Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint First 4 Figures

Blue-Eyes White Dragon...

A töretlen népszerűségnek örvendő Yu-Gi-Oh! sorozat és játék rajongóinak most újabb különlegesség érkezik a First 4 Figures-től, méghozzá a legendás Blue-Eyes White Dragon Silver Edition-ben. Ha te is Yu-Gi-Oh!-n nőttél fel, imádtad a sorozatot és a kártyákat, akkor ez az OP karakter a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 46 200 Ft

Nameless King szobor - Dark...

A hatalmas népszerűségnek örvendő Dark Souls játéksorozat rajongóinak nagy örömére újabb szuper élethű figura érkezik a First 4 Figures által. Nameless King, avagy King of the Storm az egyik boss a játékban, akit különösen nehéz legyőzni, főleg szárnyasán. Ha neked is nagy kedvenced a Dark Souls és egy igazán különleges darabot keresel gyűjteményedbe, akkor ennek az ikonikus és lehengerlő figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 513 900 Ft

Crash Bandicoot szobor -...

A klasszikus videójátékok egyik királya Crash, aki brutál sebességgel és ügyességgel száguld be a célba. Ha neked is nagy kedvenced ez a PS és Xbox klasszikus, és te is végigjátszottad nem egyszer a sorozatot, akkor ez figura a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 30 000 Ft

Soldier Conker szobor -...

Soldier Conker érkezik egyenesen a játék 8.-ik fejezetéből, a This is War-ból! Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas játéknak és imádod ezt a különc mókust, akkor ez a menő figura a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 215 800 Ft

Link szobor - The Legend of...

Egyszer régen történ egy óriási katasztrófa, ami Calamity-ként maradt meg a köztudatban. Ezen katasztrófa hatására Hyrule királysága összeomlott. Történetünk a Calamity után 100 évvel játszódik Link-kel a főszerepben, miután hosszú álomból ébred a földalatti romok tövében. Link hamarosan egy misztikus hang hallatán kalandra kel... Ha te is nagy rajongója vagy a Zelda játékoknak, akkor ez a figura a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 35 400 Ft

Death szobor - Darksiders

Death a Darksider II játszható főhőse, aki egy nyugodt, arrogáns, szarkasztikus, rideg és számító alak. Célja érdekében bármire képes, legyen az szó pusztításról, gyilkolásról... Ha neked is nagy kedvenced ez az izgalmas játék, akkor Death a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 238 700 Ft

Shadow the Hedgehog Chaos...

Te is már kiskorod óta nagy Sonic rajongó vagy? Akkor garantáltan nagy kedvenced lesz ez a különleges Shadow the Hedgehog Chaos Control szobor. Hiszen ez az ikonikus képesség a Chaos Control képes a teret és időt manipulálni, így például teleportáláshoz tökéletes ez az erő. Most pedig a First 4 Figures jóvoltából akár a polcodra is kiköthet ez a menő Shadow szobor. 

Ár 174 000 Ft

Super Shadow szobor - Sonic...

Amikor megszerzi Shadow a hét Chaos Emeralds erejét, fekete külseje arannyá válik, ragyogó aura veszi körül és hihetetlen erőre tesz szert. Ha neked is nagy kedvenced ez a klasszikus Sega játék és már régóta nagy rajongója vagy, akkor végre beszerezheted ezt a különleges Super Shadow verziós szobrot is gyűjteményedbe.

Ár 174 000 Ft

Red Pyramid Thing szobor -...

Ha szóba kerül a Silent Hill sorozat talán mindenkinek a legsikeresebb második rész és annak ikonikus réme a Red Pyramid Thing vagyis a Pyramid Head jut elsőre eszébe. A First 4 Figures jóvoltából most a te gyűjteményedben is megelevenedhet a James Sunderland bűntudatából született rettenetes lény. 

Ár 178 000 Ft

Thyme Scarborough Fair...

First 4 Figures a hatalmas népszerűségnek örvendő akció-kaland hack and slash videójátékból a Bayonetta-ból egy különleges replikát kínál a rajongóknak. Ha te is izgatottan követted ennek a különc Umbra Witch-nek a történetét, és lelkesen harcoltad végig a játékot, akkor ennek az ikonikus fegyver replikának te sem fogsz tudni ellenállni.

Ár 159 000 Ft

Sage Scarborough Fair...

First 4 Figures a hatalmas népszerűségnek örvendő akció-kaland hack and slash videójátékból a Bayonetta-ból egy különleges replikát kínál a rajongóknak. Ha te is izgatottan követted ennek a különc Umbra Witch-nek a történetét, és lelkesen harcoltad végig a játékot, akkor ennek az ikonikus fegyver replikának te sem fogsz tudni ellenállni.

Ár 159 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4