Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Max Factory

Aktív szűrők

Dark Magician Girl Szobor...

A Kotobukiya jóvoltából most a népszerű Yu-Gi-Oh című anime bájos varázslólány karakterét, Dark Magician Girl-t teheted a kollekciód legújabb példányai közé, mégpedig egy 1/7-es méretarányú, kb. 21 centiméteres szobor formájában! Az egyes részein áttetsző kialakítású és fémes festésű szobor egy kedves kis dinamikus pózt vesz fel, a különleges kört idéző alap pedig még inkább visszaadja a manga hangulatát. Ha neked is nagy kedvenced ez az édes arckifejezésű lány, akkor a szobor formája is garantáltan tetszeni fog!

Ár 87 900 Ft
  • Új

Utaha Kasumigaoka Bunny...

A Max Factory-nak hála, most egy újabb nyuszilánnyal bővíthetjük a gyűjteményünket, ezúttal a szépséges Utaha Kasumigaoka karakterét szerezhetjük be, aki a Saekano: The Movie című animének az egyik szereplője. Ha te is szereted Utaha-t és odavagy a lenge öltözetéért, a csábos harisnyájáért és a gyönyörű fekete hajáért, akkor ezt a kb. 17 centiméteres szobrot mindenképpen meg kell kaparintanod!

Ár 20 400 Ft

Racing Miku 2021 Private...

Miku-ból sosem elég! Tudja ezt a Max Factory is, aki ismételten a rajongók kedvenc vocaloid lányának szobrával kedveskedik nekik. Racing Miku a  2021-es Hatsune Miku GT Project hivatalos karaktere, akinek a kb. 25 centiméteres szobrát En Morikura művész készítette, gondosan és apró részletességgel akár a haját, az arcát, vagy a ruházatát nézzük. A macskaköves talapzat szintén szemet gyönyörködtető, így ha neked is Miku a kedvenced, akkor ez a szobor nem hiányozhat a polcodról! 

Ár 137 900 Ft

Guts Berserker Armor...

A Max Factory méltán lehet büszke alkotásaira, legújabb különlegességével pedig a japán Berserk sorozat rajongóinak kedvez! Ez a félelmetes megjelenésű, Berserker Armor-t viselő Guts mellszobor kb. 10 centiméteres, ami azt a pillanatot örökíti meg, mikor Guts "vad" állapotában és fegyverével a kezében látható, miközben a testéből éppen kitörni készül. Ha te is imádod a Berserk történeteit, akkor szerezd meg a gyűjteményedbe ezt a mellszobrot is! 

Ár 30 900 Ft

Nakiri Ayame Pop Up Parade...

Nakiri Ayame nevét a Hololive Production-nel kapcsolatban már bizonyára ismered, ő egy aranyos Virtual YouTuber lány az Underworld Akadémiáról. Mivel szereti megtréfálni az embereket, ezért gyakran szórakozik a gondolataikkal. Ügyesen palástolja, de valójában ő az akadémia diáktanácsának elnöke. Ha te is nagy rajongója vagy ennek az édes vtuber lánynak, akkor a Max Factory által megalkotott kb. 17 centiméteres "Pop up Parade" szobra nem maradhat ki a gyűjteményedből! 

Ár 23 700 Ft

Bridget Pop Up Parade...

A Good Smile Company egy újabb szoborral kedveskedik a Pop Up Parade szoborsorozatából a Guilty Gear Strive című videojáték rajongóinak.. ezúttal Bridget karakterét zsebelhetjük be egy kb. 17 cm magas szobrocska formájában. Bridget fiúként született, de születésekor a családja lánynak nevezte el.. idősebb korára viszont úgy döntött, hogy bizonyítani akarja a férfiasságát azzal, hogy kiváló fejvadász lesz belőle. Ha neked is ő a kedvenc harcosod, akkor most beszerezheted a gyűjteményedbe!

Ár 23 700 Ft

Snow Miku Serene Winter...

Ez a mesteri új figma akciófigura a legnépszerűbb vocaloid énekest, Hatsune Miku karakterét ábrázolja! 2023-ban lesz Snow Miku 14. évfordulója, ennek apropójából készült el ez a csodálatosan részletes, kb. 13 cm magas kis figura, amely Mikut ábrázolja egy Isakytm illusztrátor által megálmodott outfitben. A figura mellé kiegészítők is érkeznek, például Yukine nyuszi ebben a Mikuéhoz passzoló kis ruhában, két cserélhető arclemez, 7 db kézfej, illetve egy nagy ecset, valamint egy figma talapzat. Ha szereted a kis kék hajú énekest, akkor ez a figura egy különleges darab lehet a számodra!

Ár 65 000 Ft

Eriri Spencer Sawamura Pop...

A Pop Up Parade kollekciója egy új taggal bővült, ezúttal a How To Raise A Boring Girlfriend anime sorozat bájos Eriri Spencer Sawamura karakterét ábrázolja. A félig japán, félig brit lány itt egy egy helyes kis nyuszi kosztümöt visel, szőke copfjai, teste és kedves arca szépen van megmunkálva. A kb. 17 cm-es szobor csodásan fog mutatni a kollekciódban!

Ár 22 200 Ft

Guilty Princess Maidroid...

Ha szeretsz modellezni, és az animék is a kedvenceid, akkor ezt a darabot imádni fogod! Most összeállíthatod a The Chainsaw Man című anime sorozat szereplőjének szoborszerű mását. A pad-printing technikával készült darabokat könnyen összeillesztheted, biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogod ezt az időtöltést! A modell összeszereléséhez szükséges festéket és eszközöket nem tartalmazza a csomag, csak a szobor darabjait.

Ár 34 300 Ft

Denji Figma Akciófigura 15...

A menő horror anime, The Chainsaw Man elképesztő főhőse, Denji most egy mozgatható, figma akciófigura formájában került fel az oldalunkra. A figura különlegessége, hogy milyen sokféleképpen állítható ki cserélhető alkatrészeinek köszönhetően. 3 variálható fejjel érkezik (egy fűrész, egy félig átváltozott és egy sima fej van a csomagban), kinyújtott nyelve is lecsatolható, fűrész állkapcsa nyitható, kézfejei variálhatóak, valamint baltája és kedves kis barátja, Pochita is elkíséri. A flexibilis figma talapzat segít, hogy igazán kreatív módokon is kiállíthasd a figurát!

Ár 66 600 Ft

Raphtalia Figma Akciófigura...

A Rising of the Shield Hero című anime sorozat közkedvelt főszereplője, Raphtalia most már egy kb. 14 cm-es akciófigura formájában is elérhető! 3 db cserélhető arclemezzel érkezik, valamint mágikus kardjával, és a Naofumitól kapott karkötőjével együtt lehet a tiéd. A finoman megformált figura sokféleképpen mozgatható, az artikulált figma talapzata segítségével pedig aztán számtalan módon kiállíthatod majd. 

Ár 48 900 Ft

Samus Aran Dread Verzió...

A galaxis legerősebb harcosa újra csatlakozik a figma sorozathoz! A jól ismert karakter és egyben főhős - Samus Aran - most már elérhető akciófiguraként is a Nintendo Switch “Metroid Dread” játékból. Hajlítsd a karakter végtagjait kedvedre és állítsd be a számodra leginkább tetsző pózt. A bábuhoz jár még egy mágnes bázis, amivel a falra tapaszthatod, 3 fajta kézfej, 2 fegyver, Morph Balls és egy a kiállítást és pózolást segítő talapzat.

Ár 61 900 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4