Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Diamond Select Toys

Scorpion mellszobor -...

Hanzo Hasashi, avagy ismert nevén Scorpion visszatér a holtak közül, hogy a Mortal Kombat világában harcoljon. Megszállottan bosszút akar állni családja és klánja halála miatt. Ha te is nagy rajongója vagy a Mortal Kombat játéknak és filmeknek, akkor most a Diamond Select Toys jóvoltából, egy hatalmas 1/2-es mellszobrot szerezhetsz be gyűjteményedbe kedvenc hősödről.

Ár 52 000 Ft
  • Új

Beast szobor - X-Men Marvel...

Érkezik Beast is a Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalához, aki éppen nagyban gyakorol Xavier professzor szuper edző termében. Ha te is nagy X-Men rajongó vagy, akkor ez a Beast figura sem maradhat le a polcodról.

Ár 16 600 Ft

Ghost Spider szobor -...

Végre csatlakozik Gwen is a Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalához. Ha te is imádod Ghost Spider és Spider-Man mókás barátságának történetét, akkor ez a szuper menő Gwen figura nem maradhat ki a Marvel gyűjteményedből.

Ár 16 000 Ft

Dark Phoenix szobor -...

Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor biztosan kedveled a Dark Phoenix Saga-t, melynek középpontjában Jean Grey és titokzatos hatalmas ereje áll. Most a Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalához csatlakozik Jean is, a Dark Phoenix alakjában, ami biztosan nagy kedvenced lesz gyűjteményedben.

Ár 14 500 Ft

Diorama Thanos szobor -...

Thanos vigyorogva áll a legyőzött hősök koponyáin, akik szembe szegültek vele, és megpróbálták megállítani. Azt hiszi legyőzhetetlen, de nem számít rá, hogy érkezik hamarosan a Tony Stark féle csapat... Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor a Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalából Thanos sem maradhat le hőseid mellől a gyűjteményedben.

Ár 14 500 Ft

Iron Man Mark XV szobor -...

Vasember visszatér a klasszikus 90' évek páncélzatában, mely most a Diamond Select Toys Marvel Comic Gallery vonalához csatlakozik többi kedvenc hősödhöz. Ha neked is nagy kedvenced a szarkasztikus, mindent IS megmondó Tony Stark, akkor ez a klasszikus darab nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 14 500 Ft

Goblin Queen szobor -...

Most egy ellenállhatatlanul szexi mutáns lány csatlakozik a Diamond Select Toys Marvel Gallery Diorama vonalához. Ha te is rajongsz Goblin Queen igen izgalmas és sok csavarral teli történetéért, akkor ez a figura nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 18 000 Ft

Agent Venom szobor - Marvel...

Ismételten jön Venom, megállíthatatlanul robban be, ezúttal a Diamond Select Toys Marvel Gallery Diorama vonalába. Őrült, megállíthatatlan, és kész elfoglalni helyét a polcodon. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor ez a darab nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 18 500 Ft

The Nun szobor - Horror...

Az egyik legjobban várt horrorfilm volt Az Apáca, és bár megosztók lettek a vélemények, azért sokak tetszését elnyerte ez a vérszomjas apáca. Ha te is nagy horror rajongó vagy, akkor viszont nem maradhat ő sem a gyűjteményedből.

Ár 16 000 Ft

Storm Shadow mellszobor -...

Storm Shadow a Cobra Commander ninja egy hírhedt testőr és bérgyilkos. Feltett szándéka megtalálni unokabátyja gyilkosát, és ezért bármire képes lenne. De szerencsére Snake-Eyes nem hagyja, hogy legjobb barátja rossz útra térjen. Ha te is imádod ezt a fantasztikus ninja világot, akkor Storm Shadow a G.I. Joe Legends in 3D mellszobor nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 55 900 Ft

Nightcrawler szobor -...

Ki ne bírná Nightcrawler-t, ezt az élénk, mókás X-Men-t, aki mindig jókedvre deríti a többieket, ráadásul teleportációs képessége igencsak jól szokott jönni. Bár Xavier professzor különleges karperece segítségével átlag emberi formában is meg tud jelenni, ha kerülni a karja a feltűnést, de azért mégiscsak szeret önmaga lenni, és rajongói is kék kis szőrös ördögfiókaként kedvelik igazán. Ha neked is nagy kedvenced Nightcrawler, akkor ezt a szobrod imádni fogod, hiszen fantasztikusan kifejezi dilis, aranyos személyiségét.

Ár 18 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4