Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Furyu

Yuuki szobor - Sword Art...

A Furyu újabb Noodle Stopper-rel kedveskedik a Sword Art Online rajongóknak, most a II. részből Yuuki-t ültethetjük a polcunkra. Neked is nagy kedvenced ez a kedves és aranyos lány, aki megpróbált minden lehetőséget megragadni, hogy halála előtt megtegyen mindent amit szeretne és kibontakozhasson? Akkor ez a figura nagy kedvenced lesz.

Ár 8 800 Ft
  • Új

Sakura Miku Wink Ver....

A Taito Noodle Stopper vonalához újabb Sakura Miku csatlakozik, a rajongók nagy örömére. Ez a cuki, játékos kis Miku most a polcodról kacsinthat majd rád minden nap, ennek te sem tudsz ellenállni, igaz?

Ár 8 800 Ft
  • Új

Kal'tsit szobor - Arknights...

Neked is nagy kedvenced a népszerű Arknights játék? Kedveled akkor te is ezt az aranyos karaktert, Kal'tsit-et, aki egy remek healer karakter, tökéletes support a csapatodba. Ráadásul most cuki noodle stopper formában is hozzáadhatod a gyűjteményedhez.

Ár 9 500 Ft
  • Új

Amiya szobor - Arknights -...

A Furyu újabb meglepetéssel kedveskedik a hatalmas népszerűségnek örvendő Arknights játék rajongóinak, ezúttal egy noodle stopper figurát ültethetünk polcunkra. Amiya a Rhode Island vezetője, elkísér téged és veled harcol. Toborozd be te is ezt az imádni való nyuszilányt a csapatodba.

Ár 9 500 Ft
  • Új

Galleu Rem Wedding Dress...

Rem egy nagyon cuki lány, akinek komplexusai vannak a kis mellmérete miatt, és kifejezetten féltékeny Shera-ra, úgy érzi hátrányból indul Diablo-ért. Ha te is nagy rajongója vagy ezeknek a cuki lányoknak és ennek a mókás sorozatnak, akkor ez a Wedding Dress verziós figura nagy kedvenced lesz. 

Ár 80 000 Ft

Tamaki Iroha Swimsuit Ver....

Iroha kedves, félénk lány, aki rengeteget törődik barátaival, és bármikor kész segíteni. Ráadásul nagyon határozott és kitartó, mindenáron vissza akarja az emlékeit szerezni, és megtudni, hogy miért lett Magical Girl, mi volt a kívánsága. Ha neked is nagy kedvenced a Puella Magi Madoka Magica Side Story Magia Record, akkor ez az aranyos fürdőruhás Iroha figura nem hiányozhat a polcodról.

Ár 75 500 Ft

Kaname Madoka Kimono Ver....

Madoka egy aranyos lány, aki mindig készen áll segíteni barátainak és megvigasztalni őket. Kedves és önfeláldozó, de elég félénk és nincs sok magabiztossága. Ha neked is egyik kedvenc sorozataid egyike a Puella Magi Madoka, akkor ez a cuki figura nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 85 500 Ft

Liscia Elfrieden szobor -...

Liscia hercegnő, Albert Elfrieden király lánya. Erős egyénisége van, tudja mit akar, és remek szociális érzékei vannak. Ha te is kedveled a How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom sorozatot, és Liscia is nagy kedvenced, akkor ez a figura nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 93 000 Ft

Gojo Satoru - Unlimited...

Neked is nagy kedvenced Gojo-sensei, ez a hírhedt jujutsu sorcerer, aki nem csupán hatalmas erejéről, de rettenetes modoráról is ismert?  Ő a Tokyo Metropolitan Curse Technical College-ben az első éves YujiNobara és Megumi tanára és mentora. A Furyu egy újabb különleges figurát hoz a rajongóknak, ezúttal ezt a különleges Unlimited Curses verziós Gojo-sensei-t adhatod a gyűjteményedhez.

Ár 81 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4