Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Damtoys

Claire Redfield Collector...

A NAUTS és a DAMTOYS büszkék rá, hogy összefoghattak annak érdekében, hogy elkészítsék a Claire Redfield (Collector kiadás) 1/6 méretarányú akciófiguráját a népszerű Resident Evil 2 című videojátékból! Több, mint 30 artikulációs ponttal látták el, lehetővé téve ezzel a rajongóknak, hogy újrateremthessék kedvenc pillanataikat a kultikus, klasszikus túlélőhorror játékból. Valódi szabott egyenruhát kapott, valamint a fegyverek és kiegészítők hihetetlen skáláját, hogy a lehető legkülönlegesebb kiadását hozza el ezzel a gyártó! Resident Evil rajongók, próbáljatok megszökni Raccoon City-ből Claire Redfield segítségével, és gyarapítsátok gyűjteményeteket még ma!

Ár 187 200 Ft

Claire Redfield (Klasszikus...

A NAUTS és a DAMTOYS büszkék rá, hogy összefoghattak annak érdekében, hogy elkészítsék a Claire Redfield (Klasszikus verzió) 1/6 méretarányú akciófiguráját a népszerű Resident Evil 2 című videojátékból! Több, mint 30 artikulációs ponttal látták el, lehetővé téve ezzel a rajongóknak, hogy újrateremthessék kedvenc pillanataikat a kultikus, klasszikus túlélőhorror játékból. Valódi szabott egyenruhát kapott, valamint a fegyverek és kiegészítők hihetetlen skáláját, hogy a lehető legkülönlegesebb kiadását hozza el ezzel a gyártó! Resident Evil rajongók, próbáljatok megszökni Raccoon City-ből Claire Redfield segítségével, és gyarapítsátok gyűjteményeteket még ma!

Ár 180 200 Ft

Leon S. Kennedy (Klasszikus...

A NAUTS és a DAMTOYS büszkék rá, hogy összefoghattak annak érdekében, hogy elkészítsék a Leon S. Kennedy (Klasszikus verzió) 1/6 méretarányú akciófiguráját a népszerű Resident Evil 2 című videojátékból! Több, mint 30 artikulációs ponttal látták el, lehetővé téve ezzel a rajongóknak, hogy újrateremthessék kedvenc pillanataikat a kultikus, klasszikus túlélőhorror játékból. Valódi szabott egyenruhát kapott, valamint a fegyverek és kiegészítők hihetetlen skáláját, hogy a lehető legkülönlegesebb kiadását hozza el ezzel a gyártó! Resident Evil rajongók, próbáljatok megszökni Raccoon City-ből Leon S. Kennedy segítségével, és gyarapítsátok gyűjteményeteket még ma!

Ár 180 200 Ft

Cyberlover: Pink Szobor 1/4...

A Sideshow és a Damtoys bemutatja a CoalDog sorozatuk következő darabját, a "Cyberlover: Pink" elnevezésű 1/4 méretarányú szobrot! Ezt az elbűvölő karaktert egy fejre illeszthető "fejfedővel" látták el, amely lehetővé teszi az egyik megjelenítési lehetőséget és a Cyberlovert teljes futurisztikus külsejével mutatja be. A másik megjelenítési mód pedig (levéve a fejfedőt) kiemeli a tökéletesen rózsaszín haját egy monokróm környezetben. Ha neked is megtetszett, akkor ne maradj le erről a stílusos sci-fi szoborról! Mérete: 41 cm x 23 cm x 18 cm

Ár 297 500 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4