Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info

Termékek listája márka szerint Weta Workshop

Bilbo Baggins in Bag End...

Bilbo Baggins avagy Zsákos Bilbo, nem egy hétköznapi hobbit. Amíg a gyerekek rajonganak különleges történeteiért, és szavain csüngenek, addig a felnőtt hobbitok igen rossz szemmel néznek rá. Hiszen egy hobbit nem kalandozik, nem hagyja el a Megyét, és nem barátkozik elfekkel, törpökkel és varászlókkal... Tehát Bilbo minden szempontból különleges, a többi hobbit szerint pedig bajkeverő. Kalandjai után Bilbo hobbit lakjában írogat történeteiről és kalandjairól, a következő nemzedékeknek, miközben elvonulását tervezi. Ha te isi nagy Gyűrűk Ura rajongó vagy akkor ennek a gyönyörű részletes kis szobornak biztosan te sem tudsz majd ellenállni.

Ár 415 000 Ft
 • Új

Saruman the White on Throne...

Saruman sötét tornyában, trónján ülve és Sauron szemét magánál őrizve követi az események alakulását. Titokban a sötét oldalra állt, győzött rajta a félelem és a hatalomvágy, így lett Sauron szolgája. A Weta Workshop egy újabb szobrot kínál Saruman-ról a Gyűrűk Ura rajongóknak, mely gyönyörű részletes, kifejező, és ráadásul egy drámai hangulatot keltő trónt is kapott. Ha te is nagy Gyűrűk Ura fan vagy, akkor ennek biztos te sem tudsz majd ellenállni.

Ár 458 000 Ft
 • Új

Sarah & Ludo Twin Pack...

Ludo és Sarah elválaszthatatlan társak lesznek miután Sarah megmenti őt a labirintusban a goblinok bántalmazásától. Ezek után együtt indulnak neki a nagy kalandnak, hogy megmentsék Toby-t. Ha te is nagy rajongója vagy ennek a klasszikus filmnek, akkor a Weta Workshop  Labyrinth figurái biztosan nagy kedvenceid lesznek.

Ár 31 000 Ft
 • Új

Ludo szobor - Labyrinth...

Ludo egy hatalmas szörnyeteg, aki Sarah ment meg a labirintusban a goblinok bántalmazásától. Ezek után együtt indulnak útnak, hogy megmentsék Toby-t. A hatalmas, kedves szörnyeteg hűséges társa lesz Sarah-nak és gyakran igen hasznosnak is bizonyul erejével. Ha te is nagy rajongója vagy ennek a klasszikus filmnek, akkor a Weta Workshop  Labyrinth figurái biztosan nagy kedvenceid lesznek.

Ár 19 000 Ft
 • Új

Sarah Williams szobor -...

Sarah Williams-t Jennyfer Connelly alakított a Labyrinth című 1986-as fantasy filmben. Sarah eleinte éretlen és lázadó tinédzser, aki féltékeny féltestvér öccsére. De a libirintusban megélt kalandjai által egyre inkább önmagára talál, felnő, és felelősségteljes felnőttként kezd viselkedni. Ha te is nagy rajongója vagy ennek a klasszikus filmnek, akkor a Weta Workshop  Labyrinth figurái biztosan nagy kedvenceid lesznek.

Ár 14 000 Ft
 • Új

Jareth szobor - Labyrinth...

Jareth-et a goblin királyt nem más, mint David Bowie alakított a Labyrinth című 1986-as fantasy filmben. Jareth gonosz, öntelt és ravasz, nem bánik jól alattvalóival és minden áron le akarja győzni Sarah-t és szolgájává tenni. Ha te is nagy rajongója vagy ennek a klasszikus filmnek, akkor a Weta Workshop  Labyrinth figurái biztosan nagy kedvenceid lesznek.

Ár 14 000 Ft
 • Új

Kira The Gelfling szobor -...

Újabb aranyos kis szobrot kínál a Weta Workshop a The Dark Crystal rajongóknak.  Kira klánja a Garthim War után teljesen elpusztult, egyetlen túlélőként a Podlings-ok fogadták be és nevelték fel. Jen oldalán pedig megtalálta a helyét. Ha te is kedveled a The Dark Crystal-t, ezt a régi klasszikus sci-fi filmet, akkor ennek az aranyos kis Kira szobornak biztosan nem tudsz majd te sem ellenállni.

Ár 13 000 Ft
 • Új

SkekSil the Chamberlain...

SkekSil mindenáron trónra szeretett volna kerülni, és ezért mindent megpróbált. Az ő ötlete volt a Gefling-eket kihasználni és a nagy háborút is neki sikerült kiprovokálni. Ha te is kedveled a The Dark Crystal-t, ezt a régi klasszikus sci-fi filmet, akkor kedvenc Gefling-eid ellensége sem maradhat le a polcodról.

Ár 160 000 Ft
 • Új

Seladon the Gelfling szobor...

Seladon a Vapra klán tagja volt, ő volt All-Maudra Mayrin legidősebb lánya, aki halála után próbált anyja helyébe lépni, de Skeksis ellen csupán annyit tehetett, hogy az ellenálláshoz csatlakozott. Ha te is kedveled a The Dark Crystal-t, ezt a régi klasszikus sci-fi filmet, akkor ennek a gyönyörű Seladon szobornak biztosan nem tudsz majd te sem ellenállni.

Ár 49 800 Ft
 • Új

Galadriel of the White...

Középfölde elfjeinek egyik legnagyobbika, aki szinte mindenkit messze felülmúlt szépségben, tudásban és erőben... Igen, ő bizony nem más, mint Galadriel, akivel a Gyűrűk Ura trilógiában, illetve a Hobbit-ban is találkozhatunk. Most a Weta Workshop jóvoltából egy hatalmas 1/6-os, gyönyörű kidolgozású polystone szobor formájában gyűjteményed éke lehet ez a csodálatos elf királynő.

Ár 112 000 Ft
 • Új

Aragorn szobor - The Lord...

Aragorn, az egyik legnépszerűbb karakter a Gyűrűk Ura trilógiában. Ő Elendil egyenes ági leszármazottja és Isildur örököse. Aragorn a gondori trón örököse, aki leplezve magát vándorként élt, amíg a Gyűrű felbukkanásával nem várt események sorozata indult meg. Ha te is nagy Gyűrűk Ura rajongó vagy, ráadásul neked is nagy kedvenced Aragorn, akkor biztosan imádni fogod a Weta Workshop legújabb szobrát, mellyel a film egy ikonikus harci pillanatát varázsolhatod a polcodra.

Ár 40 500 Ft
 • Új

Saruman The White szobor -...

Saruman titokban a sötét oldalra állt, győzött rajta a félelem és a hatalomvágy, így Sauron szolgája lett. A Weta Workshop egy újabb szobrot kínál Saruman-ról a Gyűrűk Ura rajongóknak, mely gyönyörű részletes és kifejező. Ha te is nagy Gyűrűk Ura fan vagy, akkor ez a Sauron szemét fogó Saruman nem maradhat ki a gyűjteményedből.

Ár 40 000 Ft
 • Új

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4