Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Beast Kingdom

Hulkbuster Special Edition...

Újabb hihetetlenül mini és részletes figurát kínál a Beast Kingdom, ezúttal egy apró, csupán 10-13 cm magasságú kis Hulkbuster érkezik, a sima verzió után ez Special Edition is napvilágot lát. Szuper kicsi, szuper részletes és kidolgozott, ráadásul még ledvilágítást is kapott! Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, és valami igazán különlegesre, szokatlanra vágysz a gyűjteményedbe, ez a kis mini figura garantáltan tetszeni fog.

Ár 15 500 Ft
 • Új

Hulkbuster szobor -...

Újabb hihetetlenül mini és részletes figurát kínál a Beast Kingdom, ezúttal egy apró, csupán 10-13 cm magasságú kis Hulkbuster érkezik. Szuper kicsi, szuper részletes és kidolgozott, ráadásul még ledvilágítást is kapott! Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, és valami igazán különlegesre, szokatlanra vágysz a gyűjteményedbe, ez a kis mini figura garantáltan tetszeni fog.

Ár 14 500 Ft
 • Új

Donald Duck Classic Version...

A Beast Kingdom újabb meglepetéssel áll elő, most egy klasszikus, mindenki által ismert és kedvelt Disney karaktert hoz, méghozzá Donald kacsát. Ez az ikonikus karakter amilyen idős már, olyan népszerű is, hiszen ki ne kedvelné és találná szórakoztatónak ezt a mókásan beszélő kacsát, aki igen könnyen vált hangulatot, ráadásul igen vicces dolgokba is keveredik rendszerint. Ha neked is nagy kedvenced Donald, és egy klasszikus, ikonikus Disney darabra vágysz a gyűjteményedbe, akkor ő lesz a tökéletes választás.

Ár 29 000 Ft
 • Új

Luke Hobbs Limited Edition...

Luke Hobbs a Diplomatic Security Service ügynöke, rettenthetetlen és félelmetes harcos, aki a legnehezebb küldetéseket kapja. Ha te is izgatottan követted kalandjait és nagy Fast & Furious rajongó vagy, akkor garantáltan imádni fogod a Beast Kingdom Luke Hobbs Limited Edition akciófiguráját, mely cserélhető kezekkel és menő gépfegyverrel és pisztollyal érkezik majd hozzád.

Ár 46 000 Ft
 • Új

Disney Class Series D-Stage...

Hakunamatata! A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb klasszikussal folytatja a Disney Class Series D-Stage diorámák vonalát, ezúttal Simba-t, Pumba-t és Timon-t adhatjuk gyűjteményünkhöz, akik vidáman élvezik az életet a dzsungel mélyén. Ha neked is nagy gyerekkori kedvenced volt az Oroszlánykirály, akkor nem hiányozhat neked sem a polcodról kedvenc triód.

Ár 12 000 Ft
 • Új

Disney Story Book Series...

A mesekönyv kinyílik és a történet megelevenedik. A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb varázslatos diorámát ad hozzá a Disney Story Book Series D-Stage vonalához, ezúttal Rapunzel és kis barátja Pascal a kaméleon kelhetnek életre a te polcodon is. Ha neked is nagy kedvenced ez az mókás, naiv és álmodozó kis művész Rapunzel, akkor ennek a mesés diorámának biztosan nem tudsz te sem ellenállni.

Ár 12 000 Ft
 • Új

Disney Story Book Series...

A mesekönyv kinyílik és a történet megelevenedik. A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb varázslatos diorámát ad hozzá a Disney Story Book Series D-Stage vonalához, ezúttal Alice landolhat a polcodon egyenesen Csodaországból. Ha neked is nagy kedvenced ez a furcsa világba keveredett lány Alice, akkor ennek a mesés diorámának biztosan nem tudsz te sem ellenállni.

Ár 12 000 Ft
 • Új

Disney Story Book Series...

A mesekönyv kinyílik és a történet megelevenedik. A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb varázslatos diorámát ad hozzá a Disney Story Book Series D-Stage vonalához, ezúttal Ariel és kis barátai kelhetnek életre a te polcodon is. Ha neked is nagy kedvenced ez az álmodozó, bátor hableány Ariel, akkor ennek a mesés diorámának biztosan nem tudsz te sem ellenállni.

Ár 12 000 Ft
 • Új

Disney Class Series D-Stage...

A Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb klasszikussal folytatja a Disney Class Series D-Stage diorámák vonalát, ezúttal Aladdint adhatjuk gyűjteményünkhöz Dzsinnel, Abuval és kedvenc varászszőnyegünkkel. Ha neked is nagy gyerekkori kedvenced volt az Aladdin, akkor nem hiányozhatnak neked sem a polcodról kedvenc hőseid.

Ár 14 500 Ft
 • Új

DC Comics D-Stage Dark...

Az éjszaka sötétjében egy eszelős röhögés zeng. A sötét lovag egy alternatív világban intelligens és erős, mint Batman, de őrült, mint Joker... Ez az elképesztő fúzió egy igazi szörnyeteg! Ha te is nagy rajongója vagy a Dark Nights Metal sorozatnak, akkor ez a dioráma garantáltan nagy kedvenced lesz.

Ár 14 500 Ft
 • Új

Iron Man Mark50 Helmet...

Az egyik legnépszerűbb bosszúálló, Tony Stark, avagy a Vasember egyik legjellegzetesebb jelenetében a Mark50 sisakjába vette fel az üzeneteket a Végjáték elején, majd végül a trilógia lezárásaképpen feláldozza magát, hogy legyőzze Thanos-t és megmentse a világot. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy és ráadásul neked is kedvenced Tony Stark, akkor ezzel az ikonikus sisakkal most igazán méltó emléket állíthatsz önfeláldozásáról a polcodon.

Ár 151 000 Ft
 • Új

The Merciless akciófigura -...

Batman elhatározta, hogy megszerzi magának Arész, a görög háború istenének a sisakját. Megszerezve ezt a hihetetlen erejű tárgyat, átváltoztatta teljesen, kíméletlen és kegyetlen gonosz lett belőle, akit mindenki fél. A Beast Kingdom pedig most őt hozza el, Batman-t a kegyetlent egy izgalmas akciófiguraként, ami akár a te polcodon is harcra készen feszíthet. Ráadásul karddal, villámokkal és cserélhető fejekkel, ráadásul ledvilágítással érkezik.

Ár 48 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4