Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Flare

Suigintou szobor - Rozen...

Suigintou az első a Rozen Maiden babák közül, arrogáns, szadista és rosszindulatú. Az egyetlen dolog ami érdekli, hogy megnyerje az Alice Game-et, hogy apja figyelmét felkeltse, aki nem más mint Rozen, a babakészítő. Ha neked is nagy kedvenced volt a Rozen Maiden sorozat, akkor ez a gyönyörű gót stílusú figura biztosan nagy kedvenced lesz.

Ár 90 000 Ft

Gwendolyn Dress Ver. szobor...

Gwendolyn a valkűr hercegnő, Demon Lord Odin legfiatalabb lánya, aki végtelenül kedves, igyekszik mindig apja kedvében járni és mindemellett remek harcos. Az Odin Sphere játékok hatalmas rajongói tábort tudhatnak maguk mögött, ráadásul különösen népszerű lett a 2007-ben megjelent Odin Sphere Leifthrasir. Te is nagy rajongója vagy a játéknak? Akkor ez a különleges Gwendolyn szobor nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 63 000 Ft

Leifdrasir Oswald szobor -...

Az Odin Sphere játékok hatalmas rajongói tábort tudhatnak maguk mögött, ráadásul különösen népszerű lett a 2007-ben megjelent Odin Sphere Leifthrasir. Te is nagy rajongója vagy a játéknak? Akkor ezt a Leifdrasir Oswald szobrot tuti imádni fogod.

Ár 72 000 Ft

2B Deluxe PVC Szobor

A YoRHa No. 2 Type B típusú android modellt azért készítették, hogy fel vegye a harcot a bolygónkat megszálló gépesített életformákkal. 2B irányítva NieR:Automata című játék során pontosan ezt tehetted gépesített életformákkal küzdöttél közben pedig számos morális kérdésre kereshetted a választ! Közös kalandotok 2B-vel azonban nem ért véget, hiszen a Flare jóvoltából gyűjteményed éke lehet PVC szobor formájában! A szobor deluxe változata, cserélhető fejekkel és test elemekkel érkezik emellett pedig Tactical Support Unit Pod 042 es segítő droiddal!

Ár 94 300 Ft

2B PVC Szobor

A YoRHa No. 2 Type B típusú android modellt azért készítették, hogy fel vegye a harcot a bolygónkat megszálló gépesített életformákkal. 2B irányítva NieR:Automata című játék során pontosan ezt tehetted gépesített életformákkal küzdöttél közben pedig számos morális kérdésre kereshetted a választ! Közös kalandotok 2B-vel azonban nem ért véget, hiszen a Flare jóvoltából gyűjteményed éke lehet PVC szobor formájában! 

Ár 63 200 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4