Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Aktív szűrők

Mimic Chest Replika Szobor...

Wizkids büszkén mutatja be a Dungeons & Dragons rajongóinak készített Mimic Chest replika szobrát! Ez az ikonikus lény készen áll arra, hogy a szobánk és a gyűjteményünk legkülönlegesebb példánya legyen, figyelve mindenkit, aki be mer lépni annak területére! A gyantából készült, kb. 51 centiméter magas szobor kézi festésű, és megmutatja a lény minden egyes tűéles fogát, és a rücskös nyelvét is. Ha te is szeretnél egy hihetetlenül valósághű és a jelenlétével mindenkit lenyűgöző ereklyét, akkor ez a kiadás neked készült! 

Ár 66 200 Ft

Gelatinous Cube Golden...

A Hasbro most elhozza nekünk a legújabb figurasorozatát, amely a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves című film főszereplőin alapul és a Golden Archive címet viseli. Ezúttal Gelatinous Cube ikonikus karakterét zsebelhetjük be a gyűjteményünkbe, amely készen áll arra, hogy feleméssze a film főszereplőit! A termék összesen 14 db különböző kiegészítőt is tartalmaz, amelyek kompatibilisek a figurákkal. Gyűjtsd össze mellé az összes szereplőt és kezdődhet is a csata!

Ár 21 000 Ft

Rakor Golden Archive...

A Hasbro most elhozza nekünk a legújabb figurasorozatát, amely a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves című film főszereplőin alapul és a Golden Archive címet viseli. Ezúttal Rakor, a sárkány karakterét zsebelhetjük be a gyűjteményünkbe, amelynek szárnyfesztávolsága közel fél méter nagyságú! Gyűjtsd össze mellé az összes szereplőt és kezdődhet is a csata!

Ár 21 000 Ft

Forge Golden Archive...

A Hasbro most elhozza nekünk a legújabb figurasorozatát, amely a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves című film főszereplőin alapul és a Golden Archive címet viseli. Ezúttal Forge karakterét zsebelhetjük be a gyűjteményünkbe, amely filmpontos megjelenést kapott, illetve egy számszeríjjal, egy késsel és a kupával érkezik a stilizált, műanyagmentes csomagolásában. A figura körülbelül 15 cm magas és rengeteg ponton artikulálható, hogy a neked leginkább tetsző pózban állíthasd ki. Gyűjtsd össze az összes szereplőt!

Ár 13 800 Ft

Edgin Golden Archive...

A Hasbro most elhozza nekünk a legújabb figurasorozatát, amely a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves című film főszereplőin alapul és a Golden Archive címet viseli. Ezúttal Edgin karakterét zsebelhetjük be a gyűjteményünkbe, amely filmpontos megjelenést kapott, illetve egy gitárral és a késével érkezik a stilizált, műanyagmentes csomagolásában. A figura körülbelül 15 cm magas és rengeteg ponton artikulálható, hogy a neked leginkább tetsző pózban állíthasd ki. Gyűjtsd össze az összes szereplőt!

Ár 13 800 Ft

Simon Golden Archive...

A Hasbro most elhozza nekünk a legújabb figurasorozatát, amely a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves című film főszereplőin alapul és a Golden Archive címet viseli. Ezúttal Simon karakterét zsebelhetjük be a gyűjteményünkbe, amely filmpontos megjelenést kapott, illetve egy mágus bottal, sisakkal érkezik a stilizált, műanyagmentes csomagolásában. A figura körülbelül 15 cm magas és rengeteg ponton artikulálható, hogy a neked leginkább tetsző pózban állíthasd ki. Gyűjtsd össze az összes szereplőt!

Ár 13 800 Ft

Holga Golden Archive...

A Hasbro most elhozza nekünk a legújabb figurasorozatát, amely a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves című film főszereplőin alapul és a Golden Archive címet viseli. Ezúttal Holga karakterét zsebelhetjük be a gyűjteményünkbe, amely filmpontos megjelenést kapott, illetve 2 fegyverével érkezik egy stilizált, műanyagmentes csomagolásban. A figura körülbelül 15 cm magas és rengeteg ponton artikulálható, hogy a neked leginkább tetsző pózban állíthasd ki. Gyűjtsd össze az összes szereplőt!

Ár 13 800 Ft

Wizards & Warriors Miniatűr...

Bemutatjuk a Wizkids legújabb 2D kiadású miniatűr szettjeit, amelyekkel a gyártó egy olcsóbb módot kínál, de ugyanakkor hatalmas választékot a kalandorok számára! Ezúttal a Wizards & Warriors miniatűr szettet zsebelhetjük be. A csomagban népszerű és felismerhető karakterek választékát gyűjtötték össze, amelyek készen állnak arra, hogy bármilyen forgatókönyvben bevethetők legyenek. Összesen 24 db-ot tartalmaz a készlet. Ha te is szeretnéd kiegészíteni a gyűjteményedet ezzel a szettel, akkor ne maradj le róla!

Ár 7 400 Ft

Goblinoids Miniatűr Szett -...

Bemutatjuk a Wizkids legújabb 2D kiadású miniatűr szettjeit, amelyekkel a gyártó egy olcsóbb módot kínál, de ugyanakkor hatalmas választékot a kalandorok számára! Ezúttal a Goblinoids miniatűr szettet zsebelhetjük be. A csomagban népszerű és felismerhető szörnyek választékát gyűjtötték össze, amelyek készen állnak arra, hogy bármilyen forgatókönyvben bevethetők legyenek. Összesen 27 db-ot tartalmaz a készlet. Ha te is szeretnéd kiegészíteni a gyűjteményedet ezzel a szettel, akkor ne maradj le róla!

Ár 7 400 Ft

Goblin Camp Miniatűr Szett...

Frissítsd a Dungeons & Dragons játékmenetedet az "Adventure in a Box - Goblin Camp" segítségével! Összesen 9 db előre festett miniatűr karaktert, és 8 db különböző tábori kiegészítőt tartalmaz, illetve egy kétoldalas, összecsúsztatható csempézett csatatérképet is, hogy megépíthesd a saját goblin témájú kalandodat.

Ár 49 200 Ft

Cyberpunk Night City...

A világ összeomlott, a vállalatok nyertek és mindent ők irányítanak.. A túléléshez már csak a fegyverek és ezek a kockakészletek maradtak számodra. Ez a kis segítőd az éjszakai városon keresztül, és ne feledd, egyetlen dobás mindent megváltoztathat, akár a nulláról is kiberhőssé válhatsz! A csomag összesen 6 db kiváló minőségű, kézzel készített kockát tartalmaz, a Cyberpunk című szerepjátékhoz, amely a méltán híressé vált Cyberpunk 2077 videojáték alapján készült.

Ár 7 400 Ft

Cyberpunk Blood over Chrome...

A világ összeomlott, a vállalatok nyertek és mindent ők irányítanak.. A túléléshez már csak a fegyverek és ezek a kockakészletek maradtak számodra. Ez a kis segítőd az éjszakai városon keresztül, és ne feledd, egyetlen dobás mindent megváltoztathat, akár a nulláról is kiberhőssé válhatsz! A csomag összesen 7 db kiváló minőségű, kézzel készített kockát tartalmaz, a Cyberpunk című szerepjátékhoz, amely a méltán híressé vált Cyberpunk 2077 videojáték alapján készült.

Ár 7 400 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4