Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Iron Studios

Iron Studios

Iron Studios

Ogre Art Scale szobor - God...

Az Ogre a Skandináv Mitológia egyik legrettegettebb szörnyetege! De még ő sem lehetett ellenség Kratos és Atreus párosának mikor azok háborút hírdettek mindennek és mindenkinek aki az útjukat állta. Az Iron Studios Battle Diorama Series Ogre szobrával pedig újraélheted ezt a legendás csatát.

Ár 132 000 Ft
  • Új

Kratos és Atreus Art Scale...

Kartos és Atreus vállt válnakvetve számos csatát vívott meg a skandináv világok legmagasabb hegyéhez vezető zarándoklatuk során. Ezeknek csatáknak állíthatsz maradandó emléket az Iron Studios Battle Diorama Series Art Scale szobrával, mellyen apát és fiát láthatod amint együttes erővel vetik harcba magukat egy hóval borított csatatéren. 

Ár 73 000 Ft
  • Új

Thor Unleashed deluxe Art...

Az Iron Studios Thor Unleashed szobrával szabadon engedte a villámok istenét! Ez a mestermű részletességének hála elementális erővel sújt le Asgard hercegének híveire. A kortárs Thor képregények rajongói számára igazi csemege lesz ez a darab, hiszen számos utalást rejtettek el rajta a Mjölníren látható vésettől kezdve Throgg-ig a béka Thor-ig. Ez a szobor garantáltan méltó lesz a gyűjteményedhez. 

Ár 81 000 Ft
  • Új

Chucky szobor - Child's...

A legrosszabb rémálmod most ismét szobor formát öltött az Iron Studios jóvoltából. Chucky akcióra kész és nem nyugszik, keresi legújabb áldozatát. Ha te is a horrorfilmek szerelmese vagy, akkor ez az igazán rémisztő és vérszomjas kis vörös baba nem hiányozhat a polcodról.

Ár 56 000 Ft

Dark Trooper szobor - Star...

Moff Gideon olyan trooper csapatot hozott magának létre, akikből kiirtottak minden gyengeséget és emberséget. Ezek a droidok a Birodalom legfélelmetesebb egységei, melyek a te polcodról sem hiányozhatnak. Toborozd be te is ezt a megállíthatatlan Dark Trooper-t a gyűjteményedbe.

Ár 59 000 Ft

King Shark szobor - The...

Kajaidő! Mi is esne jobban, mint egy friss ropogós lábszár... King Shark a képregénytörténet egyik legbizarrabb arca, akiről csak annyit kell tudni, hogy ő egy nagy, buta, és állandóan éhes cápaember. Senki nem tudja kicsoda vagy micsoda, honnan került az utcára, egyszerűen csak van, és éhes. Nála megmagyarázhatatlanabb és menőbb DC karakter nincs is. Bizony, King Shark egy igazi DC és Marvel fan polcáról sem hiányozhat.

Ár 65 000 Ft

Beast (X-Men) szobor -...

Az Iron Studios új Marvel Mini Co. vonalához csatlakoznak kedvenc X-Men mutánsaid, melyeket végre beszerezhetsz ebből az igen népszerű és karakterisztikus vonalból. Hank imád nyugodtan kávézni, olvasgatni és elmélkedni. Nyugodt és szuper intelligens, emellett Beast félelmetes harcos is egyben. Ha te is beleszerettél rögtön ebbe a chill kis figurába, akkor vigyázz, le ne maradj róla!

Ár 18 500 Ft

Gambit (X-Men) szobor -...

Az Iron Studios új Marvel Mini Co. vonalához csatlakoznak kedvenc X-Men mutánsaid, melyeket végre beszerezhetsz ebből az igen népszerű és karakterisztikus vonalból. Te is bírod Remy-t, avagy Gambit-et, aki egy jó kis harc után szívesen lazít, Rogue-gal flörtöl, vagy éppen pókerezik egy jót? Akkor ez a laza kis Gambit figura biztosan elnyeri majd a tetszésed.

Ár 18 500 Ft

Storm (X-Men) szobor -...

Az Iron Studios új Marvel Mini Co. vonalához csatlakoznak kedvenc X-Men mutánsaid, melyeket végre beszerezhetsz ebből az igen népszerű és karakterisztikus vonalból. Ha neked is nagy kedvenced Ororo, az afrikai származású omega szintű mutáns, aki hihetetlenül erős képességekkel rendelkezik, akár egy mozdulattal irányítani tudja az időjárást, vihart, villámokat, hurrikánt idéz, akkor ez a figura biztosan nagy kedvenced lesz.

Ár 18 500 Ft

Psylocke (X-Men) szobor -...

Az Iron Studios új Marvel Mini Co. vonalához csatlakoznak kedvenc X-Men mutánsaid, melyeket végre beszerezhetsz ebből a népszerű és karakterisztikus vonalból. Ha te is kedveled Elisabeth Braddock, avagy Psylocke, aki kalandos és izgalmas történetével sokak kedvence lett, akkor ez a kis szobor nem hiányozhat a polcodról.

Ár 18 500 Ft

E.T. & Elliot Art Scale...

Ki ne ismerné ezt a kedves történetet, mely Elliot és E.T. barátságáról szól, és megannyi ember szívét nyerte meg magénak a film. A még most is nagy rajongótábornak örvendő filmből az Iron Studios most egy E.T. & Elliot Art Scale szoborral lepi meg a közönséget. Ha neked is régóta nagy kedvenced, akkor ez a figura biztosan nagy fog neked is tetszeni.

Ár 90 000 Ft

Rogue (X-Men) szobor -...

Az Iron Studios Marvel Comics Mini Co. Deluxe vonalához csatlakoznak kedvenc X-Men hőseid is. Most a 90-es évek klasszikus mutáns egyenruhájában feszítő Anna Marie-t avagy Rogue-ot, adhatod gyűjteményedhez, aki kész kiszippantani bárki erejét, akihez csak hozzáér. 

Ár 18 500 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4