Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Dark Horse Comics

Glossu Rabban szobor - Dune...

Glossu Rabban brutális erejének és tomboló haragjának köszönhetően elnyerte a "The Beast" nicknevet. Ráadásul könyörtelen, és félelemben tart mindenkit. Ha te is nagy sci-fi rajongó vagy, akkor Dune biztosan nagy kedvenced lesz.

Ár 20 500 Ft

Chani szobor - Dune (2021)

Chani egy Freyman, az Arrakis bolygó egyik sivatagi harcosa. Amikor egy titokzatos idegen feltűnik és sorsuk egybefonódik, az embereiért való harc a saját életéért folytatott küzdelemmé is válik... Ha te is nagy sci-fi rajongó vagy, akkor Dune biztosan nagy kedvenced lesz.

Ár 20 500 Ft

Jaskier szobor - The Witcher

"Jussát várja a vaják, ki küzdött a népért most kéri a bérét..." Elég erre szoborra nézni, és már hallod te is a dalt a fejedben, igaz? Ez a feledhetetlen bárd, aki egyszer csak lerázhatatlanul Geralt-hoz ragadt, az egyik legnépszerűbb és mókásabb mellékszereplő, aki Geralt-ot kíséri remélve, hogy izgalmas kalandokat élhet át... Ha neked is nagy kedvenced a The Witcher sorozat és játék, akkor ez a szobor nem hiányozhat a polcodról.

Ár 19 000 Ft

Lady Jessica PVC szobor - Dune

Hamarosan átélhetjük Dennis Villeneuve vízióját Frank Herbert ikonikus regényciklusáról Dune-ről. Melyben megismerhetjük a Rebecca Fergusson által megformált Lady Jessica-t a Bene Gesserit rend tagját és egyben Paul Atreides édesanyját. A filmre való várakozáshoz hadd ajánljuk figyelmedbe a Dark Horse Lady Jessica PVC szobrát

Ár 15 500 Ft

Duncan Idaho PVC szobor - Dune

Hamarosan átélhetjük Dennis Villeneuve vízióját Frank Herbert ikonikus regényciklusáról Dune-ről. Melyben megismerhetjük az Atreides ház bizalmasát a taktikai zsenit és a galaxis legnagyobb kardmesterét Duncan Idaho-t akit népszerű Jason Momoa fog megformálni A filmre való várakozáshoz hadd ajánljuk figyelmedbe a Dark Horse Duncan Idaho PVC szobrát

Ár 15 950 Ft

Paul Atreides PVC szobor -...

Hamarosan átélhetjük Dennis Villeneuve vízióját Frank Herbert ikonikus regényciklusáról Dune-ről. Melyben részesei lehetünk a Timothée Chalamet által megformált Paul Atreides utazásának. Az útnak mely során az ifjú hősnek láthatatlan ellenségekkel és a félelmeivel kell szembenéznie s mely végén a végzete várja ami sokkal hatalmasabb mint a nemesi házak viaskodása. A filmre való várakozáshoz hadd ajánljuk figyelmedbe a Dark Horse Paul Atreides szobrát

Ár 15 500 Ft

Yennefer PVC szobor - The...

A Netflix 2019-ben hűen életre keltette a Hümmögő marcona szörnyvadász kalandjait vagyis Andzrej Sapkowski világát a The Witcher-t. A szorzatban Anya Chalotra keltette életre a Vengebergi Yennefer-t a varázslónőt kinek Geralt legendás utolsó kívánságára fonódott össze az útja a szörnyvadászéval. 

Ár 18 500 Ft

Geralt PVC szobor - The...

A Netflix 2019-ben hűen életre keltette a Hümmögő marcona szörnyvadász kalandjait vagyis Andzrej Sapkowski világát a The Witcher-t. A Sorozat sikere nagyban köszönhető volt a címszereplőt Geralt-ot hitelesen megformáló  Henry Cavill-nek aki maga is hatalmas Witcher rajongó. Nem is kellett sok idő, hogy az élő szereplős sorozat alapján készült darabok is bekerüljenek a Dark Horse Witcher sorozatában

Ár 15 500 Ft

Takemura Szobor - Cyberpunk...

Takemura mindig is hű katonája volt az Arasaka cégnek és loyális testőre volt Saburo Arasakának! A cég az életet jelentette a számára mikor az Saburo meghalt már csak a becsület maradt számára és bosszú ígérete, hogy V-vel együtt kiderítse az igazságot és leszámoljon Yorinobuval az áruló fiúval! A Dark Horse Comics jóvoltából Takemura impozáns 22 cm-es méretben Polystone kivitelezéssel csatlakozhat a gyűjteményedhez. 

Ár 16 650 Ft

Eredin King of the Wild...

Eredin Bréacc Glas a Aen Elle elfek elit lovassági parancsnoka volt, de ennél többre sokkal többre vágyott ezért megmérgezte Auberon királyt, hogy a helyére léphessen. A Dark Horse Comics szobrán már a Wild Hunt királyaként  láthatod a rémisztő páncélzatában, pont úgy ahogy a Witcher 3-ban harcolhattál ellene!

 

Ár 15 170 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4