Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Prime1 Studio

Blue szobor - Open Mouth...

Lehetsz igazi alfa de minden alfa mögött áll egy támogató nőstény, nincs ez másképp Owen Grady esetében sem, hiszen Blue mindenben támogatja Owen-t. Ha szeretnél egy hűséges társat a gyűjteményedbe akkor szerezd be ennek a jó kislánynak az 1/10-es méretarányú mását. 

Ár 52 000 Ft
  • Új

Velociraptor szobor -...

A Velociraptorok világszerte a legismertebb és legnépszerűbb dinoszauruszai. Dr. Alan Grant is nagy fanatikusa volt ezeknek a fantasztikus hüllőknek, és a Jurassic Park ikonikus szimbóluma is lett. Ha te is nagy rajongója vagy a dinoszauroszok és a Jurassic Park világának, akkor ez a darab nem hiányzhat a gyűjteményedből.

Ár 340 000 Ft

Batman Ultimate Bonus...

Prime 1 Studio újabb meglepetéssel áll elő a DC rajongóknak, most kedvenc sötét lovagunkat egy hatalmas, különleges és lélegzetelállítóan drámai szobor formájában szerezhetjük be gyűjteményünkbe. Ha te is régóta követed ennek a sötét bűnüldöző hősnek a történetét, és mindig is a kedvenc szuperhősödként tekintesz és fogsz rá tekinteni, akkor garantáltan ez a Batman Forever szobor lesz a gyűjteményed kedvenc darabja, melyet ráadásul Ultimate Bonus verzióban is beszerezhetsz.

Ár 750 000 Ft

Batman szobor - Batman Forever

A Prime 1 Studio újabb meglepetéssel áll elő a DC rajongóknak, most kedvenc sötét lovagunkat egy hatalmas, különleges és lélegzetelállítóan drámai szobor formájában szerezhetjük be gyűjteményünkbe. Ha te is régóta követed ennek a sötét bűnüldöző hősnek a történetét, és mindig is a kedvenc szuperhősödként tekintesz és fogsz rá tekinteni, akkor garantáltan ez a Batman Forever szobor lesz a gyűjteményed kedvenc darabja.

Ár 565 000 Ft

Nazgul szobor - Lord of the...

A Nazgulok J. R. R. Tolkien, A Gyűrűk Ura trilógiában tűnnek fel. Hajdan az emberek kilenc királyságának uralkodói voltak, akiknek Sauron egyet-egyet adott a Hatalom Gyűrűiből, melyeket Celebrimbor tündekováccsal készíttetett. Kapzsiságukban mindannyian elfogadták a gyűrűket és a Sötét Úr szolgái lettek, aki különleges képességekkel ruházta fel őket. Se nem élők, se nem holtak, Sauron árnyrabszolgái.

Ár 480 000 Ft

Nazgul Bonus Version szobor...

Nazgulok J. R. R. TolkienA Gyűrűk Ura trilógiában tűnnek fel. Hajdan az emberek kilenc királyságának uralkodói voltak, akiknek Sauron egyet-egyet adott a Hatalom Gyűrűiből, melyeket Celebrimbor tündekováccsal készíttetett. Kapzsiságukban mindannyian elfogadták a gyűrűket és a Sötét Úr szolgái lettek, aki különleges képességekkel ruházta fel őket. Se nem élők, se nem holtak, Sauron árnyrabszolgái.

Ár 495 000 Ft

The Joker Say Cheese szobor...

Joker az egyik legfelismerhetőbb figura a DC Comics szuper gonoszai közül akinek a puszta látványa szinte rémálomba illő nem csoda, hogy számtalan álmatlan éjszakát okozott Batman-nek. Ilyen lehetett az is mikor a Sötét Lovag tanítványát megkötözte miközben a szobát elárasztotta az ikonikus nevető gázzal. Ezt a pillanatot elevenítette meg a Prime 1 Studio Say Cheese szobra melynek látványától a te szád is őrült vigyorra húzódik majd. 

Ár 667 000 Ft

Jungle Hunter Predator...

Az 1987-es Predator korszakalkotó akciófilm volt és mára a kult klasszikusok sorát bővíti, talán joggal mondhatjuk, hogy sokunk gyermek és ifjú korát meghatározta ez a remekmű. Ahol az Arnold Schwarzenegger által megformált kommandós Dutch feszült neki a Jungelben vadászó Yautjának. A Prime 1 Studio szobra szinte vissza repít az időben hiszen olyen igényességgel készítették el a ragadozó 1/3-as méretarányú mását mintha csak a képernyőről lépett volna le. 

Ár 1 042 000 Ft

Edward & Alphonse Elric...

A Prime1 Studio most egy klasszikus animéből hoz nekünk egy igazán különleges darabot. A Fullmetal Alchemist egy testvérpárról szól, akik alkímia segítségével halott anyjukat akarták visszahozni, de a dolog rosszul sült el, Edward az egyik kezét és lábát, míg Al az egész testét elveszítette. Utolsó reményük a Bölcsek köve, mely segíthet visszaszerezni testüket. Ha te is izgatottan követted ennek e kedves testvérpárnak a kalandos útját az alkímia világában, akkor ez a különleges led világításos szoborba te biztosan első látásra beleszeretsz.

Ár 412 000 Ft

Steppenwolf Deluxe Bonus...

Te is nagy DC rajongó vagy? A Justice League hőseid mellől rettegett ellenfeleik sem maradhatnak ki a gyűjteményedből. Most a Prime1 Studio egy különleges darabját húzhatod be, egy hatalmas 1/3-as Steppenwolf-ot, méghozzá bónusz kiadásban, cserélhető kezekkel, hogy kedvenc pillanatod örökíthesd meg a polcodon. Ha neked is nagy kedvenced ez a gonosz és sötét isten, akkor ez a szobor nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 776 000 Ft

Gally szobor - Ultimate...

A 2019-es Alita: Battle Angel című film újra sokunk szívébe lopta az amnéziás kiborg lányt.  Az eredeti Japán nyelvű Mangában egyébként Gally-nak hívták. Az angol fordításban kapta meg az Alita nevet. Ezen a magas oktánszámon pörgő kirobbanóan dinamikus szobron azt, láthatjuk milyen az amikor Gally-ban felébred a teljes harci potenciálja és úgy veti csatába magát a védjegyéül szolgáló Damaszkusz pengével a kézben. A szobor ultimate verzióján egy Socket Soldier-en mutatja be a panzer-kunstot, illetve ehhez a verzióhoz jár további egy portré illetve egy pózolható köpeny. 

Ár 610 000 Ft

Gally szobor - Alita Battle...

A 2019-es Alita: Battle Angel című film újra sokunk szívébe lopta az amnéziás kiborg lányt.  Az eredeti Japán nyelvű mangában egyébként Gally-nak hívták. Az angol fordításban kapta meg az Alita nevet. Ezen a magas oktánszámon pörgő kirobbanóan dinamikus szobron azt, láthatjuk milyen az amikor Gally-ban felébred a teljes harci potenciálja és úgy veti csatába magát a védjegyéül szolgáló Damaszkusz pengével a kézben. 

Ár 395 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4