Galaxy DarkSide
cart9 0 Kosár
3 Fiók
Írj nekünk
4 Info
4

Szűrés eszerint

Státusz

Státusz

Márka

Márka

UNIVERZUM

UNIVERZUM

Ár

Ár

  • 2 000 Ft - 28 000 Ft

Aktív szűrők

BTS Statue Premium BTS...

Te is rajongasz a BTS-ért, és az ARMY-hoz tartozol? Téged is inspirálnak a fiúk dalai, amikbe mindent beleadnak, hogy a világot egy szebb és jobb hellyé tegyék? Ha rossz kedved van téged is feldobnak a fiúk dalai? És amikor nincs kedved semmihez téged is inspirálnak? Ha neked is sokat adnak és igazán kedveled a Bangtan Boys-t, akkor ez a licenszelt Las Vegas Edition BTS Premium szimbólum nem hiányozhat az otthonodból. 

Ár 37 600 Ft

Butter RM POP! figura - BTS...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. RM egy mindenkit jókedvre derítő, kedves és hihetetlenül tehetséges rapper és producer, tagja a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 5 600 Ft

Butter V POP! figura - BTS...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. V egy elkötelezett és barátságos énekes, leader a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 5 600 Ft

Butter Suga POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Suga egy kedves és vidám rapper a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 5 600 Ft

Butter Jungkook POP! figura...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Jungkook egy nagyon aktív és lelkes énekes, ő a legfiatalabb tagja a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 5 600 Ft

Butter Jin POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Jin egy kedves és mókás énekes, aki mindenkivel jól kijön, remek a hangja, de a táncolással eléggé hadilábon áll, a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 5 600 Ft

Butter Jimin POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. Jimin egy végtelenül kedves és barátságos énekes, aki a kemény munkájáról híres, a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 5 600 Ft

Butter J Hope POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Butter szériája. J-Hope egy mindig mosolygó, tehetséges rapper és énekes, aki imád táncolni, és egyik tagja a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Butter Funko POP! sorozatból!

Ár 5 600 Ft

Line Friends Love Letter...

Line Friends Koreában a Brown & Friends sticker-ek bevezetésével indult, és annyira népszerűek lettek, hogy számos nagy cég keresi meg őket, hogy karaktert tervezzenek nekik. Többek között a BTS BT21 szériája is a Line Friends vonalába tartozik. Ha te is nagy rajongója vagy ezeknek a cuki és vidám karaktereknek, akkor ez a cuki valentin napi dioráma neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 15 595 Ft

Line Friends Sport Club...

Line Friends Koreában a Brown & Friends sticker-ek bevezetésével indult, és annyira népszerűek lettek, hogy számos nagy cég keresi meg őket, hogy karaktert tervezzenek nekik. Többek között a BTS BT21 szériája is a Line Friends vonalába tartozik. Ha te is nagy rajongója vagy ezeknek a cuki és vidám karaktereknek, akkor ez a sport club dioráma neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 14 440 Ft

Line Friends Beach Closed...

A Line Friends Koreában a Brown & Friends sticker-ek bevezetésével indult, és annyira népszerűek lettek, hogy számos nagy cég keresi meg őket, hogy karaktert tervezzenek nekik. Többek között a BTS BT21 szériája is a Line Friends vonalába tartozik. Ha te is nagy rajongója vagy ezeknek a cuki és vidám karaktereknek, akkor ez a laza, nyárt idéző dioráma neked is nagy kedvenced lesz.

Ár 14 440 Ft

Suga Dynamite POP! figura -...

A rajongók nagy örömére érkezik a Funko legújabb BTS Dynamite szériája. Suga egy kedves és vidám rapper a világszerte ismert és kedvelt BTS, avagy Bangtan Boys bandában, mely hatalmas népszerűségnek örvend és folyamatosan zsebeli be az újabb zenei és előadói díjakat. Te is nagy BTS rajongó vagy? Akkor csapj le mind a 7 fiúra a Dynamite Funko POP! sorozatból!

Ár 5 400 Ft

Bevásárló kosár

A kosár üres

3
Fiók

Fiók

Nincs fiókod?
Itt regisztrálhatsz!
4