Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Kategóriák

Kategóriák

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 2 000 Ft - 4 800 000 Ft

Aktív szűrők

Triss Nendoroid - Cat Planet

Hatalmas sikert aratott az új Cat Planet telefonos RPG játék világszerte. A Good Smile Company nem is késlekedett, érkezik is a Nendoroid-ok vonalába az egyik legnépszerűbb karakter Triss. Most te is betoborozhatod csapatodba ezt a cuki ciclányt!

Ár 30 200 Ft
 • Új

Hatsune Miku: Lonely SEKAI...

Good Smile Company Nendoroid szériájához most újabb különleges Miku csatlakozik egy hihetetlenül cuki Lonely SEKAI verzióban. Ha neked is nagy kedvenced Miku, az első számú vocaloid, ráadásul egy különlegesebb darabra vágysz, nem hétköznapi külsőjével, akkor ez a Nendoroid garantáltan nagy kedvenced lesz neked is!

Ár 22 800 Ft
 • Új

Erza Scarlet Bare Leg Bunny...

A FREEing újabb taggal bővíti a Bare Leg Bunny figurák csapatát, ezúttal egy újabb gyönyörűség csatlakozik a nyuszilányokhoz, méghozzá Erza a Fairy Tail-ből, aki a Titania becenéven is ismernek. Ő a Fairy Tail varázsló céh egyik legerősebb mágusainak egyike, aki elkötelezett és mindent megtesz barátiért. Ha te is nagy rajongója vagy a Fairy Tail animének, akkor ez a hihetetlenül cuki Bare Leg Bunny Version Erza figura nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 133 800 Ft
 • Új

Erza Scarlet Samurai Ver....

Újabb különleges Erza szobor érkezik, mely hihetetlenül látványos és kidolgozott, gyönyörű lángnyelves talpazattal, ráadásul opcionálisan fel- illetve levehető a nadrágja. Erza a Fairy Tail tagja, aki a Titania becenevet is megkapta, ő a varázsló céh egyik legerősebb mágusainak egyike. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas és varázslatos sorozatnak, akkor ennek a lehengerlő szobornak te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 139 700 Ft
 • Új

Natsu Dragneel szobor -...

Most érkezik Natsu is a Fairy Tail Final Season Pop Up Parade XL vonalához. Natsu egy heves, forrófejű és hatalmas erővel rendelkező fiú, akinek egyik legjobb barátja Happy a cica. Bár lobbanékony és makacs, de bármit megtesz barátaiért és a céhért. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas és varázslatos sorozatnak, akkor ez a hatalmas Natsu figura a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 82 200 Ft
 • Új

Lala Satalin Deviluke...

Lala egy hihetetlenül cuki, de gyerekes és gyakran meggondolatlanul cselekvő lány, aki rendszerint nem gondol bele a következményekbe... Ha te is nagy rajongója vagy a To Love-Ru sorozatnak és imádod ezt az aranyos angyalarcú lolit, akkor ennek a figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 84 800 Ft
 • Új

Ultimate Dracula...

A NECA folytatja a Universal Monsters sorozatot, melynek következő tagja Drakula. A film a klasszikus regény történetét dolgozza fel; Vlad Țepeș, avagy Karóbahúzó Vlad történetét, aki Drakula grófként ismert és hírhedt vámpír. Felesége Elizabeta öngyilkos lett, mert elhitették vele, hogy a férje meghalt. Vlad Tepes pedig ezek után megesküszik, hogy az élete árán is, de megbosszulja felesége halálát... Ha te is nagy rajongója vagy a klasszikus horrorfilmeknek, akkor ez a figura a te gyűjteményedből sem hiányozhat!

Ár 18 500 Ft
 • Új

Ultimate The Invisible Man...

A NECA folytatja a Universal Monsters sorozatot, melynek következő tagja a Láthatatlan ember. A filmben Cecilia egy híres és gazdag, de szociopata feltaláló, Adrian Griffin élettársa volt, akitől egy éjjel megszökött. Nem sokkal utána megtudta, hogy Adrian állítólag öngyilkos lett és minden vagyonát ő örökölte. Cecilia-t furcsa érzés fogja el, úgy érzi nincs egyedül, mintha valaki állandóan figyelné. Lassan rájön, hogy Adrian nem halt meg, hanem láthatatlanná tette magát, hogy így zaklassa a már így is labilis idegzetű exbarátnőjét, akinek be kell bizonyítania, hogy nem csak képzelődik. Ha te is nagy rajongója vagy a klasszikus horrorfilmeknek, akkor ez a figura a te gyűjteményedből sem hiányozhat!

Ár 17 900 Ft
 • Új

Ultimate Elder Predator...

Újabb hardcore gyilkológép csatlakozik a NECA akciófigurák csapatába. Az 1987-es Predator korszakalkotó akciófilm volt és mára klasszikusként tartják számon, és persze szintén sikert arató utódai követnek. A NECA pedig most ezt az igazán hátborzongató, élethű akciófigurát kínálja a Predator rajongóknak. Ha te is nagy rajongója vagy a Predator filmeknek és játékoknak, akkor ennek az Ultimate Elder Predator figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 20 300 Ft
 • Új

Ultimate Snake Predator...

Újabb hardcore gyilkológép csatlakozik a NECA akciófigurák csapatába. Az 1987-es Predator korszakalkotó akciófilm volt és mára klasszikusként tartják számon, és persze szintén sikert arató utódai követnek. A NECA pedig most ezt az igazán hátborzongató, élethű akciófigurát kínálja a Predator rajongóknak. Ha te is nagy rajongója vagy a Predator filmeknek és játékoknak, akkor ennek az Ultimate Snake Predator figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 20 300 Ft
 • Új

Ultimate Boar Predator...

Újabb hardcore gyilkológép csatlakozik a NECA akciófigurák csapatába. Az 1987-es Predator korszakalkotó akciófilm volt és mára klasszikusként tartják számon, és persze szintén sikert arató utódai követnek. A NECA pedig most ezt az igazán hátborzongató, élethű akciófigurát kínálja a Predator rajongóknak. Ha te is nagy rajongója vagy a Predator filmeknek és játékoknak, akkor ennek az Ultimate Boar Predator figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 19 200 Ft
 • Új

Spartan Yoroi szobor - Halo...

Ha neked is nagy kedvenced a Halo Trilogy játék és a samurai-ok, akik mindenre képesek, hogy klánjukat megvédjék, akkor most végre beszerezheted te is a Dark Horse Comics-tól a legújabb Spartan Yoroi szobrot. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas játéksorozatnak, akkor ez a szobor nem hiányozhat a polcodról neked sem!

Ár 34 500 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4