Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Bandai

Bandai

Bandai

Aktív szűrők

Gen Asagiri FiguartsZERO...

A Bandai Tamashii-nak hála, most egy újabb Gen Asigiri szobrot adhatunk a gyűjteményünkhöz a Dr. Stone című anime sorozatból. Ezúttal egy FiguartsZERO kiadást, amely egy részletesen kidolgozott dioráma talapzattal érkezik. Senku "telefonjával" a kezében vidáman mosolyog, miközben rejtelmes kék füst veszi körbe.. Ha neked is nagy kedvenced, akkor ne maradj le erről a szuper kiadásról!

Ár 20 400 Ft
  • Új

Loid Forger Odekeke Outfit...

A világszerte népszerű japán anime sorozat, a Spy x Family főszereplője, Loid Forger érkezik a Bandai Tamashii S.H. Figuarts vonalába. Loid egy titkos ügy miatt magához fogadja a kis gondolatolvasó Anya, és Yor, a bérgyilkosnő karaktereit. Első ránézésre tökéletes családnak tűnnek, azonban sok-sok sötét titkot hordoznak, amelyek a történet előrehaladtával nem maradhatnak rejtve! Ha neked is nagy kedvenced ez a vicces és izgalmas sorozat, akkor Loid kb. 9 centiméteres Odekeke Outfit verziója sem hiányozhat a kollekciódból! 

Ár 10 500 Ft
  • Új

Yor Forger Odekeke Outfit...

A világon mindenhol elsöprő sikert arató Spy x Family című anime sorozatból most egy újabb Yor Forger akciófigura érkezik a Bandai Tamashii S.H. Figuarts vonalába. Ha neked is nagy kedvenced ez a vicces és izgalmas sorozat, akkor a bájos mosolyú, ám nagyonis veszélyes bérgyilkosnő kb. 9 centiméteres Odekeke Outfit verziója az élethű szemeivel egyszerűen nem hiányozhat a kollekciódból! 

Ár 10 500 Ft
  • Új

Anya Forger Odekeke Outfit...

A világon mindenhol hatalmas sikert arató Spy x Family című anime sorozatból most egy újabb Anya Forger akciófigura érkezik a Bandai Tamashii S.H. Figuarts vonalába. A kis gondolatolvasó Anya egy árvaházba került lány volt, akit Twilight a kém egy küldetés miatt fogadott örökbe. Így lettek egy család Loid Forger és Anya Forger álnéven, akikhez csatlakozott a bérgyilkos Yor Forger is. Ha te is imádod ezt a vicces, ámde izgalmas sorozatot, akkor Anya kb. 8 centiméteres Odekeke Outfit verziója is tetszeni fog neked!

Ár 10 500 Ft
  • Új

Bond Forger Figuarts Mini...

A nagy népszerűségnek örvendő Spy x Family című anime sorozatból, valamint a Bandai Tamashii S.H. Figuarts vonalából ezúttal Bond Forger-t adhatjuk a kollekciónkhoz. Ha te is nagy Spy x Family fanatikus vagy, akkor Anya Forger legjobb barátját, a hűséges fekete mancsú és fehér szőrű Bond kutyát most egy kb. 6 centiméter magas kis mini akciófigura formában viheted haza! 

Ár 10 500 Ft
  • Új

Super Saiyan Son Goku S.H....

A mai napig töretlen népszerűségnek örvendő sorozatból, a Dragon Ball Z-ből most egy újabb Son Goku-t kínál a Bandai Tamashii a rajongóknak. Az S.H. Figuarts vonalából ezúttal Super Saiyan formában adhatjuk Son Goku-t a kollekciónkhoz. Ha te is nagy Dragon Ball Z fanatikus vagy, akkor ez a kb. 14 centiméter magas akciófigura sem hiányozhat a polcodról.

Ár 26 300 Ft
  • Új

Orochimaru Seeker of...

