Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Hasznos információk a megrendelés leadása előtt

Kérjük figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatót!

Először is köszöntünk a Galaxy Sötét Oldalán, ahol az előrendelhető, gyűjtői figura ajánlatainkat találod! Emellett ha kérdéssel, kéréssel fordulnál hozzánk, a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén tudod ezt megtenni!

Alább olyan fontos információkat találsz, ami egyszerűbbé és gördülékenyebbé teszi számodra és számunkra is az előrendelés folyamatát. Kérjük olvasd el figyelmesen, hogy biztonságosan fizethess, és biztosan megkapd a vágyott figurát vagy szobrot időben.- Az oldalon való rendeléshez regisztráció szükségesErre azért van szükség, hogy hosszabb idő elteltével is biztosan nyomon követhesd rendelésed állapotát és nekünk is meglegyen minden szükséges adatod, hogy kapcsolatba léphessünk veled. (Tehát a weboldalon vendégként, levélben, vagy telefonon leadott előrendelést vagy megtett előjegyzést sajnos nem tudunk elfogadni és formális igényként kezelni.)- 2021.02.16-tól minden termék ára Forintban van megadva és Forintban is fizetendőAzért döntöttünk így, mert az előrendelési és a termék átvétele, tehát a teljes ár kifizetése közt hónapok, más esetben akár évek is eltelhetnek. Emellett, termékeinket dollár és/vagy euró alapon szerezzük be, így a piac változásaiból eredő árfolyamkockázat, utólagos egyeztetés és pótlás veszélye egyikünket sem fenyegeti.

Amennyiért megrendeled a figurát most, annyiért fogod megkapni akkor is ha két év múlva lesz elérhető a termék.

Szerencsére aggodalomra semmi ok: hisz a modern banktechnikai eszközöknek (mobil és  -netbank) köszönhetően nem kell külön euró alapú számlát fenntartanod, az előleget és a majdani végösszeget is egyszerűen átutalhatod saját forint alapú számládról netbankodon keresztül a számlaszámunkra.

Előrendelés esetén erre a számlaszámra fogjuk kérni az összeget, amit természetesen levélben is megküldünk majd:

Számla tulajdonos: Galaxy Játékáruház Kft. 1152. Budapest Szentmihályi út 167-169.

Pénzforgalmi jelzőszám / számlaszám: 11600006-00000000-95334879

Nemzetközi utaláshoz:  IBAN: HU67 1160 0006 0000 0000 9533 4879

Számlavezető bank: Erste Bank Hungary Zrt.

Swift: GIBAHUHB

Az előleget pedig letétbe helyezzük, melyre a következő pontban érvényes szabályok lesznek iránymutatóak.

(kérjük az utalás részleteiről és a váltásból adódó költségeidről érdeklődj saját bankfiókodnál!)- A rendelés menete, avagy hogyan "foglalózz" egy terméket:- Böngéssz és tedd a kosaradba a választott figurát, szobrot, diorámát vagy replikát.

- A terméklapon lévő ár lesz a termék kiskereskedelmi fogyasztói ára

- Menj a rendelési oldalra és add meg az adataidat, így egy fiókot is létrehozunk neked az első előrendeléseddel egy időben

- Ellenőrizz minden adatot (kérlek, ne hagyatkozz a böngésződ automatikus kitöltésére) cím, számlázási cím, email cím, telefonszám.

- Add le az előrendelésed bank előreutalással, és máris küldjük a díjbekérőt

- Az banki előreutalásra 5 munkanap áll rendelkezésedre. Miután megérkezett hozzánk az előleg, fogadjuk a előrendelésed és létrejön a szerződés.A szabály a következő


minden leadott előrendelés végösszegének 20%-át kérjük el előlegben, melyről a pénz befizetését követően előlegszámlát állítunk ki. A fennmaradó 80%-ot pedig a termék beérkezését követően fogjuk elkérni, melyről telefonon és e-mailben is tájékoztatunk.

Ez azt jelenti, hogy a befizetett 20% foglalónak minősül, és mindaddig megtartjuk míg a termékoldalon jelzett hónapban meg nem érkezik a termék.

Amennyiben időközben bármilyen okból meggondolnád magad, a befizetett összeg felét, azaz a teljes vételár 10%-át megtartjuk, a másik felét visszautaljuk a számládra. (lásd az általános szerződési feltételeket a jogi alapok végett)

- A jelzett érkezést követően kiküldjük a fennmaradó 80%-ról a díjbekérőt

- A befizetést követően veled egyeztetve kiküldjük a megrendelt figurát.

- Ekkor egy előlegszámla összegével csökkentett végszámlát is kiadunk és kiküldünk a csomaggal, vagy elektronikus formában.- Mi a Te biztosítékod?- A termék adatlapon láthatod a beérkezés várható dátumát (év.hónap) előrendeléskor erre szerződünk.

- Amennyiben a jelzett hónap utolsó napja előtt meggondolod magad, az előleg felét kapod vissza fent jelzett módon.

- Amennyiben a termék bármi okból késik, úgy a jelzett hónap utolsó napját követő naptól szabadon felmondhatod az előrendelésed, és a teljes összeg visszajár!

- Sajnos néha előfordul, hogy egy előrendelt termék a gyártóra, licencre vonatkozó probléma miatt mégsem jelenik meg. Ez vis major helyzet, s természetesen ez esetben nem is kell külön felmondanod az előrendelést, a teljes összeget azonnal visszautaljuk a számládra, melyről előzetesen írásban és telefonon tájékoztatunk.- Néhány szó a szállításról
KÖZKÍVÁNATRA (0-400.000 Ft) figurák esetében bruttó 1500 Ft szállítási díjat számítunk fel, és ezeket a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz.

FONTOS!!! Ez az összeg összeg különböző tételenként értendő!

Mivel a gyűjtői termékek más-más megjelenési időponttal bírnak, jellemzően előfordulhat több hónapos különbség is, így nem tudjuk vállalni, hogy az utolsó termék beérkezését követően egyszerre jussanak el hozzád a megrendelt termékek. Azt gondoljuk, hogy talán te sem szeretnél ennyit várni az áhított darabokra.

FIGYELEM! A TERMÉK BEÉRKEZÉSÉT (ÉS KIÉRTESÍTÉST) KÖVETŐEN 30 NAPOD VAN A FENNMARADÓ ÖSSZEG KIFIZETÉSÉRE!

ELLENKEZŐ ESETBEN A RENDELÉSED TÖRÖLJÜK ÉS A BEFIZETETT ELŐLEG TELJES ÖSSZEGÉT ELVESZÍTED!

- Bolti átvétel lehetőségeTermészetesen lehetőséget biztosítunk bármely üzletünkben a személyes átvételre. Alapértelmezett (és leggyorsabb) átvételi lehetőség központunkban az Asia Centerben van. Ha ettől eltérő módon, más üzletünkben szeretnéd átvenni a figurádat, kérjük jelezd nekünk és leszervezzük számodra.

(Azonban így az átvételi idő meghosszabbodhat akár 1-2 héttel is)

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4