Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

UNIVERZUM

UNIVERZUM

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

FILMEK - JÁTÉKOK - KÉPREGÉNYEK

Ár

Ár

  • 23 940 Ft - 59 500 Ft

Aktív szűrők

Scarlet Witch Marvel Art Print

Újabb különleges limitált Art Print-tel lepi meg a Sideshow a Marvel rajongókat. Ezt a csodálatos és nagyon hangulatos képet Derrick Chew, aka DCWJ alkotta meg. Ezt az Art Print-et bárhova is kiteszed, garantáltan feldobja a hangulatot.

Ár 49 000 Ft

Batgirl: The Last Joke - DC...

A Sideshow most egy újabb fantasztikus art print-et kínál, ezúttal a híres művész Ian MacDonald varázslatos Batgirl: The Last Joke című képe lehet Batman art print gyűjteményed része. Ha te is rajongsz a DC világáért, a bűnüldözésért, akkor imádni fogod ezt a limitált art print-et, melyből összesen 375 darab várja gazdáját.

Ár 49 000 Ft

Poison Ivy - DC Comics Art...

A Sideshow ismételten egy igazán különleges, limitált art print-et ad ki. Tula Lotay nevű művész által megálmodott természet királynőjét, Poisony Ivy-t ábrázolja az alkotás. Ha te is rajongsz a DC világáért, ráadásul a természetért és Poison Ivy-ért is, akkor imádni fogod ezt a limitált art print-et, melyből csupán 300 darab készült.

Ár 51 000 Ft

House of X number1 - Marvel...

Elérkezett a mutánsok hajnala, már nem kell rejtőzködniük többet. Xavier professzor pedig igazi otthont teremtett azoknak akik nem találták a helyüket. Te is nagy X-men rajongó vagy? Akkor ezt az art print-et imádni fogod, amit ráadásul a híres művész Adi Granov készített és csupán 400 darab nyomat készült a műalkotásból.

Ár 48 000 Ft

BTS: Love Yourself: Jin Art...

Kildren a világhírű Dél-Koreai művész számos K-Pop formációval dolgozott együtt, köztük a szuper népszerű BTS-sel. Jelen alkotást a banda Love Yourself korszaka azon belül is a LOVE YOURSELF 承 'Her' című mini album inspirálta. A keret nélküli portrén Jin-t láthatod növényi színekben és színes tónusokkal ábrázolva mely remekül visszaidézi az említett korszak esztétikáját. Ha BTS rajongó vagy akkor Jin portréja nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 23 940 Ft

BTS: Love Yourself: SUGA...

Kildren a világhírű Dél-Koreai művész számos K-Pop formációval dolgozott együtt, köztük a szuper népszerű BTS-sel. Jelen alkotást a banda Love Yourself korszaka azon belül is a LOVE YOURSELF 承 'Her' című mini album inspirálta. A keret nélküli portrén SUGA-ot láthatod növényi színekben és színes tónusokkal ábrázolva mely remekül visszaidézi az említett korszak esztétikáját. Ha BTS rajongó vagy akkor SUGA portréja nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 23 940 Ft

BTS: Love Yourself: J-Hope...

Kildren a világhírű Dél-Koreai művész számos K-Pop formációval dolgozott együtt, köztük a szuper népszerű BTS-sel. Jelen alkotást a banda Love Yourself korszaka azon belül is a LOVE YOURSELF 承 'Her' című mini album inspirálta. A keret nélküli portrén J-Hope-ot láthatod növényi színekben és színes tónusokkal ábrázolva mely remekül visszaidézi az említett korszak esztétikáját. Ha BTS rajongó vagy akkor J-Hope portréja nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 23 940 Ft

BTS: Love Yourself: RM Fine...

Kildren a világhírű Dél-Koreai művész számos K-Pop formációval dolgozott együtt, köztük a szuper népszerű BTS-sel. Jelen alkotást a banda Love Yourself korszaka azon belül is a LOVE YOURSELF 承 'Her' című mini album inspirálta. A keret nélküli portrén RM-et láthatod növényi színekben és színes tónusokkal ábrázolva mely remekül visszaidézi az említett korszak esztétikáját. Ha BTS rajongó vagy akkor RM portréja nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 23 940 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4