Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint ApexInnovation

Keqing Piercing Thunderbolt...

Az ApexInnovation újabb figurát kínál a népszerű open world RPG játékból, a Genshin Impact-ből, méghozzá egy varázslatos Keqing Piercing Thunderbolt verziót adhatunk a gyűjteményünkhöz. Ha te is nagy rajongója vagy ennek a fantasztikus játéknak, és Keqing neked is nagy kedvenced, akkor ez a figura nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 92 000 Ft
  • Új

Blaze szobor - Arknights

A rajongók nagy örömére az ApexInnovation egy újabb karaktert kínál a népszerű Arknights játékból. Ezúttal az Elite Rhodes Island Operator Blaze-re csaphatunk le, aki egy igazán erős dps, ráadásul igazán extravagáns a hatalmas láncfűrészével. Ha te is imádod ezt a vagány karaktert, akkor ennek a figurának biztos te sem tudsz ellenállni.

Ár 84 000 Ft
  • Új

Yae Sakura Goushinnso...

Te is nagy Honkai Impact rajongó vagy? Akkor biztosan neked is kedvenceid egyike a tragikus multú Yae Sakura, a Yae törzs leszármazottja, aki képes a szellemekkel kommunikálni. Imádta kishúgát Rin-t, de amikor rosszra fordult a falu sorsa, kegyetlen módon feláldozták Rin-t a szellemeknek. Sakura ezen soha nem tudott továbblépni, mély gyűlöletet kezdett a falu iránt táplálni, és magányosan remeteként kezdett élni, kitanulva a harcművészetet. 

Ár 59 000 Ft

Yae Sakura Dream Raiment...

Yae Sakura Yae-gu-ban született, a Yae törzs leszármazottjaként, akik képesek a szellemekkel kommunikálni. Imádta kishúgát Rin-t, de amikor rosszra fordult a falu sorsa, kegyetlen módon feláldozták Rin-t a szellemeknek. Sakura ezen soha nem tudott továbblépni, mély gyűlöletet kezdett a falu iránt táplálni, és magányosan remeteként kezdett élni, kitanulva a harcművészetet. Ha te is nagy Honkai Impact rajongó vagy, akkor ez a szobor biztosan a gyűjteményed egyik kedvenc darabja lesz.

Ár 110 000 Ft

Ahri PVC szobor - League of...

A K/DA egy virtuális K-POP lány csapat, akik a nagy sikerű League of Legends című videó játék 4 karakteréből állnak. A lányokat ehhez a formációhoz gondoltak újra, a csapat egyik fő vokalistája Ahri  a rókalány! Őt csodálhatod meg közelebbről az ApexInnovation szemkápráztató szobrán! 

Ár 87 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4