Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Funko

Lucas POP! Figura 9 cm -...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Lucas karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Erica Sinclair POP! Figura...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Erica Sinclair karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Hunter Robin POP! Figura 9...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Robin karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Hunter Steve POP! Figura 9...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Steve karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Argyle POP! Figura 9 cm -...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Argyle karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

California Mike POP! Figura...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Mike karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Eleven POP! Figura 9 cm -...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Eleven karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Demo-bat POP! Figura 9 cm -...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Demo-Bat karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Vecna Pointing POP! Figura...

A Funko-nak hála, most érkezik a méltán elismert és híres Stranger Things című sorozatból Vecna karaktere egy POP! figura formájában, hogy bővíthessük a gyűjteményünket! Ha neked is nagy kedvenced, ne maradj le róla! 

Ár 5 600 Ft
 • Új

Unhooded Palpatine POP!...

Most a Funko a POP! Enamel Pins sorozathoz újabb tag csatlakozik a Star Wars rajongók nagy örömére. Palpatine császár, avagy Darth Sidious a Sith-ek törzséből származik, és a legnagyobb titokban két személyiségben élt hosszú ideig, szenátorként és sötét nagyúrként. Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ennek a menő Unhooded Palpatine POP! kitűzőnek te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 5 600 Ft
 • Új

Mace Windu POP! kitűző -...

Most a Funko a POP! Enamel Pins sorozathoz újabb tag csatlakozik a Star Wars rajongók nagy örömére. Mace Windu mester a Jedi rendet és a Köztársaságot szolgálta, ő volt Yoda után a legmagasabb tisztséget betöltő jedi mester, aki rengeteg jedit képzett ki. Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ennek a menő Mace Windu POP! kitűzőnek te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 5 600 Ft
 • Új

General Grievous POP!...

Most a Funko a POP! Enamel Pins sorozathoz újabb tag csatlakozik a Star Wars rajongók nagy örömére. Grievous Qymaen jai Sheelal néven született a Kalee bolygón. Amikor szerelmét megölték a hukok, akkor átpártolt a sötét oldalra, átnevezte magát Grievous-nek, és bosszút akart állni. Később Dooku képezte ki a kardforgatásra, és egyik leghűségesebb alattvalója lett. Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, akkor ennek a menő General Grievous POP! kitűzőnek te sem tudsz majd ellenállni!

Ár 5 600 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4