Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Prime1 Studio

Batman Triumphant (Concept...

Prime 1 Studio újabb meglepetéssel áll elő a DC rajongóknak, most kedvenc sötét lovagunk újabb verzióban léphet polcunkra, méghozzá a Jason Fabok által megálmodott különleges dizájnban. Ha te is régóta követed ennek a sötét bűnüldöző hősnek a történetét, és mindig is a kedvenc szuperhősödként tekintesz és fogsz rá tekinteni, akkor garantáltan ez a limitált, hatalmas 1/3-as szobor garantáltan gyűjteményed egyik kedvence lesz!

Ár 865 600 Ft
 • Új

Nathan Drake Deluxe Bonus...

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Uncharted videójáték sorozatból újabb szobor érkezik a Prime 1 Studio-tól, méghozzá a hős Nathan Drake, aki a legszorosabb helyzetben is helyt áll. Ha te is kijátszottad már ezt az izgalmas és kalandos játékot, de nem tudsz ráunni, akkor ez a Nathan Drake Deluxe Bonus Version Premium Masterline szobor az Uncharted 4: A Thief's End Ultimate-ből neked is garantáltan nagy kedvenced lesz!

Ár 871 500 Ft
 • Új

Nathan Drake szobor -...

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Uncharted videójáték sorozatból újabb szobor érkezik a Prime 1 Studio-tól, méghozzá a hős Nathan Drake, aki a legszorosabb helyzetben is helyt áll. Ha te is kijátszottad már ezt az izgalmas és kalandos játékot, de nem tudsz ráunni, akkor ez a Nathan Drake Premium Masterline szobor az Uncharted 4: A Thief's End Ultimate-ből neked is garantáltan nagy kedvenced lesz!

Ár 776 200 Ft
 • Új

Black Adam Champion Edition...

Prime 1 Studio Museum Masterline vonalához most csatlakozik Black Adam is, a hamarosan moziba érkező Black Adam filmből, ahol nem más, mint Dwayne Johnson alakítja majd a főszereplőt. Teth-Adam egy egyiptomi fiú volt, akit Shazam utódjának választott, de Mighty-Adam-ként hatalmas ereje korrupttá tette és mestere ellen fordult... Ha te is nagy DC rajongó vagy, és izgatottan várod már a filmet, melyben megismerkedhetsz Black Adam tragikus és sötét múltjával, akkor ez a Prime 1 Studio Champion Edition szobor neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 1 023 400 Ft
 • Új

Black Adam Vigilante...

A Prime 1 Studio Museum Masterline vonalához most csatlakozik Black Adam is, a hamarosan moziba érkező Black Adam filmből, ahol nem más, mint Dwayne Johnson alakítja majd a főszereplőt. Teth-Adam egy egyiptomi fiú volt, akit Shazam utódjának választott, de Mighty-Adam-ként hatalmas ereje korrupttá tette és mestere ellen fordult... Ha te is nagy DC rajongó vagy, és izgatottan várod már a filmet, melyben megismerkedhetsz Black Adam tragikus és sötét múltjával, akkor ez a Prime 1 Studio Vigilante Edition szobor neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 1 023 400 Ft
 • Új

Penguin (Concept Design By...

Újabb különlegességet kínál a Prime 1 Studio a DC rajkongóknak, ezúttal Pingvin érkezik a híres Jason Fabok által megálmodott dizájn alapján. Fekete kalap, ballonkabát, ódivatú öltözék, esernyő, mogorva arc és hosszú orr... ez bizony nem is lehet más, mint Oswald Cobblepot avagy Pingvin, Batman egyik legádázabb ellensége! Ha te is nagy DC rajongó vagy, akkor ez a különleges limitált darab biztosan a DC gyűjteményed egyik kedvenc darabja lesz!

Ár 910 400 Ft
 • Új

Penguin (Concept Design By...

Újabb különlegességet kínál a Prime 1 Studio a DC rajkongóknak, ezúttal Pingvin érkezik a híres Jason Fabok által megálmodott dizájn alapján. Fekete kalap, ballonkabát, ódivatú öltözék, esernyő, mogorva arc és hosszú orr... ez bizony nem is lehet más, mint Oswald Cobblepot avagy Pingvin, Batman egyik legádázabb ellensége! Ha te is nagy DC rajongó vagy, akkor ez a különleges limitált darab biztosan a DC gyűjteményed egyik kedvenc darabja lesz!

Ár 716 400 Ft
 • Új

Nemesis Deluxe Version...

Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző Nemesis-től. Most Jill mellé beszerezheted Nemesis-t is, hogy kiegészítsd a tökéletes dioráma csapatod. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 909 900 Ft
 • Új

Nemesis szobor - Resident...

Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző Nemesis-től. Most Jill mellé beszerezheted Nemesis-t is, hogy kiegészítsd a tökéletes dioráma csapatod. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 849 700 Ft
 • Új

Jill Valentine szobor -...

Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző zombiktól. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 788 900 Ft
 • Új

Jill Valentine Deluxe...

A Capcom által készített Resident Evil 3 remake-je hatalmas sikert aratott 2020-ban. Rengetegen ragadtak kontrollert, hogy átéljék az ikonikus videojáték borzalmait és meg küzdjenek a Zombik hordáival! Ez utóbbit jelenítették meg a Prime 1 Studios dinamikus diorámáján, melyen az egyik főszereplő Jill Valentine próbál menekülni az őt üldöző zombiktól. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a lélegzetelállító és hatalmas szobor a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 849 700 Ft
 • Új

Wonder Woman Great Hera...

Most egy igazán különleges, gyönyörű és hatalmas 1/4-es Wonder Women szobor érkezik a Prime1 Studio-tól. Ki ne rajongana a DC Comics egyik legfantasztikusabb hősnőjéért, aki gyönyörű, mint Afrodité, bölcs, mint Athéna, és erősebbet üt, mint Herkules. Igen, ő Diana, Themyscira hercegnője, aki rettenthetetlenül küzd a világ megmentéséért. Ha te is nagy DC rajongó vagy, és különleges darabokra vadászol, akkor ez a ledvilágításos Wonder Woman Great Hera Version szobor garantáltan gyűjteményed új kedvenc darabja lesz!

Ár 582 600 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4