Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Banpresto

Banpresto

Banpresto

Yang Xiao Long szobor -...

A Banpresto újabb Q Posket Mini-t hoz a RWBY rajongók nagy örömére. Yang Xiao Long a RWBY egyik főhősnője, aki a szintén a Beacon Academy-n tanult és a RWWBY team tagja lett. Ő a csapat fizikálisan legerősebb tagja. Különleges stílusa és fegyvere van, hiszen egy kesztyűt; Ember Celica-t választotta és puszta kézzel harcol. Ha te is kedveled a RWBY sorozatot, akkor most kedvenc Hunter-öd is betoborozhatod RWBY csapatodba.

Ár 14 800 Ft

Belle A Normal Color...

Újabb Disney hercegnő csatlakozik a Banpresto Q Posket Mini vonalához, ezúttal a kedves, naiv, könyvkukac hercegnőt, Belle-t adhatjuk a gyűjteményünkhöz. Belle-nek mindenei a könyvek és persze kissé hóbortos apja. Kedvessége és szeretete még a bestiát is képesek megváltoztatni. Ha te is nagy Disney rajongó vagy és te is oda vagy a Q Posket aranyos stílusáért, akkor ennek a figurának te sem fogsz tudni ellenállni!

Ár 11 700 Ft

Ariel A Normal Color...

Újabb Disney hercegnő csatlakozik a Banpresto Q Posket Mini vonalához, ezúttal a kishableányt Ariel-t adhatjuk a gyűjteményünkhöz, a klasszikus mesében megjelenő formájában. Ha te is nagy Disney rajongó vagy és te is oda vagy a Q Posket aranyos stílusáért, akkor ennek a figurának te sem fogsz tudni ellenállni.

Ár 11 700 Ft

Super Sailor Neptune Ver. A...

Kaiou Michiru egy gyönyörű, elegáns megjelenésű és szofisztikált lány. Ő a Neptune hercegnő, az egyik fő védelmezője az univerzumnak, akinek fő ereje a víz, a tenger. Most pedig beszerezheted kedvenced ebben az aranyos Super Sailor Neptune Ver. A Banpresto Q posket verzióban is.

Ár 11 700 Ft

Super Sailor Saturn Ver. A...

Tomoe Hotaru egy furcsa és zárkózott lány, szélsőséges hangulatingadozásai miatt kerülik osztálytársai is. Ez a gyerekkori balesete miatt van, amikor is apja kísérlete következtében életét vesztette, de feltámasztották, viszont nagy árat fizetett érte, hiszen egy másik lélekkel kellett együtt élnie, miközben apját is megszállták. Ugyanakkor védelmező lett belőle és a Usagi-ék barátsága belőle is a legjobbat hozza ki. Most pedig beszerezheted kedvencedet ebben az aranyos Super Sailor Saturn Ver. A Banpresto Q posket verzióban is.

Ár 11 700 Ft

The Duel: The Ronin Szobor...

A Star Wars: Visions, az animációs rövidfilmek antológiája, melyben hét japán anime stúdió hozza el egyedi tehetségét és perspektíváját különálló történeteiken keresztül. Most a "The Duel" című animációs rövidfilmen alapuló főszereplő karaktert a Banpresto hozza el nekünk egy kb. 22 cm magasságú szobor formájában. Ha neked is tetszett ez a rövidfilm és szereted a japán történelmet, akkor ezt a szobrot neked találták ki!

Ár 26 500 Ft

Dustin Henderson...

Dustin gyerekkora óta Will legjobb barátja, mindig lehet rá számítani, jóban és rosszban is persze. Hatalmas és életre szóló kalandba keverednek, mikor Eleven megszökött a laborból és találkozott Mike-kal, Lucas-szal, Dustin-nal... Ha te is nagy rajongója vagy ennek az izgalmas sorozatnak, ami a '80-as évek hangulatos világába repít vissza, akkor végre polcodra varázsolhatod a threezero Stranger Things figuráival ezt a hangulatot.

Ár 81 200 Ft

Wanokuni Tony Tony Chopper...

A Banpresto újabb taggal bővíti a One Piece sorozatát a Wanokuni arc-ból, most végre Chopper-t is hozzáadhatjuk gyűjteményünkhöz, menő szamuráj szerelésben. Chopper egy rénszarvas, aki megette a Hito Hito no Mi nebű Devil Fruit-ot, így félig ember félig szarvas hibriddé vált. Ő a Strawhat Pirates orvosa, aki mindig készen áll, hogy életet mentsen. Ha te is izgatottan követed a sorozatot és kíváncsian várod, hogy vajon a szamurájok földjén, Wanokuni-ban győzelmet aratnak-e Kaido felett a szalmakalapos kalózok és szövetségeseik, akkor ennek a cuki szamuráj Chopper-nek te sem tudsz majd ellenállni.

Ár 12 900 Ft

Makomo szobor - Demon...

A Banpresto újabb meglepetést hoz a Demon Slayer fanoknak, ezúttal Makomo-t adhatjuk a gyűjteményünkhöz. Makomo egy nagyon kedves lány, aki Urokodai Sakonji tanítványa volt Sabito-val együtt. Bár elbuktak a vizsgán, és egy démon bekebelezte őket, szellemük megjelenik Tanjiro-nak és segítenek neki az edzésben és felkészülésben. Ha neked is nagy kedvened a Demon Slayer sorozat, akkor ennek az aranyos figurának te sem fogsz tudni ellenállni.

Ár 13 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4