Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Bandai

Bandai

Bandai

Harley Quinn S.H. Figuarts...

Az egyik legújabb DC-filmből, a "The Suicide Squad"-ból Harley Quinn új kosztümében érkezik, vörös-fekete színvilággal, amely ahhoz hasonló, mint amikor először szerepelt a képregényekben! Egyedi arckifejezései digitális nyomtatással készültek, hogy minél élethűbb látványt nyújtsanak. Ha neked is elnyerte a tetszésedet, akkor ne maradj le róla! 

Ár 27 700 Ft

Festering Fingerprint Vyke...

A Bandai Tamashii Nations most elhozza nekünk a méltán híres Elden Ring című videojátékból Festering Fingerprint Vyke karakterét egy kb. 16 cm magas akciófigura formájában. A dinamikus és akadálytalan mozgatási lehetőségek érdekében rugalmas anyagokból készült, rengeteg csuklóponttal ellátva. A készlet tartalmazza továbbá a Vyke's War Spear-t és cserélhető kézfejeket is, melyekkel igazán remek pózolási lehetőségeket kaphatunk. Ha neked is elnyerte a tetszésedet, ne maradj le róla! 

Ár 27 700 Ft

Melina Figuarts Akciófigura...

A Bandai Tamashii Nations-nak hála, a nagy sikerű Elden Ring videojátékból érkeznek a Figuarts mini akciófigurák! Az alábbi Melina karakter egy stilizált chibi megjelenést kapott, mely jól látszik a kis végtagjain és felettébb nagyméretű fején. Ha te is megkedvelted őt a játék során, ne maradj le róla!

Ár 10 800 Ft

Raging Wolf Figuarts...

A Bandai Tamashii Nations-nak hála, a nagy sikerű Elden Ring videojátékból érkeznek a Figuarts mini akciófigurák! Az alábbi Raging Wolf egy stilizált chibi megjelenést kapott, mely jól látszik a kis végtagjain és felettébb nagyméretű fején. Ikonikus kardjával készen áll, hogy támadásba lendülhessen! 

Ár 10 800 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4