Naruto és Sasuke mellé most végre Orochimaru is megérkezett a Figuarts kollekcióba! Ez a sok pontban mozgatható akciófigura rengeteg izgalmas és dinamikus pózba beállítható. Gyűjtsd össze az összes karaktert a Naruto világából!

Ár 28 300 Ft
  • Új

Green Goblin S.H. Figuarts...

Norman Osborn, avagy Green Goblin dr. Mendel Stromm-mal alapított közös céget, az Oscorp-ot. Norman a minél nagyobb nyereség elérése érdekében létrehozott egy kisérleti stádiumban lévő szérumot, amit saját magán tesztelt. A szérum használata közben baleset történt, ami ugyan megnövelte Norman erejét, de őrültté is változtatta. Ha neked is bejött a Spider-Man: No Way Home című film film, akkor a Bandai jóvoltából most Spider-Man egyik legnagyobb ellenségét, Zöld manót is beszerezheted a gyűjteményedbe, egy kb. 15 centiméter magas, S.H. Figuarts akciófigura formájában, siklójával és tökbombájával közösen. 

Ár 67 800 Ft

Ashigaru Stormtrooper...

A Bandai Tamashii jóvoltából a Star Wars univerzumának birodalmi rohamosztagos katonája ezúttal egy különleges anime külsőt kapott. A számtalan csata által viharvert és megtépázott páncélzattal az Ashigaru verziójú Stormtrooper kb. 18 centiméteres akciófigurája tartalmaz egy Camtono konténert Beskar fémekkel, amelyek Meisho stílusban készültek. Ha imádod a Star Wars és az anime vonalat is, akkor ez a kiadás egy igazi ritkaság lesz a gyűjteményedben! 

Ár 47 300 Ft

Son Gohan Beast Extra...

Bandai Tamashii a legújabb alkotásával ezúttal a Dragon Ball Super című japán anime rajongóinak kedveskedik, hiszen a sorozat közkedvelt szereplőjét, Son Gohan Beast-et hozta el számukra. A Dragon Ball Super animében Gohan említette, hogy egy olyan végső átalakulásra törekszik, amelyet még soha senki nem látott! Egy ilyen átalakulás pillanatát kapja el ez az "Extra Battle" névre keresztelt szobor, miközben Son Gohan a speciális sugárágyúját használja Cell Max ellen. Ha te is szereted ezt az izgalmas sorozatot, akkor a főszereplőjének kb. 23 centiméteres szobra nem hiányozhat a kollekciódból!

Ár 42 700 Ft

Gamera S.H. Monsterarts...

A Bandai Tamashii gyártó S.H. Monsterarts vonalába most a legendás Gamera, a teknősszerű kaidzsú szörny karaktere is becsatlakozik. Gamera karakterét a Godzilla filmjeinek sikere ihlette az 1960-as években. Népszerűségének köszönhetően a mai napig is Japán leghíresebb szörny alakjaként tartják számon. Ha te is kedveled őt, akkor feltétlenül szerezd meg a kb. 15 centiméteres akciófiguráját, melyet egy klassz állvány segítségével pózoltathatsz a polcodon! 

Ár 53 800 Ft

Thanos S.H. Figuarts...

A Bandai Tamashii gyártó S.H. Figuarts sorozatának vonalába most becsatlakozik a Marvel univerzum egyik legerősebb és veszélyesebb karaktere, Thanos is. Az Infinity War történetében Thanos győzedelmeskedett a Bosszúállók felett, hiszen csettintésével kipusztította a Föld népességének nagy részét. Az Endgame-ben az életben maradt hősök visszautaznak az időben, hogy szembenézzenek az Őrült Titánnal és megakadályozzák a szörnyű tettét. Ha neked is Thanos a kedvenc szereplőd, akkor ne hagyd ki ezt a fantasztikus, kb. 19 centiméteres akciófigurát a gyűjteményedből! 

Ár 56 500 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4