ár 13 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4