Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Dark Horse Comics

Aloy Szobor 1/8 - Horizon...

A Dark Horse és a Guerrilla összeállt, hogy elhozzák nektek a nagy sikerű "Horizon Forbidden West" című videojátékból Aloy-t egy 1/8 méretarányú szobor formájában! A kedvenc gépvadászunk nyugatra utazott, hogy kivizsgáljon egy rejtélyes fertőzést, és folytassa a földi élet megmentésére irányuló törekvését. Az ikonikus "Hunter Bow" és "Spear" segítségével Aloy készen áll arra, hogy a leghalálosabb géppel is megküzdjön. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, akkor ez a darab nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 40 000 Ft
  • Új

Geralt (Season 2) Szobor 24...

A Dark Horse Comics a Netflix-el együttműködve örömmel jelenti be, hogy a "The Witcher" című sikersorozaton alapuló csúcskategóriás figurasorozatuk folytatódik. Ezek a kiváló minőségű, kézzel festett műanyag szobrok a 2. évadban látható részletekkel rendelkeznek. Az új páncélba öltözve a 2. évad elején Geralt most Cirilla hercegnő felügyelőjeként szolgál. Ő a sorsa, és elviszi a witcherek otthonába, Kaer Morhenbe, hogy megvédje és kiképezze. Ha te is nagy rajongója vagy a sorozatnak, akkor most itt az alkalom, hogy beszerezd Geralt szobrát a gyűjteményedbe!  

Ár 24 000 Ft
  • Új

Ciri (Season 2) Szobor 22...

A Dark Horse Comics a Netflix-el együttműködve örömmel jelenti be, hogy a "The Witcher" című sikersorozaton alapuló csúcskategóriás figurasorozatuk folytatódik. Ezek a kiváló minőségű, kézzel festett műanyag szobrok a 2. évadban látható részletekkel rendelkeznek. Cirilla hercegnő, vagy Ciri egyesül Geralttal, miután elbújt és az életéért futott a Nilfgaardi erők elől. Ciri Kaer Morhenbe utazik Geralttal, ahol ő és más boszorkányok kiképezik, miközben egyre többet tud meg veszélyes képességeiről. Ha neked is ő a kedvenc karaktered, akkor mindenképpen a gyűjteményedben van a helye! 

Ár 24 000 Ft
  • Új

Vesemir (Season 2) Szobor...

A Dark Horse Comics a Netflix-el együttműködve örömmel jelenti be, hogy a "The Witcher" című sikersorozaton alapuló csúcskategóriás figurasorozatuk folytatódik. Ezek a kiváló minőségű, kézzel festett műanyag szobrok a 2. évadban látható részletekkel rendelkeznek. Vesemir a legidősebb és legtapasztaltabb witcher Kaer Morhenben, valamint Geralt és a többi megmaradt witcher mentora. Vesemir szintén fontos szerepet játszik Ciri kiképzésében, valamint abban, hogy mit jelent Witchernek lenni. Ha te is megkedvelted a karakterét, akkor itt az alkalom, hogy beszerezhesd a gyűjteményedbe! 

Ár 24 000 Ft
  • Új

Creating a Champion Hero's...

A Dark Horse most elhozza nekünk ezt a királykék színű (amely színt a Hylian Champion is viselt) deluxe kiadású Artbookot, amely az alábbiakat tartalmazza: Creating a Champion művészeti könyvet exkluzív borítóval, egy vászonra nyomtatott Hyrule-térképet, a Bajnokok fényképének művészeti nyomatát és egy szellemgömb gyönyörű üvegmásolatát. Hozd vissza a fényt Hyrule-ba a Hero's Edition segítségével! Mérete: 30 cm × 23 cm / 424 oldalas kiadás 

Ár 40 000 Ft

Judy Alvarez szobor -...

Judy Alvarez a Mox tagja és tehetséges braindance technician. A játékban egy lehetséges románc alakulhat ki V és közte, mely megannyiizgalmas kalandot rejteget. Ha te is nagy rajongója vagy a Cyberpunk 2077 játéknak, akkor ez a figura neked sem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 24 000 Ft

Panam Palmer szobor -...

Panam Palmer a Aldecaldos nomád klán tagja, aki saját útját kezdte járni. A játékban egy lehetséges románc alakulhat ki V és közte, mely megannyiizgalmas kalandot rejteget. Ha te is nagy rajongója vagy a Cyberpunk 2077 játéknak, akkor ez a figura neked sem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 24 000 Ft

Adam Smasher szobor -...

Adam Smasher-rel a Cyberpunk 2077 játékban találkozhattunk, aki egy cyborg és egyetlen küldetése a corporation ellenségeinek kiiktatása. Semmi empátiát nem érez az emberek iránt, még saját kollegái iránt sem, csupán a küldetéseit teljesíti.  Ha te is nagy rajongója vagy a Cyberpunk 2077 játéknak, akkor ez a hatalmas és tekintélyt parancsoló cyborg nem hiányozhat a polcodról!

Ár 35 400 Ft

Abby szobor - The Last of...

A hatalmas népszerűségnek örvendő The Last of Us videójátéksorozatból most újabb szobor érkezik, ezúttal az apját megbosszulni vágyó Abby-t adhatjuk a gyűjteményünkhöz, aki Ellie mellet a másik játszható karakter a játékban. Te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas és érzelmekben gazdag történetet feldolgozó játéknak? Akkor Abby sem maradhat le a polcodról!

Ár 21 400 Ft

Joel szobor - The Last of...

A hatalmas népszerűségnek örvendő The Last of Us videójátéksorozatból a Dark Horse Comics egy újabb szobrot kínál a rajongóknak, ezúttal Joel-t adhatjuk a gyűjteményünkhöz. Te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas és érzelmekben gazdag történetet feldolgozó játéknak? Akkor Ellie mellől Joel sem hiányozhat a polcodról!

Ár 21 950 Ft

The Wolf könyvtámasz - The...

Te is nagy rajongója vagy Ríviai Geralt-nak a híres Vaják-nak, Andrzej Sapkowski könyvsorozatának és azok adaptációinak, a PC játékoknak a Netflix sorozatnak? Most a Dark Horse Comics által egy stílusos The Wolf könyvtámasszal dobhatod fel a polcod.

Ár 40 500 Ft

Master Chief & Grappleshot...

Ha neked is nagy kedvenced a Halo Trilogy játék és a főhős John-117, avagy Master Chief, aki a UNSC Naval Special Warfare Command Spartan II kommandósa, akkor most végre beszerezheted te is a Dark Horse Comics-tól a legújabb Master Chief & Grappleshot szobrot. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas játéksorozatnak, akkor ez a szobor nem hiányozhat a polcodról neked sem!

Ár 25 300 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4