Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Funko

The Professor POP! figura -...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, The Professor-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
  • Új

Moscow POP! figura - Money...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Moscow-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
  • Új

Helsinki POP! figura -...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Helsinki-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
  • Új

Nairobi POP! figura - Money...

Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Nairobi-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
  • Új

Oslo POP! figura - Money...

A Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a Money Heist-ból most Funko POP! szériát is kapunk. A világszerte nagy rajongóitábornak örvendő sorozat Spanyolországban játszódik, ahol egy szervezet gondosan megtervezi a spanyol központi bank kirablását, majd a csapat Professzor irányításával nekivág az akciónak. Ha téged is rabul ejtett ez az izgalmas sorozat, akkor most kedvenceid, Oslo-t és társait is beszerezheted a Funko jóvoltából a polcodra is.

Ár 4 800 Ft
  • Új

Arishem POP! figura - The...

Arishem legelőször néhány Celestial-lel érkezett a földre, hogy megteremtsék a Hetedik Kozmoszt. Ő a Four Celestial Hosts vezetője, aki erejének felső határa ismeretlen. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor az új The Eternals Marvel filmet imádni fogod, ráadásul kedvenceid a Funko által beszerezheted POP! gyűjteményedbe.

Ár 4 500 Ft

Kro POP! figura - The...

Kro a Deviant hadúr, diktátor és vezető. Ő Thena titkos szeretője. Hatalmas erővel rendelkezik, remek stratéga és félelmetes harcos. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor az új The Eternals Marvel filmet imádni fogod, ráadásul kedvenceid a Funko által beszerezheted POP! gyűjteményedbe.

Ár 4 500 Ft

Druig POP! figura - The...

Druig az Eternal fajhoz tartozik, amit a Celestial földönkívüliek hoztak létre évezredekkel ezelőtt. Úgy emlegetik, mint a lángok és rémálmok urát, és különösen tehetséges a transzmutációban, affinitása Sersi-ével vetekszik. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor az új The Eternals Marvel filmet imádni fogod, ráadásul kedvenceid a Funko által beszerezheted POP! gyűjteményedbe.

Ár 4 500 Ft

Ikaris POP! figura - The...

Ikaris az Eternal fajhoz tartozik, amit a Celestial földönkívüliek hoztak létre évezredekkel ezelőtt. Ő a valaha létezett egyik legerősebb Eternal, a föld második legerősebbje, Zuras után. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor az új The Eternals Marvel filmet imádni fogod, ráadásul kedvenceid a Funko által beszerezheted POP! gyűjteményedbe.

Ár 4 500 Ft

Sersi POP! figura - The...

Sersi az Eternal fajhoz tartozik, amit a Celestial földönkívüliek hoztak létre évezredekkel ezelőtt. Sersi imádja a divatot, egyik különleges képessége, hogy változtatja a megjelenését, ruháit, ráadásul remek táncos, és rengeteg nyelven beszél. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor az új The Eternals Marvel filmet imádni fogod, ráadásul kedvenceid a Funko által beszerezheted POP! gyűjteményedbe.

Ár 4 500 Ft

Thena POP! figura - The...

Thena szintén az Eternal fajhoz tartozik, amit a Celestial földönkívüliek hoztak létre évezredekkel ezelőtt. Közte és Kro között hosszas és bajos szerelmi románc húzódott. Hatalmas erővel rendelkezik Thena, amit évezredeken keresztül fejlesztett és félelmetes harcosnővé vált. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor az új The Eternals Marvel filmet imádni fogod, ráadásul kedvenceid a Funko által beszerezheted POP! gyűjteményedbe.

Ár 4 500 Ft

Kingo POP! figura - The...

Kingo az Eternal fajhoz tartozik, amit a Celestial földönkívüliek hoztak létre évezredekkel ezelőtt. Ő Hokkaido őrzője, aki szenvedélye lett a samurai életmód, és bár rendelkezik az Eternal-ok különleges képességeivel, mégis egyszerű samurai-ként szeret harcolni. Ha te is nagy Marvel rajongó vagy, akkor az új The Eternals Marvel filmet imádni fogod, ráadásul kedvenceid a Funko által beszerezheted POP! gyűjteményedbe.

Ár 4 500 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4