Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Kategóriák

Kategóriák

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Méretarány

Méretarány

Ár

Ár

 • 2 000 Ft - 4 800 000 Ft

Aktív szűrők

Gorr Akciófigura 1/6 - Thor...

A Sideshow és a Hot Toys stúdiója elhozta Neked a következő darabot a Thor gyűjteményedbe! Egy halálos és borzongató lény, Gorr, eltökélte, hogy megöl minden istenséget az univerzumban… A Thor: Love and Thunder című filmben szereplő főgonoszt Christian Bale alakítja, ez a gondosan megformált, kb. 30 cm-es akciófigura az ő karakterének pontos mása. Ruhája mestermunka, ahogy a testén kialakított sebhelyek, az arca, fogai és a mozgatható szemei is. A fantasztikus figura mellé jár pár kiegészítő is - egy ép Necrosword kard, egy csatában eltört Necrosword, egy nyaklánc és Thor legendás Stormbreaker fegyvere. Egészítsd ki a kollekciódat ezzel az alkotással!

Ár 171 200 Ft
 • Új

Mothman Szobor 21 cm -...

A Mothman ikonikus és igéző vörös szemeivel és kitárt szárnyaival várja az elkötelezett kultusz-hívőket. Megviselt ezüstözése, és kopottas talapzata mind arra utalnak, hogy egy régi, szebb idő relikviáját látod… Ez a kb. 21 cm-es, lenyűgöző részletekkel megalkotott darab a Fallout 76 játék szobrának replikája. Állítsd ki a szobádban, elképesztően fog mutatni!

Ár 59 900 Ft
 • Új

Deathclaw Trófea - Fallout...

Ez a 3D-be kinyúló falidísz a legmenőbb dekorációja lehet az otthonodnak! Az iszonyatos Deathclaw fej háromdimenziós replikája igazi tiszteletet kölcsönöz majd a nappalidnak… A szépen megmunkált, kb 30x28x27 cm-es darab minden részlete (a hegyes fogaktól a félelmetes szarvakig) lenyűgözően élethű. A falidísz hátára erősített kapcsoknak köszönhetően könnyedén a falra akaszthatod majd!

Ár 86 900 Ft
 • Új

Vault Boy Acquired Taste...

Ez a Gruesome Deaths szobor kb. 8 cm-es, és a Vault Boy-t ábrázolja, ahogy azon töpreng, vajon megkóstolja-e a tányérján lévő levágott lábfejet, vagy inkább passzoljon… A kis szobrot kézzel festették szürkeárnyalatosra, akárcsak a S.P.E.C.I.A.L. oktató videóit.

Ár 28 900 Ft
 • Új

Vault Boy Need a Hand...

Ez a kis számozott, és 900 példányszámban limitált kb. 10 cm-es, minőségi szobor a Fallout játék nyomán készült, egyszerű részletekkel és kedves formatervezéssel. Akár figyelmeztetésnek is veheted, hogy mi történik azokkal, akik felkészületlenül lépnek a Wastelandre!

Ár 23 600 Ft
 • Új

Arwen's Rohirrim Helm...

Ez itt a pontos mása Arwen harci sisakjának a Gyűrűk Ura: Két Torony című film Helm-szurdoknál történt csatajelenetéből. Nem igazán rémlik, hogy Arwen ott lett volna ennél a csatánál, igaz? Nem véletlenül, a forgatókönyvnek ez a jelenete végül kimaradt a forgatásból, azonban olyan sokáig terveztek vele, hogy a kosztümöket és a kellékeket elkészítették. A Weta Workshop most ezt a különlegességet hozza el Neked, 1:4-es arányban, vagyis kb 14 cm-es méretben, veheted szemügyre és állíthatod ki Arwen harci sisakját!

Ár 48 400 Ft
 • Új

Crown of King Théoden...

A Gyűrűk Ura trilógia eseményei alatt Rohan felett Théoden kirány uralkodik. Szauron sötét mágiával és hűséges alattvalójával, Gríma segítségével mérgezi meg a király elméjét, így viszályt szít Théoden és legerősebb harcosai között, valamint romlásba akarja dönteni az országot… Azonban Fehér Gandalf megszabadítja a királyt a szörnyű uralom alól, és újra önmaga lesz, készen áll a harcra a sötét úr ellen! Ez a kb. 12 cm-es, 1:4-es arányú replika Théoden király különleges koronáját mintázza. A neves Weta Workshop által tervezett, limitált darabszámú (összesen 750 db készül belőle) korona polystone replika a filmben szereplő darab pontos mása, ha szeretnéd a gyűjteményedben tudni, akkor csapj le rá hamar!

Ár 48 400 Ft
 • Új

Sasuke Uchiha Pop Up Parade...

A Pop Up Parade szobrokat nagyon szeretjük, hiszen a legtöbb anime és manga legfontosabb szereplője beszerezhető már ebben a kollekcióban, így egy csodálatos gyűjteményt tudunk összeállítani a kedvenc karaktereinkből! Most Sasuke Uchiha, a harcos lett elérhető egy kb. 17 cm-es szobor formájában, mely hűen tükrözi az animében látott külsejét és jegyeit. Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel az új darabbal!

Ár 20 200 Ft
 • Új

Guilty Princess Maidroid...

Ha szeretsz modellezni, és az animék is a kedvenceid, akkor ezt a darabot imádni fogod! Most összeállíthatod a The Chainsaw Man című anime sorozat szereplőjének szoborszerű mását. A pad-printing technikával készült darabokat könnyen összeillesztheted, biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogod ezt az időtöltést! A modell összeszereléséhez szükséges festéket és eszközöket nem tartalmazza a csomag, csak a szobor darabjait.

Ár 34 300 Ft
 • Új

Talking Tiffany Baba 38 cm...

Tiffany a sorozatgyilkos Charles Lee Ray hűséges és odaadó barátnője volt. Amikor a férfi lelke egy játékbabába kerül, és meggyilkolja Tiffanyt is, a lány lelke egy másik babába utazik… Most ennek a babának a mása a Tiéd lehet, a kb. 38 cm-es, 9 pontban mozgatható figura menyasszonyi ruhát visel bőrdzsekivel és ’Tiff’ feliratos nyaklánccal, és 6 vérfagyasztó mondatot ismétel hangosan a filmből… Vásárold meg, és állítsd ki a párjával, Chucky-val együtt!

Ár 45 900 Ft
 • Új

Talking Chucky Baba 38 cm -...

Hogyan teszel még iszonyatosabbá egy már amúgy is szörnyen félelmetes, kb. 38 cm-es gyilkos játékbabát, akinek a belsejében egy sorozatgyilkos lelke lakik? Szólaltasd meg! Ez a mozgatható, textilruhába bújtatott Chuky baba 7 hátborzongató mondatot ismétel el a horrorfilmek jeleneteiből… Az üvegszemű, minőségi baba egy műanyagkést is szorongat a kezében (biztos, hogy semmi jóra nem használja majd), és egy igazi gyűjtői, ablakos dobozban érkezik hozzád.

Ár 55 200 Ft
 • Új

Asuka Langley Szobor 1/7 -...

A Rebuild of Evangelion anime főhőse, Asuka Langley most egy kb. 23 cm-es szobor formájában pózol. Piros, szétszaggatott overálja, és kesze-kusza frizurája mind az anime második felében látható, már felnőtt Asuka karaktérehez hűen lett megformálva. Ha Te is szereted Asukát, akkor ez a csodásan megalkotott szobor csak Rád vár!

Ár 104 900 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4