Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint ApexInnovation

Bianca - Veritas...

A népszerű Punishing: Gray Raven okostelefonos játékból most újabb 1/7-es akciófigura érkezik, méghozzá ezúttal Bianca - Veritas-t toborozhatjuk be csapatunkba. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas játéknak, akkor a te gyűjteményedből sem hiányozhat ez a remek S rangú DPS, Bianca!

Ár 70 200 Ft

Springfield Aromatic...

Ha te is nagy Girls Frontline rajongó vagy, akkor neked is biztosan felcsillan most a szemed. Az Apexinnovation most egyigazán egyedi, hangulatos Springfield Aromatic Silence Ver. akciófigurát kínál a rajongóknak. Ráadásul te is nagy kávémániás vagy? Ha te sem tudsz ráunni a játékra, és imádod a cukibbnál cukibb fegyveres karaktereket, akkor egy kávézót is nyithatsz polcodon most. 

Ár 74 500 Ft

Angelina For the Voyagers...

A rajongók nagy örömére az ApexInnovation egy újabb karaktert kínál a népszerű Arknights játékból. Ezúttal egy Angelina For the Voyagers Ver. figurát adhatunk a gyűjteményünkhöz. Angelina remek DPS és support karakter, aki garantáltan remek tagja lesz csapatodnak. Ha te is imádod ezt az aranyos karaktert, akkor ennek a figurának biztos te sem tudsz ellenállni.

Ár 81 200 Ft

Furutachi Ren & Hayahoshi...

A hatalmas népszerűségnek örvendő OshiRabu: Waifus Over Husbandos játékból most érkezik egy gyönyörű figura páros! Akuru egy igazán peches lány, aki kitartóan próbálja megszerezni álmai hercegét, de egy nap összefut Ren-nel, akivel egy félreértés miatt összebogozódnak a szálak és Ren beleszeret Akuru-ba, majd hamarosan már egy ágyban is találja magát a két lány... Ha te is nagy rajongója vagy ennek a cuki yuri játéknak, akkor ez a figurapáros a te polcodról sem hiányozhat!

Ár 142 500 Ft

Tang XueJian szobor - The...

The Legend of Sword and Fairy RPG játék rajongóinak örömére, érkezik egy újabb elbűvölően aranyos figura érkezik a játékból, méghozzá Tang XueJian. Ha te is oda vagy a játékért és ezért a gyönyörű karakterért, akkor ez a darab nem hiányozhat a polcodról.

Ár 98 600 Ft

Natsumi Chinese Dress Ver....

Az ApexInnovation jóvoltából most a népszerű Date A Live játékból az egyik legkedveltebb karakter, Natsumi kapott egy elbűvölő Chinese Dress verziós szobrot. Ha te is nagy Date A Live fan vagy, akkor Natsumi biztosan téged is az ujja köré csavar és te sem tudsz majd ennek a figurának ellenállni.

Ár 82 085 Ft

Keqing Piercing Thunderbolt...

Az ApexInnovation újabb figurát kínál a népszerű open world RPG játékból, a Genshin Impact-ből, méghozzá egy varázslatos Keqing Piercing Thunderbolt verziót adhatunk a gyűjteményünkhöz. Ha te is nagy rajongója vagy ennek a fantasztikus játéknak, és Keqing neked is nagy kedvenced, akkor ez a figura nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 99 700 Ft

Yatogami Tohka New Year...

Az ApexInnovation jóvoltából most a népszerű Date A Live játékból az egyik legkedveltebb karakter, Tohka Yatogami kapott egy elbűvölő New Year Mandarin Gown verziós szobrot. Ha te is nagy Date A Live fan vagy, akkor Tohka biztosan téged is az ujja köré csavar és te sem tudsz majd ennek a figurának ellenállni.

Ár 78 500 Ft

Moonlit Devotion Ver....

Álmaid menyasszonyát te is hasonlóan képzeled? Ha te is nagy rajongója vagy a Girls Frontline mobilos játéknak, ahol T-Doll-okkal harcolhatsz, akiket létező lőfegyverek inspiráltak nevükben és kinézetükben egyaránt, akkor ezt a gyönyörűséges menyasszonyi fehér ruhában ragyogó Moonlit Devotion Ver. figurát garantáltan imádni fogod.

Ár 85 000 Ft

Yae Sakura Goushinnso...

Te is nagy Honkai Impact rajongó vagy? Akkor biztosan neked is kedvenceid egyike a tragikus multú Yae Sakura, a Yae törzs leszármazottja, aki képes a szellemekkel kommunikálni. Imádta kishúgát Rin-t, de amikor rosszra fordult a falu sorsa, kegyetlen módon feláldozták Rin-t a szellemeknek. Sakura ezen soha nem tudott továbblépni, mély gyűlöletet kezdett a falu iránt táplálni, és magányosan remeteként kezdett élni, kitanulva a harcművészetet. 

Ár 59 000 Ft

Ahri PVC szobor - League of...

A K/DA egy virtuális K-POP lány csapat, akik a nagy sikerű League of Legends című videó játék 4 karakteréből állnak. A lányokat ehhez a formációhoz gondoltak újra, a csapat egyik fő vokalistája Ahri  a rókalány! Őt csodálhatod meg közelebbről az ApexInnovation szemkápráztató szobrán! 

Ár 87 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4