Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

Ár

Ár

  • 4 000 Ft - 23 940 Ft

Aktív szűrők

BTS Statue Premium BTS...

Te is rajongasz a BTS-ért, és az ARMY-hoz tartozol? Téged is inspirálnak a fiúk dalai, amikbe mindent beleadnak, hogy a világot egy szebb és jobb hellyé tegyék? Ha rossz kedved van téged is feldobnak a fiúk dalai? És amikor nincs kedved semmihez téged is inspirálnak? Ha neked is sokat adnak és igazán kedveled a Bangtan Boys-t, akkor ez a licenszelt Las Vegas Edition BTS Premium szimbólum nem hiányozhat az otthonodból. 

Ár 41 400 Ft

Butter RM POP! figura - BTS...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. RM egy mindenkit jókedvre derítő, kedves és hihetetlenül tehetséges rapper és producer, tagja a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 6 200 Ft

Butter V POP! figura - BTS...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. V egy elkötelezett és barátságos énekes, leader a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 6 200 Ft

Butter Suga POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Suga egy kedves és vidám rapper a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 6 200 Ft

Butter Jungkook POP! figura...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Jungkook egy nagyon aktív és lelkes énekes, ő a legfiatalabb tagja a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 6 200 Ft

Butter Jin POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Jin egy kedves és mókás énekes, aki mindenkivel jól kijön, remek a hangja, de a táncolással eléggé hadilábon áll, a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 6 200 Ft

Butter Jimin POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Jimin egy végtelenül kedves és barátságos énekes, aki a kemény munkájáról híres, a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 6 200 Ft

Butter J Hope POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. J-Hope egy mindig mosolygó, tehetséges rapper és énekes, aki imád táncolni, és egyik tagja a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 6 200 Ft

Jin Dynamite POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Dynamite szériája. Jin egy kedves és mókás énekes, aki mindenkivel jól kijön, remek a hangja, de a táncolással eléggé hadilábon áll, a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Dynamite Funko POP! sorozatból!

Ár 6 000 Ft

BTS: Love Yourself: Jin Art...

Kildren a világhírű Dél-Koreai művész számos K-Pop formációval dolgozott együtt, köztük a szuper népszerű BTS-sel. Jelen alkotást a banda Love Yourself korszaka azon belül is a LOVE YOURSELF 承 'Her' című mini album inspirálta. A keret nélküli portrén Jin-t láthatod növényi színekben és színes tónusokkal ábrázolva mely remekül visszaidézi az említett korszak esztétikáját. Ha BTS rajongó vagy akkor Jin portréja nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 26 400 Ft

BTS: Love Yourself: J-Hope...

Kildren a világhírű Dél-Koreai művész számos K-Pop formációval dolgozott együtt, köztük a szuper népszerű BTS-sel. Jelen alkotást a banda Love Yourself korszaka azon belül is a LOVE YOURSELF 承 'Her' című mini album inspirálta. A keret nélküli portrén J-Hope-ot láthatod növényi színekben és színes tónusokkal ábrázolva mely remekül visszaidézi az említett korszak esztétikáját. Ha BTS rajongó vagy akkor J-Hope portréja nem hiányozhat a gyűjteményedből!

Ár 23 940 Ft

BT21 Hőre Változó Bögre

Te is imádod a kpop-ot és folyton BTS-t hallgatsz? Rajongasz a Bangtan Boys-ért és a fiúk által megálmodott BT21 univerzum kis állatkáért is? Téged is megmosolyogtatnak ezek a kedves kis lények? Ezzel a vidám és színes bögrével a napod is jobban indul, ráadásul ahogy a meleg italt beletöltöd, még színt is vált! Ha nagy BTS rajongó vagy, akkor garantáltan imádni fogod ezt a darabot, és még a morcos reggelek is jobban indulnak majd egy kis BTS zenével és ezzel a BT21-es bögrével.

Ár 4 000 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4