Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Diamond Select Toys

Iron Giant Select...

Neked is nagy kedvenced a Szuper Haver, ez a klasszikus és  megható rajzfilm? Ki ne szeretné ezt a kedves történetet, melyben főhősünk egy nap találkozik és megismer egy hatalmas robotot, aki úgy viselkedik, mint egy nagy gyerek. Gyorsan kötődés alakul ki közöttük, de egy gigantikus robotot nem lehet csakúgy otthon rejtegetni... Ha te is nagy rajongója vagy a The Iron Giant filmnek, akkor ennek az aranyos figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 14 800 Ft

The Green Goblin mellszobor...

Norman Osborn, avagy Zöld manó dr. Mendel Stromm-mal alapított közös céget, de kapzsisága miatt Stromm-ot börtönbe juttatta, hogy megszerezzen mindent magának. Osborn létrehozott Stromm meglévő terve alapján egy szérumot, mely zöld színűre változott, és felrobbant Osborn kezében. A szérum megnövelte Norman erejét, de őrültté és kordában tarthatatlanná tette. A Diamond Select Toys jóvoltából a te is beszerezheted Green Goblin-t kedvenceid mellé a gyűjteményedbe, méghozzá egy 1/2-es mellszobor formájában!

Ár 57 000 Ft

The Thing mellszobor -...

A Lény, avagy Ben Grimm egy kutató és űrhajós volt aki egy utazás során a kozmikus sugárzás hatására mutáción esett át és barátaival együtt életük örökre megváltozott. A Diamond Select Toys jóvoltából a te is beszerezheted őt kedvenceid mellé a gyűjteményedbe, méghozzá egy 1/2-es mellszobor formájában!

Ár 59 800 Ft

Green Goblin szobor -...

A Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalához újabb tag csatlakozik, méghozzá Green Goblin. Norman Osborn, avagy Zöld manó dr. Mendel Stromm-mal alapított közös céget, amit Stromm-ot börtönbe juttatva irányítása alá is vont. Osborn létrehozott Stromm meglévő terve alapján egy szérumot, mely zöld színűre változott, és felrobbant Osborn kezében. A szérum megnövelte Norman erejét, de őrültté és kordában tarthatatlanná tette. Ha te is feldobnád a polcod egy őrülten jó figurával, akkor ez a Green Goblin egy tökéletes választás számodra!

Ár 43 800 Ft

Psylocke szobor - Marvel...

A Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalához most csatlakozik Elisabeth Braddock, avagy Psylocke is. Fiatal korától kezdve hányatott sorsa volt, hiszen meghaltak szülei, ráadásul különleges és hihetetlen erős pszichés mutáns képességei miatt mindenki meg akarta magának szerezni Betsy-t. Persze végül ő is az X-Men-eknél köt ki, és rendkívülien erős tagja lesz a csapatnak. Ha neked is nagy kedvenced Psylocke, akkor ez a szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 19 800 Ft

Beta Ray Bill szobor -...

Érkezik Beta Ray Bill is a Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalához. Beta Ray Bill a bajnok Thor erejével rendelkezik, Odin kalapácsának erejével harcol, ugyanakkor másik világból származik. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, és nagy kedvenced ez a nem hétköznapi hős, akkor Beta Ray Bill a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 19 800 Ft

Professor X mellszobor -...

A Diamond Select Toys X-Men Marvel Animated Series mellszobor vonalához most csatlakozik Professor X, avagy Charles Xavier is. Professor X egy nagyon erős telepatikus képességekkel rendelkező mutáns, egyben kutató és mutáns szakértő is, akinek célja, hogy a normál emberek a mutánsokkal megértsék és támogassák egymást, békében együtt tudjanak élni. Ha te is nagy X-Men rajongó vagy, akkor Professor X nem hiányozhat mutánsaid éléről polcodon!

Ár 31 200 Ft

Snake Eyes Animated DCD...

Snake Eyes, G.I. Joe ninjája a sötétben némán lopakodik be a Diamond Select Toys kínálatába, kedvenc farkasával. Ha te is imádod ezt a titokzatos és halálos párost, akkor ez a különleges 40th Anniversary szobor nem maradhat ki a gyűjteményedből!

Ár 18 600 Ft

Doctor Strange Szobor 25 cm...

Készülj fel a Multiverzumba való belépésre! Doctor Stephen Strange egy misztikus portálon lép át ebben a vadonatúj Gallery Diorama-ban, amelyet a Marvel Cinematic Universe következő filmje ihletett! A körülötte örvénylő narancssárga energia, a szélben lobogó köpeny, részletgazdag szobrászattal és festéssel rendelkezik. Színes ablakos dobozba csomagolva érkezik. A Gentle Giant Studios faragta az alapot! Ha neked is nagy kedvenced Strange, akkor ne maradj le erről a remek diorámáról! 

Ár 17 400 Ft

The Baroness Szobor 23 cm -...

A legújabb G.I. Joe Gallery Diorama, Destro kedvence, a bárónő éppen átugrik egy elesett BAT androidon, miközben fegyverével egy láthatatlan ellenségre lő. Ez a szobor kiváló minőségű PVC-ből van öntve, és körülbelül 23 cm magas. Színes ablakos dobozba csomagolva érkezik. Uriel Caton tervezte, Sam Greenwell faragta az alapot. Ha neked is elnyerte a tetszésedet, ne maradj le róla! 

Ár 22 200 Ft

Storm Szobor 29 cm - Marvel...

Az X-Men istennője kavargó felhőből emelkedik ki ebben a vadonatúj Gallery Diorama-ban! Ez a körülbelül 29 cm magas Ororo Munroe-t, más néven Storm-ot ábrázoló szobor kiváló minőségű PVC-ből készült, és részletes szobrászati ​​és festési felületekkel rendelkezik. Caesar tervezte, Alejandro Pereira pedig az alapot faragta. Ha neked is elnyerte a tetszésedet, ne maradj le róla! 

Ár 22 200 Ft

Silver Surfer Szobor 30 cm...

Vigyázz Thor, jön a szörfös és hihetetlen sebességgel csapódik le a felszínre! Silver Surfer csillogó szörfdeszkáját lovagolja meg ebben a dinamikus szoborban. Clayburn Moore kézzel faragta a klasszikus Marvel Comics borító alapján, ez a szobor tökéletes párt alkot a Premier Collection Thor szoborral. 3000 darabra limitált kiadás, és egy eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal is ellátták.

Ár 64 500 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4