Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Hot Toys

Wenwu Sixth Scale...

A Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings című filmmel egy egészen új arcát mutatta meg a Marvel mely egy kicsit megidézte a tradicionális Wuxia-k hangulatát és világát. Emellett pedig, végre megismerkedhettünk a tíz gyűrű szervezet igazi vezetőjével a Tony Chiu-Wai Leung által életre keltett Wenwu-val az igazi Mandarinnal. A Hot Toys jóvoltából a karizmatikus vezér aki egyben Shang-Chi apja is most csatlakozhat a te gyűjteményedhez is. 

Ár 106 000 Ft

Shang-Chi Sixth Scale...

A Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings című filmmel egy egészen új arcát mutatta meg a Marvel mely egy kicsit megidézte a tradicionális Wuxia-k hangulatát és világát. Ezzel a Shang-Chi sixth scale akciófigurával pedig kaput nyithatsz erre az izgalmas új de még is ismerős világra. 

Ár 106 000 Ft

Scout Trooper akciófigura -...

Az Imperial Scout Trooper-ek sokkal könnyebb öltözékkel és páncélzattal rendelkeznek, viszont ennek köszönhetően hihetetlenül gyorsak, effektívek. Arra lettek kiképezve, hogy önállóak és alkalmazkodóak legyenek, a többi egységgel ellentétben. A Hot Toys jóvoltából, pedig újabb egységet toborozhatsz a birodalmi csapatodba, ráadásul sok cserélhető kiegészítővel, hogy kedvenc pozíciódban őrjárazhasson a polcodon.

Ár 101 000 Ft

Scout Trooper & Speeder...

Az Imperial Scout Trooper-ek sokkal könnyebb öltözékkel és páncélzattal rendelkeznek, viszont ennek köszönhetően hihetetlenül gyorsak, effektívek. Arra lettek kiképezve, hogy önállóak és alkalmazkodóak legyenek, a többi egységgel ellentétben. A Hot Toys jóvoltából, pedig újabb egységet toborozhatsz a birodalmi csapatodba, ráadásul sok cserélhető kiegészítővel, hogy kedvenc pozíciódban őrjárazhasson a polcodon.

Ár 220 000 Ft

King Shark akciófigura -...

King Shark a képregénytörténet egyik legbizarrabb arca, akiről csak annyit kell tudni, hogy ő egy nagy, buta, és állandóan éhes cápaember. Senki nem tudja kicsoda vagy micsoda, honnan került az utcára, egyszerűen csak van, és éhes. Nála megmagyarázhatatlanabb és menőbb DC karakter nincs is. Bizony, King Shark egy igazi DC és Marvel fan polcáról sem hiányozhat.

Ár 97 000 Ft

Zombie Hunter Spider-Man...

A hatalmas népszerűségnek örvendő What If...? sorozat fantasztikus csavarokkal és meglepő fordulatokkal tele alternatív világba kalauzolja el a rajongókat, ahol igencsak máshogy alakul a világ. A Hot Toys pedig végre kiadja az első akciófigurát a  What If...? 1/6-os vonalból, ezzel megkezdve ezt az új szériát, amihez hamarosan csatlakozik a többi kedvenc hősünk is. Ne maradj le erről szériáról, Zombie Hunter Spider-Man-ről és hamarosan érkező társairól.

Ár 113 000 Ft

Luke Skywalker Sixth Scale...

A The Mandalorian második szezonjának záró jelenetében a Star Wars rajongók szíve egyszerre dobbant meg, talán mind egyszerre ugrottunk fel a székből üvöltöttünk örömünkben vagy épp könnyeztünk a meghatódottságtól mikor láttuk a Jedi-t aki játszi könnyedséggel vágott rendet a Dark Trooper-ek soraiban. A Jedi-t aki sokunk gyermekkorát meghatározta hősünket Luke Skywalker-t!

Ár 144 000 Ft

Cyborg Sixth Scale...

Victor Stone annak ellenére, hogy már-már géniusznak számító intellektussal rendelkezik, még sem vonzotta a tudományos pálya. Minden álma az volt, hogy profi futballistaként szerezzen érdemeket magának. Az álmai egy darabig megvalósulni látszottak ám egy tragikus baleset örökre összetörte őket. Így született meg Cyborg a DC Comics félig gép félig emberi hőse. A Hot Toys jóvoltából azonban a te álmaid valóra válhatnak ha mindig is egy Prémium Cyborg akciófigurára vágytál!

Ár 132 000 Ft

Batman XE Suit Sixth Scale...

A Hot Toys legújabb Batman figuráján a sötét lovagot az XE Suitban láthatjuk, melyet  az Arkham Origins című videojáték Cold, Cold Heart című DLC-jében viselt. A kiegészítő sztorija 1 évvel az alapjáték után játszódik Bruce Wayne épp egy jótékonysági esttel köszönti az új évet mikor Mister Freeze jeges pokollá változtatja az eseményt. Hősünknek ismét improvizálnia kell ezért elkészítette az XE Suit-ot mellyel tökéletes védelmet élvez extrém körülmények között is. 

Ár 156 000 Ft

Iron Man Mark I - Iron Man...

Tony Stark a Mark I-es páncélját manuálisan készítette azokból az alkatrészekből amit fogva tartói barlangjában talált. Ezzel a szerény páncéllal indult útjára az MCU egyik legnagyobb hőse a hős aki útjára indította a teljes filmes univerzumot. A Hot Toys Iron Man Mark I-es figurájával vissza repülhetsz az időben és testközelből nézheted meg a hős a legenda első páncélját. 

Ár 199 000 Ft

Iron Strange Sixth Scale...

Mindig is azon gondolkodtál, hogy mutatna Doctor Strange Vasember páncéljában? Az Art of Avengers Engame könyv minden kérdésedre választ ad, ebből a könyvből tudhattuk meg, hogy volt egy olyan alternatív vázlat melyben a jó doktor Tony Stark Nanopáncéljában menekült volna meg Ebony Maw kínzókamrájából, bár ez a jelenet a koncepciós asztalon maradt, a Hot Toys Iron Strange figurájával mégis utat találhat a gyűjteményedbe. 

Ár 192 000 Ft

Spider-Man (Balck & Gold...

Az MCU Tom Holland féle Spider-Man-je filmről filmre újabb és újabb kosztümökben veti magát harcba. A hamarosan érkező No Way Home alcímű harmadik részben ezt a fekete arany kosztümöt fogja viselni. Ha te is szeretnéd ezt a szuper menő kosztümöt a gyűjteményedben látni akkor jó csapj le a Hot Toys legújabb Pókember figurájára. 

Ár 117 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4