Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Furyu

Rem Egg Art Ver. szobor -...

Egy újabb különleges és látványos Rem figura érkezik a Re:ZERO Starting Life in Another World sorozatból. Ha neked is nagy kedvenced a mindig kedves és szolgálatkész Rem, akkor ez a gyönyörűen kidolgozott, meseszép tojásban ücsörgő Rem biztosan neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 134 900 Ft

Rodney Palace Brightness...

Ismételten egy újabb Azure Lane karakter érkezik a Furyu-tól, most Rodney Palace Brightness csatlakozhat csapatodhoz egy igazán gyönyörű menyasszonyi ruhában. Ha te is rajongója vagy az Azure Lane játéknak, és ennek a tüneményes kis karakternek, akkor ez a darab nem maradhat ki a gyűjteményedből!

Ár 154 600 Ft

Albedo életnagyságú...

Az Overlord rajongóinak nagy meglepetésére a Furyu egy nem mindennapi különlegességet hoz, méghozzá egy hatalmas életnagyságú Albedo mellszobrot! Albedo kedves, kötelességtudó és nagyon hűséges. Ő felügyeli Nazarick sírjának őrzőit. Ha te is nagy rajongója vagy az Overlord-nak, akkor ez a lehengerlően gyönyörű és méretes Albedo mellszobor új kedvenc darabja lesz gyűjteményednek!

Ár 2 863 000 Ft

Super Sonico Red Ver....

A hatalmas népszerűségre való tekintettel a Furyu most egy újabb verziót is készített a nyuszifüles Super Sonico szériából. A töretlen népszerűségnek örvendő Super Sonico most egyik legnépszerűbb verziója lett ez a cuki csábító Super Sonico Red Ver. BiCute Bunnies figura. Ne maradj le róla, szerezd be te is gyűjteményedbe!

Ár 11 200 Ft

Dinner Party Embalmer Aesop...

Furyu újabb figurát kínál a hatalmas népszerűségnek örvendő Identity V játék rajongóinak, ezúttal egy Dinner Party Embalmer Aesop Carl Noodle Stopper figurát ültethetünk polcunkra. Aesop, avagy a játékban Embalmer néven is ismert karakter egy difficulty level 1.5 Survivor, akinek egyik különleges képessége, hogy egy koporsót tud előhívni, mellyel önmagát, vagy akár egy csapattársát is képes megmenteni. Toborozd be te is csapatodba Aesop Carl-t is!

Ár 10 500 Ft

Dinner Party Photographer...

A Furyu újabb figurát kínál a hatalmas népszerűségnek örvendő Identity V játék rajongóinak, ezúttal egy Dinner Party Photographer Joseph Desaulniers Noodle Stopper figurát ültethetünk polcunkra. Joseph, avagy a játékban Photographer néven ismert karakter egy difficulty level 2.5 Hunter, aki egy igen komplex skill-ekkel rendelkező karakter, fancy 18.-ik századi öltözetben. Toborozd be te is csapatodba Joseph-et!

Ár 10 500 Ft

Virginia Robertson szobor -...

Virginia Robertson, avagy nick nevén Ginny, a Music Squadron egyik boszorkánya, a Luminous Witches sorozat főszereplője. Barátságos és kedves, mindenkit kedvel a bandában. Ha te is nagy rajongója vagy az Luminous Witches-nek, akkor ez az aranyos és vidám Ginny figura neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 123 700 Ft

Ichigo szobor - Tokyo Mew Mew

Momomiya Ichigo a Tokyo Mew Mew főszereplője, aki egy kedves, odaadó lány. Egy földrengés következtében egy bizonyos szérumot kap, amitől különleges erő ébred fel benne. Erejét arra használja, hogy megmentse és védelmezze a barátait és környezetét. Ha neked is gyerekkori nagy kedvenced a Tokyo Mew Mew, akkor ennek a cuki, nosztalgikus Ichigo figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 128 500 Ft

Albedo Japanese Doll -...

Albedo kedves, kötelességtudó és nagyon hűséges. Ő felügyeli Nazarick sírjának őrzőit. Ha te is nagy rajongója vagy az Overlord játékoknak, akkor ez a hatalmas, kézzel varrt japán kimonós Albedo figura garantáltan új kedvenc darabja lesz gyűjteményednek!

Ár 1 293 200 Ft

CZ2128 Delta szobor - Overlord

Delta egy automaton, aki a Pleiades Six Stars battle maid egyike, a Nazarick sírjának egyik őrzője. Kiemelkedően magas Karma-val rendelkezik, elég szótlan és érzelemmentes. Ha te is nagy rajongója vagy az Overlord játékoknak, akkor ez az aranyos CZ2128 Delta figura neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 121 000 Ft

Pochita életnagyságú figura...

Denji apja amikor meghalt kiskorában, csupán hatalmas adósságot hagyott maga után. Mikor találkozik Pochita-val, Devil Hunter lesz belőle, hogy törlessze az adósságát amíg el nem árulják és meg nem hal. Viszont Pochita lesz a szíve és végül Public Safety Devil Hunter lesz belőle. Ha te is imádod a Chainsaw Men sorozatot és az aranyos. de gyilkos erejű kis Pochita-t, akkor ez az életnagyságú figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 110 400 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4