Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Prime1 Studio

Aktív szűrők

Guts Versus Zodd Szobor 1/6...

Ha Guts valamit elhatároz, akkor semmi és senki nem állhat az útjába, még Zodd az apostol sem. A hosszú útja és apostolvadászata alatt Guts igencsak megedződött, így kardjával a sárkányvadásszal, felér a hírhedt és rettegett Zodd erejével. És most a Prime 1 Studio-tól beszerezheted az összecsapásuknak pillanatát egy 1/6 méretarányú szobor formájában. Ha te is rajongasz a Berserk-ért, akkor imádni fogod ezt a diorámát!

Ár 571 900 Ft
  • Új

Gally Motorball Bonus...

A Prime 1 Studio örömmel halmoz el bennünket különböző kiadásokkal az Alita világából, így ezúttal ismét Iron City-be invitálnak bennünket egy Motorball verseny erejéig.. Alitát, azaz más nevén Gally-t csodálhatjuk meg ebben az aprólékosan kidolgozott diorámában, amelynek megjelenését Yukito Kishiro eredeti mangája ihletette. A szobor talapzatába beépített LED világításnak köszönhetően a sötét szobában is lehengerlő látványt nyújt, ráadásul ez a Bonus verzió egy sisak nélküli cserélhető fejet is tartalmaz, amellyel kedvünkre szabhatjuk a megjelenését. Ha neked is nagy kedvenced ez az izgalmas történet, akkor mindenképpen a gyűjteményedben van a helye!

Ár 694 000 Ft
  • Új

Ken Ryuguji Prisma Wing...

Shibuya nyüzsgő utcáin, egy védőkorlátnak támaszkodva az első generációs tokiói manji banda alelnöke egy zászlót tart a kezében. A Tokyo Revengers anime sorozat főszereplője Ken Ryuguji most egy kb. 25 centiméter magas Prisma Wing szobor formájában lehet a rajongók új darabja. Akárcsak a sorozatban, a szúrós tekintetétől és ezüst fülbevalójától kezdve az aranyfonatú haján és a bal halántékán lévő sárkánytetováláson át, minden vonását ragyogóan megragadta a Prime 1 Studio. Ha Te is szereted ezt a karaktert, akkor mielőbb szerezd meg a gyűjtemnényedbe, most egy speciálisan kialakított, graffitikkel díszített alappal együtt.

Ár 133 800 Ft
  • Új

Ellie The Theater Bonus...

A Prime 1 Studio büszkén mutatja be a kritikusok által is elismert posztapokaliptikus akció-túlélőjátékból, a The Last of Us Part II-ból az "Ellie The Theater" névre keresztelt bónusz verziójú szobrát. Az izgalmas folytatás cselekménye évekkel az első játék után történik, ahol a főszereplők élet-halál harcot vívnak a kannibál fertőzöttek, valamint az ellenséges emberek ellen. Ellie Williams is visszatér az első fejezetből, hogy bosszút álljon azokon, akik korábban fájdalmat és veszteséget okoztak neki. Ha te is imádod a The Last of Us Part II játékot és Ellie a kedvenc karaktered, akkor ez a világszerte mindösszesen 750 db-ra limitált, LED-es világító funkcióval ellátott kb. 58 centiméteres szobor is tetszeni fog neked! 

Ár 697 900 Ft
  • Új

Daka Szobor 1/4 - Berserk -...

A Berserk egy rendkívül népszerű japán mangasorozat, amelyet Kentaro Miura készített. A sötét és mélyreható témáiról ismert Berserk a fantasy, a horror és az epikus történetmesélés elemeit ötvözi. A Prime 1 Studio most büszkén mutatja be a széria démoni karakterét, Daka-t, akit Ganishka császár nevelt fel. Megjelenése a szarvainak, a nagy fogainak és az agyarainak köszönhetően torz emberekre hasonlít. Ha te is imádod a Berserk történeteit, akkor Daka kb. 49 centiméteres szobra tetszeni fog neked!

Ár 231 400 Ft

Cracked Tusk Predator...

