Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint FREEing

Shera L. Greenwood Bare Leg...

Ki ne rajongana Shera-ért, a gyönyörű és cuki szőke elfért, aki nem szeret egyedül fürdeni, így előszeretettel beront Diablo-hoz és Rem-hez. Ráadásul igencsak tekinteteket magára vonzó méretekkel rendelkezik ez a bohókás elf lány. Ha te is kedveled ezt a mókás How Not to Summon A Demon Lord sorozatot, akkor ez a figura nem hiányozhat a gyűjteményedből. 

Ár 108 000 Ft

Azuki Swimsuit Ver. szobor...

Freeing ismételten egy igazán aranyos figurát kínál, méghozzá a népszerű Nekopara játékból Azuki-t, ráadásul cuki fürdőruhában pózolva. Ha te is nagy rajongója vagy a játéknak, és ennek a cuki kis tsundere cicalánynak, akkor Azuki nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Ár 25 500 Ft

Nakiri Erina Bare Leg Bunny...

Erina, a mindenki által ismert szakácsnövendék, a híres Nakiri család sarja, és nekik van a világ legfinomabb ételeként számon tartott "God's Tongue" fogásuk. Mivel mindig is mindent megkapott, és mindenből a legjobbat, ezért igencsak elkényeztetett és önző, viszont mindig is magányos volt és retteg apjától, aki nagyon kemény volt vele. Ha te is nagy rajongója vagy a Food Wars animének, akkor ez a hihetetlenül cuki Bare Leg Bunny Version Erina figura nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 94 500 Ft

Aisaka Taiga: Bunny Ver....

Taiga egy kedves cuki lánynak tűnik, de nem véletlen ragasztották rá a tenyérnyi tigris nicknevet, hiszen amilyen kis apró termetű, olyan hirtelen haragú és agresszív tud lenni. Ha neked is nagy kedvenced Taiga, akkor garantáltan imádni fogod ezt az édes nyuszis verziót.

Ár 107 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4