Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Beast Kingdom

Obi-Wan Kenobi Egg Attack...

A Beast Kingdom Toys most elhozza nekünk az Egg Attack sorozatából Obi-Wan Kenobi-t egy kb. 16 cm magas stilizált akciófigura formájában. Rendkívül részletgazdagnak alkották meg ezt a figurát és valódi szövetanyagból készítették el mind a ruháját, mind a köpenyét is, mely levehető róla. Természetesen a fénykardja sem maradhat el, mely kapott egy cserélhető pengét is. Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a kis figura, akkor most itt az alkalom, hogy beszerezd a gyűjteményedbe! 

Ár 44 300 Ft

Stormtrooper Egg Attack...

A Beast Kingdom Toys most az Egg Attack sorozatából elhoz nekünk egy Stormtroopert, kb. 16 cm magas stilizált akciófigura formájában. Többféle fegyverrel is felszerelték, mint például: SE-14 blaster pisztoly és egy E-11 blaster puska.  Ez a kiadás minden rajongó számára egy igazán különleges darab lesz! 

Ár 41 300 Ft

Darth Vader Egg Attack...

A rajongók által régóta várt Darth Vader visszatért! A Beast Kingdom Toys most elhozza nekünk az Egg Attack sorozatából Darth Vadert egy kb. 16 cm magas stilizált akciófigura formájában. A figura beépített elektronikát is kapott, amelynek köszönhetően az ikonikussá vált lélegző hangot hallhatjuk viszont, illetve a mellkason található berendezés és fénykardja is világít. A köpenyét és mellényét valódi szövetanyagokkal és fémdróttal alkották meg, hogy a rajongók különböző "hősi" pózokba állíthassák a figurát. Ez a kiadás minden rajongó számára egy igazán különleges darab lesz! 

Ár 42 500 Ft

Rocket Bike D-Stage Dioráma...

A Beast Kingdom Toys most elhozza nekünk a Minions 2 című filmből a D-Stage mini diorámái közé ezt a kis Rocket Bike szobrocskát, melyen a Minions trió, valamint Gru száguldozik éppen az utcán. A részletes 3D-modellezés segítségével a rajongók 360 fokos szórakozást élvezhetnek. A dioráma minden oldala egy-egy új titkot tár fel, megtalálod mindet?

Ár 22 200 Ft

Ultraman Gaia D-Stage...

Te is nagy rajongója vagy a japán sci-fi sorozatoknak? Most a Beast Kingdom egy Ultraman Gaia D-Stage diorama-val lepi meg az Ultraman rajongókat, mely egy dinamikus csatajelenet pillanatába repít minket. Ha te is oda vagy ezért a klasszikusért az 1966-os évekből, akkor ez az Ultraman Gaia D-Stage Dioráma neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 18 000 Ft

Ultraman Tiga D-Stage...

Te is nagy rajongója vagy a japán sci-fi sorozatoknak? Most a Beast Kingdom egy Ultraman Tiga D-Stage diorama-val lepi meg az Ultraman rajongókat, mely egy dinamikus csatajelenet pillanatába repít minket. Ha te is oda vagy ezért a klasszikusért az 1966-os évekből, akkor ez az Ultraman Tiga D-Stage Dioráma neked is nagy kedvenced lesz!

Ár 18 000 Ft

Elsa Szobor 1/4 - Frozen 2...

A Frozen 2 Master Craft sorozatának előző, Annára épülő szobrát annyira szerették a rajongók, hogy minden bizonnyal az Elsa szobrát is be akarják sokan szerezni a gyűjteményükbe. Az elegáns ruhába és a királynőhöz illő hófehér köpenybe öltözött szobor életre kelti Elsa bátor természetét, amely lehetővé teszi számára, hogy félelem nélkül vállalja a nehéz helyzeteket. Ez a sorozat rendkívül népszerű a csúcskategóriás gyűjtők körében. A hagyományos és a 3D modellezést ötvözi, ahogyan finoman formálja és ábrázolja Elsa egyedi varázsát. A Frozen 2 két főszereplőjét, Annát és Elzát ábrázoló Master Craft sorozat szobrait hónapokig tartott, mire tökéletesítették és bemutatták a gyűjtőknek és a rajongóknak.

Ár 113 900 Ft

Cheshire Cat Mini D-Stage...

Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb varázslatos diorámát az új Mini D-Stage vonalból. Csodaország újabb lakóját, Cheshire Cat-et is hozzáadhatod gyűjteményedhez. Ha neked is nagy kedvenced ez a furcsa világba keveredett lány izgalmas és szürreális története, akkor ennek a mesés diorámának biztosan nem tudsz te sem ellenállni.

Ár 9 000 Ft

Alice Mini D-Stage Diorama...

Disney rajongók örömére a Beast Kingdom újabb varázslatos diorámát kínál, most egy új vonalát indítva a D-Stage szekciónak. A Mini D-Stage Diorama első tagja pedig nem más, mint Alice, aki most a polcodon landolhat egyenesen Csodaországból! Ha neked is nagy kedvenced ez a furcsa világba keveredett lány izgalmas és szürreális története, akkor ennek a mesés diorámának biztosan nem tudsz te sem ellenállni.

Ár 9 000 Ft

CDA szobor - Monsters Inc....

Újabb sokak számára kedves és mókás figurát kínál a Beast Kingdom, ezúttal egy CDA érkezik a Szörny Rt-ből. Ha te is nagy Disney rajongó vagy ráadásul a Monsters Inc. neked is nagy kedvenced, akkor ez a kis karakter neked sem hiányozhat kedvenc szörnyecskéid mellől!

Ár 7 200 Ft

Loki Diorama - Loki D-Stage

Loki kihasználva a nagy káoszt ellopta a Space Stone-t, mellyel igencsak nagy zűrt okozott. Letartóztatása után Loki kénytelen segíteni az univerzum helyreállításában, és a Beast Kingdom ezt az ikonikus pillanatot hozta el a rajongóknak, amikor is a Time Variance Authority irodájában szervezkedik. Ha te is nagy rajongója vagy a Loki sorozatnak, akkor ez a különleges dioráma neked sem hiányozhat a polcodról.

Ár 15 595 Ft

Thor Diorama Closed Box...

Beast Kingdom most egy Thor Diorama Closed Box Version-nel lepi meg a Marvel rajongókat, mely Thor egy dinamikus csatajelenetének pillanatába repít minket. Ha te is oda vagy a szuperhősökért, főleg ezért keményfejű félistenségért, akkor ez a Thor dioráma neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 14 440 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4