Predator rajongók figyelem! A Prime 1 ismét nektek kedvez, hiszen egy hatalmas, kb. 101 centiméter magas Cracked Tusk Predator nevű szobrot hozott el számotokra! Ez a fantasztikus szobor rendkívül aprólékosan kidolgozott, LED-es világító funkcióval rendelkezik, a ruházatához szövetanyagot, az övéhez és a csiklópántjához pedig igazi bőrt használtak a készítők! Ha neked is elnyerte a tetszésedet az űrhajós talapzatról éppen lecsapni készülő ragadozó, akkor szerezd meg mielőbb a gyűjteményedbe ezt a kiadást!

Ár 534 900 Ft

Fugitive Predator...

Wristblades a Predatorok jobb alkarjának csuklópengéje, más néven kesztyűkése, ami összecsukható, és teljesen visszahúzható a kesztyűbe. A Prime 1 Studio büszkén mutatja be ennek a könyörtelen fegyvernek az 1/1-es méretarányú mását, ami 74 centiméteres, pontosan olyan, mint amilyennek a Shane Black rendezte 2018-as The Predator című mozifilmben láthattad. Ha egy igazán méltó ragadozós ereklyét kerestél a gyűjteményedbe, akkor ez a kiadás tetszeni fog neked! 

Ár 133 900 Ft

Fugitive Predator Shuriken...

A Shuriken a Predatorok számára egy elsősorban dobható Yautja fegyver. Hat visszahúzható pengével készült, így elég éles ahhoz, hogy könnyedén kettévágja áldozatát. A Prime 1 Studio büszkén mutatja be ennek a könyörtelen fegyvernek az 1/1-es méretarányú mását, ami 65 centiméteres, pontosan olyan,mint amilyennek a Shane Black rendezte 2018-as The Predator című mozifilmben láthattad. Ha egy igazán méltó ragadozós ereklyét kerestél a gyűjteményedbe, akkor most megtaláltad! 

Ár 109 900 Ft

Big Game Predator Szobor 70...

Prime 1 Studio ismételten a Predator rajongóinak kedvez, ezúttal a kb. 70 centiméteres "Big Game" névre keresztelt ragadozót teheted a gyűjteményedbe, amit a Drak Horse képregények borítója ihletett. Ez a LED-es világító funkcióval rendelkező szobor egy fantasztikus talapzatot és 2 pár cserélhető bal kezet tartalmaz. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a halom emberi koponyán álló szörnyeteg, akkor szerezd meg mielőbb! 

Ár 486 900 Ft

Big Game Cover Art Predator...

A Prime 1 Studio most a Predator rajongóinak mutatja be újdonságát, ezúttal a kb. 72 centiméteres "Big Game Cover Art" névre keresztelt ragadozót teheted a gyűjteményedbe, amit a Drak Horse képregények borítója ihletett a legelső Predator külseje alapján. Ez a LED-es világító funkcióval rendelkező deluxe kiadás összesen 4 db alternatív portrét, 3 db fejállványt és 3 db cserélhető bal kezet tartalmaz. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a remek szobor, akkor szerezd meg mielőbb! 

Ár 955 900 Ft

Sengoku Predator Szobor 89...

Egy fantasztikus újdonságot hozott most el a Prime 1 a Predator fanatikusainak! Ezúttal a kb. 89 centiméteres Sengoku Predator-t teheted a gyűjteményedbe. A Predator páncélja a Sengoku korszakból származik, fő színei a vörös és az arany, ami a japán kultúra jellegzetes hangulatát adja vissza. Jobb kezében egy gerincvelőt, baljában pedig egy hatalmas lándzsát tart, miközben a lábánál emberi koponyák és csontvázak hevernek. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a szobor, akkor mielőbb helyezd a gyűjteményedbe! 

Ár 731 900 Ft

Sengoku Predator Exclusive...

Egy hihetetlen újdonságot hozott most el a Prime 1 a Predator rajongóknak! Ezúttal a kb. 89 centiméteres Sengoku Predator-t teheted a gyűjteményedbe, exkluzív kiadásban. A Predator páncélja a Sengoku korszakból származik, fő színei a vörös és az arany, ami a japán kultúra jellegzetes hangulatát adja vissza. Jobb kezében egy gerincvelőt, baljában pedig egy hatalmas lándzsát tart, miközben a lábánál emberi koponyák és csontvázak hevernek. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a szobor, akkor mielőbb vidd haza a gyűjteményedbe! 

Ár 788 900 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4